Diskusije : Politika

 Komentar
Бојкот ИЗБОРА
zupa
(DR.MR)
26. maj 2020. u 07.23
https://www.youtube.com/watch?v=uW94Lbz497s
-------------------------------------------------
Ко је Србин и Србскога рода тај ће БОЈКОТОВАТИ такозване изборе.
На свако бирачко место поставити КАМЕРЕ и пребројити све оне који
иду на те изборе,ГЛОБАЛИСТИЧКИМ оружјем ПРОТИВ ГЛОБАЛИСТА.
То исто важи и за Црну Гору,СРБИ треба да бојкотују изборе тако ће
пребројити оне који изађу на те намештене изборе,што се Срби овде
не угледају на ШИФТАРЕ који су бојкотовали све изборе.
zupa
(DR.MR)
26. maj 2020. u 07.25
Бојкотом се једним ударцем убијају две муве власт и такозвана опозиција.
zupa
(DR.MR)
26. maj 2020. u 07.28
https://www.youtube.com/watch?v=S7kXAWukFdM
---------------------------------------------------
Ево још један разлог за Бојкот избора у Србији.
GejdonPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Gejdon
26. maj 2020. u 08.09
Živeo SNS i Aleksandar Vučić!
Svetimir
26. maj 2020. u 08.54
Izbora ne treba da bude, podržite Srdjana Noga 20 juna, oslobodite se olosa zauvek, formirajte direktno između sebe skupstinu,koja će uistinu biti narodna, jer vi svi u Srbiji ste od 3 juna poslanici, kao i oni u dijaspori, skupstina ova stranacka po ustavu prestaje da vazi navedenog datuma, prema tome i vlada ,nema skupstine, nema ni vlade, ni tehnicke ni bilo koje,jer nema ko kontrolisati vladu,Vi koji ovde diskutujete iz dijaspore, posaljite bar jednom srodniku 50 evra ili dolara, kako bi mogao doći do Beograda, nasuti goriva, ko može i vise, bar da vi srodnik može boraviti 5 dana u protestu,dok se ne uspostavi vlada od strucnjaka, koji će svojim potpisom jemciti, materijalno, moralno i zivotom ,da će raditi u korist naroda.Istog momenta poslanici iz svake opstine potpisuju izjavu da će raditi u korist naroda i države Srbije, koji ne potpise udaljuje se i na njegovo mesto dolazi oni koji potpise,
Vojska i policija su obavestene, i ne smiju krenuti na zakonitog nosioca vlasti, narod,a kako bi zastitili one koji nemaju mandat i pri tome su do guse u lopovluku i veleizdaji naroda i države Srbije.Ne skinete li pre izbora nezakonitih ovu kamarilu koja je do guse u izdaji, Srbije i SRBA NEćE BITI!PA VI I DALJE KMECITE „izbori, izbor i ko će pobaditi, ne može Vucicu niko ništa i slične gluposti”,samo ovde i na drugim sajtovima, botovi prosipate gluposti ,valjda nauceni od omiljenog vodje vi!
Svetimir
26. maj 2020. u 09.35
U Ercegovini i danas plemena zovu po slavama koje slave, tako imamo ,Klimunjstake ili Klimente,Nikoljstake ,Jovanjstake,Durdjevstake, Petrovstake, Ilinstake i td.prenosenjem srpske prestonice iz Trebinja ponovo u Skadar,990.g. od strane srpskog cara Silvestera, jedan deo ovih Klimunjstaka ili Klimenta seli u okolinu Skadra, Pošto je i stara carska loza slavila,Sv Klimenta, to je bio papa u Rimu,a posto je ovo pre podele hrišćanstva tj pre 1054, svi proglaseni sveci u hrišćanstvu postovani su svugde,Kao i Sv PETAR,Nikola, Jovan,Ilija i da ne nabrajam,U Ercegovini,kao klimunjstaci ostaju,Jelacici,Vitkovici,Ljubibratici,i dr. Dok mnogi i iz ovih plemena idu u okolinu Skadra.Kasnije će dolaskom Turaka neki da se poskripe, tj. posiftare, neki će kao Srbi ostati od kojih će kasnije biti i Karadjordje, Ban Jelacic i dr,neki će doći u Sumadiju, neki u sela u Sremu,Za njima će krenuti i deo posiptarenih i naseliti Nikince i Hrtkovce, u vrema seobe pod Carnojevicem, nema ništa siftarsko ,hrvatsko, samo imaju nova imena koje su ti otpadnici uzeli,kao Hrvat,Siftar,Bosnjak,genetika im je naopako po nas Srbe srpska,Karadjordjevici su do kneza Aleksandra slavili Sv,KLIMENTA,ZNACI KLIMUNJSTACI SU KAO I MNOGE NJIHOVE SRODNICKE FAMILIJE U SUMADIJI .
Svetimir
26. maj 2020. u 10.32
Godine 990-te nije bilo Siptara na prostoru Balkana (Helma).Srbi Klimente su postojali.Nije bilo pravoslavlja i katolicanstva, sto oba izraza isto znace, samo prevedeno na srpski; katolik= pravoslavni.
Bilo je samo podjela po obredu tj jeziku, na kome se sluzila liturgija-latinski i grcki ili istocni obred,Srbi su 872 u vecini primili grcki obred čak i Hrvati,Poslednjeg svoga nazovi kralja HRVATI SU UBILI ZBOG UKIDANJA CIRILICE I UVODJENJA LATINSKOG OBREDA,Tako da ovo iskljucuje sva ova pisanja,Albanija je postojala kao oblast i pre dolaska Siptara,Po gradu Albionu prevedeno sa latinskog Beogradu,
Sva ova istorija koja se uci je obična nebuloza, i ništa ni sa cime nije povezano,to je gomila gluposti, i nema ni jedan tačan podatak ili argument.
Odesa
(надежда, вера и л)
26. maj 2020. u 11.15
Neко бојкотује изборе а неко здраву памет, хахаха ...
Bazorilo
26. maj 2020. u 13.48
Od 10 toponima na Kosovu i Metohiji,najmanje 9 nose ime koje potice iz korena Srpske reci.Ko ne veruje neka se proseta po toj teritoriji.Biće mu korisno iz vise razloga,a jedan je,da će videti kako Srbi žive u 21 veku u Dzamahiriji u srcu Evrope.
Milles_BrokerPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Milles_Broker
26. maj 2020. u 14.52
CEKAC
26. maj 2020. u 10.11
Само лажеш вређаш и подмећеш а матора си џукела.
Крепаћеш сутра као пас луталица у том Торонту пун једа мржње и беса према народу коме и сам припадаш али га из дна своје душе мрзиш.

