Diskusije : Politika

 Komentar
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

'Ja radim za sebe! i prema meni-
Werba
(N/A)
29. maj 2020. u 00.39
su dobri'!-hahahaaaaaaaaaaaaaa...

Ima jedno tajno mestance(motel) na oko 40-ak km od Beograda, mestance, gde se svakog meseca a po potrebi i nedeljom, sastaju tajkuni, drog dileri, face od poverenja, mirotvorci zaracenih BGD podeljenih regiona među mafijasima i u drustvu vidjenije perspektivne mladjane face na izucavanju zanata. Od kojih je i jedno „dete, ”dete„ -od aktuelnog predsednika Srbije. I tako, to ”dete„ maje se između stolova mafijaskih bosova ili njihovih zamenika kako kod Skaljaraca, tako druge nedelje i kod kackavaljaca. Vodi ”dete„ razgovore i sa Draskovicem, dok mu Danica narucuje viski, ”detetu„ da ne presusi grlo..
Šta trazi ”dete„ Danilo među mafijaskim glavesinama, koji za sobom vuce 10-ak celavaca kao obezbedjenje rasporedjenih u *ganc nova crna 4 dzipa, koji svuda prate crni Audi ”deteta„ Danila? Zna li za ovo njegov tatko zvani:
Ober Strucnjak opljackane Srbije? Najverovatnije da zna.
I tako u jednom momentu pita njega Cepter:
Jel' sve ovde sto cujes otkucavas caletu ili dedi(uzgred deda Andjelko je pravi sef BIA (dok je keramicar samo uglancana keramicka plocica)

-i šta radis tamo sa onima(kao Cepter je zabrinut) sto prodaju puder za surlu?

Odgovor ”deteta„ Danila, sadrzan je u naslovu inicijalnog teksta.
Uzgred ”dete„ danilo napunice 23 godinice.
I njega ”deteta„ nije sramota sto ga poslanici vladajuce stranke u skupstini tako nazivaju.. a on je već bahati balvan od 22-3godinice..

OZNA sve dozna!



ostrigas
29. maj 2020. u 09.30
Kozoxebu...djes Ba
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
29. maj 2020. u 11.55
Srebrenicki Svinjokolj!! Nova manifestacija i proslava dolazi u vas grad! 25 Jula!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.