Diskusije : Politika

 Komentar
Korona ili nešto drugo
CAHJAP
27. maj 2020. u 08.03
Kao sto vidimo, ostre mere usled ove pandemije se uveliko popustaju svugde u svetu. Ne tako davno, imali smo policijski cas koji je uveden kad je u svetu bilo oko pola miliona slučajeva ovoga virusa. Danas u svetu kada se popustaje mere registrovano je desetostruko vise slučajeva kovida19, tacnije 5,59 miliona a uz to oko 350 000 smrtnih slučajeva. Šta se tačno desavalo dok je ceo svet bio zatvoren i svi stanovnici planete zemlje u kucnom pritvoru za sada možemo samo da nagadjamo. Teorije zavere su nicale kao pecurke posle kise. Bilo je ubedljivih prica kako se vodila ogromna bitka za covecanstvo između dobra i zla, Tramp kao simbol dobra a klintonovi kao simboli zla. Pricalo se kako su uhapseni mnogi, klintonovi, razni glumci, medijske i poznate licnosti a i milijarderi. Bil gejts je navodno uhapsen međutim često se pojavljuje i vrsi promociju obavezne vakcinacije, ne deluje kao neko kome je oduzeta sloboda. Šta se tačno desavalo možemo samo da nagadjamo a vreme će sigurno pokazati. Dali su teorije zavere zaista istinite ili su samo fiktivne nebuloze da bi nas skretali od istinskih desavanja za vreme tzv pandemije koje takođe više ne deluju istinite, barem u meri kakvoj su prikazani. Znamo, da je dosta satelita lansirano za vreme tzv pandemije i 5g predajnici postavljeni na sve strane. Meni se čini da se mimo svega ovde nešto kuva, da je ovo tek uvod ili blagi početak nečega daleko većeg koje tek sleduje. Posmatrajuci na razvitak čitave ove pandemije do situacije danas kada izgleda da se sve odjednom vraca u neko normalno stanje (koje u sustini nikad i nije bilo normalno), nekako deluje besmisleno, nerealno, nelogicno. Nešto se sprema...
goodbad
(gb&u)
27. maj 2020. u 08.09
da il' je goMno il' je gurabija.
Novak
27. maj 2020. u 08.11
Svet nikad jedinstveniji i poslusniji, nezna se ko je gazda Corone ni Serbian Cafea.
CAHJAP
27. maj 2020. u 08.18
https://www.youtube.com/watch?v=rC4oJF1McmU
Interesna analiza Tese Tesanovica koja dobrim delom podudara sa ovom temom, međutim i to je deo svega sto nam je servirano, sve je ili ovo ili ono..., međutim ovo ili ono je skretanje od nečega sasvim treceg.
goodbad
(gb&u)
27. maj 2020. u 08.27
gde iskopa Tesu?ako ga vidis reci mu da obavezno ode kod logopeda.
CAHJAP
27. maj 2020. u 09.14
Goodbad, za divno cudo, čim sam postavio ovu temu, odem na Jutjub i pojavila se tema sa Tesom koju sam postavio. Ispregledam delove i zacudih se kako se podudara dobrim delom sa mojom temom. Nekada davno i sam sam se dosta bavio teorijama zavere da bi mi nakon toga trebalo isto toliko vremena da to isfiltriram iz glave. Ništa od toga nije bilo dokazano, niti sam ikada bio svedok tih teorija koje sam istrazivao, uvuku te u neke njihove dubine da ti na kraju zauzmu dobar deo mislu, postanes jako samouveren i cudan pa i lud za svet oko sebe. Nigde to ne vodi jer u sustini nikad ne pronadjes rešenje niti imaš moc da pokrenes neku promenu, samo se nadjes u nekom vrtlogu kao riba koja sebi grize rep.
Danas, u vremenu kada su nam svima na ekranu i tastaturi dostupne informacije o svemu sto možemo da zamislimo, ukoliko ne potpunjujemo sopstvena zivotna iskustva ili ne istrazujemo dublje u neke pravce koje bi sami sledili za bogacenje zivotnih iskustava, sve ostalo je samo programiranje sopstvenih mozgova i ma koliko verovali da postajemo pametniji mi zapravo samo vrsimo distorziju svog istinskog bica i duha. Bogat zivot se ne stice novcem ili punjenjem glave bespotrebnim informacijama, već kroz percepciju zivotnog iskustva i puteva koje biramo na raskrsnicama zivota.
goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
27. maj 2020. u 11.00
tako je govorio CAHJAP.mlogo sam zadivljen vasom intuicijom,edukacijon i nadasve inteligencijom.nije spinovanje samo pokusavam da budem transparentan bez tendencije o eventualnoj majorizaciji.
keser
(Тешем букве)
27. maj 2020. u 11.58
Korona se preselila na Jug planete.

To je objašnjenje.
CEKAC
30. maj 2020. u 18.33
goodbad

tako je govorio CAHJAP.mlogo sam zadivljen vasom intuicijom,edukacijon i nadasve inteligencijom.nije spinovanje samo pokusavam da budem transparentan bez tendencije o eventualnoj majorizaciji.
--------------------------------------------------------------------

Ovom tvom konglomeratu rijeci jedino fali smisao...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.