УСТАШО !
---------------------------------------------------------------------

Možda vas sa jugozapada Srbije boli vase porijeklo?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ево још једном те упућујем да прочиташ шта си горе написао .
И Опет ѕамена теза.

Крајеви о којима си навео цитате нису У Шумадији !
Хало матори и покварени МАГАРЧЕ што слави СВ, Јована !
Како се не стидиш сојих година ?
Срам те бре било Скотино Љигава !

Друго ја нисам из југозападне Србије!
А и да јесам сигуран буди да се због тога нимало не бих стидио
Са прага своје родне куће имам прелепи поглед на Авалу, Космај, Букуљу Венчац и Рудник.
Цркву у Тополи видим јасно као на длану када је леп и ведрији дан.
А само мало удесно испод Букуље у ноћи видим како светли и мој Аранђеловац .

Стави мало тамјана у то кандило које ти виси испод икине и помоли се Св Јовану да ти опрости за твоје безочне лажи и полуистине које овде подмећеш на овом форуму и престани да нам цитираш Јесењина ко да ти је он брат од ујакаИмамо ми Срби Наше Јесењине.
Имамо ми Великога Владику Његоша, Николаја Велимировића Дучића Црњамског Теслу и да ти више не набрајам .

Пичко од човека !

Мрш у 3 П.М.

Lorka
(поета)
27. maj 2020. u 01.14
Успех бојкота не зависи од тога која странка ће да изађе на изборе, него од тога да НАРОД НЕ ИЗАЂЕ на изборе.

Они који се кандидују преко својих политичких странака - заправо су лезилебовићи који би да се ухлебе у парламенту преко народне грбаче.

Циљ бојкота није да неког доведе на власт, него да нико не дође на власт док се не промени лажљиви изборни систем.

Променом изборног система требало би обезбедити само две ствари:
Да кандидате за посланичке и политичке функције не кандидују политичке странке него да их кандидују њихове месне заједнице.

На овај начин ће удба да изгуби своју основну полугу владавине над Србијом и уништавања Србије тако што има контролу над политичким странкама и одређује њихове кадрове, док је она сама пак контролисана од западних служби.

Запамтимо: Само да кандидате за изборе кандидују (и опозивају) месне заједнице уместо политичке странке - и Србија ће се ослободити колонијалног ропства.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.