Diskusije : Politika

 Komentar
КРИСТИЈАН У ПРОМОЦИЈИ СНС
Odesa
(надежда, вера и л)
21. maj 2020. u 07.50
КРИСТИЈАН У ПРОМОЦИЈИ СНС: Осуђивани криминалац Вучићев фан (ВИДЕО)
21-05-2020 10:53 Фокус 3 Србија Политика Видео

Један од најпознатијих криминалаца и учесник ријалитија Александар Кристијан Голубовић (51), након издржане осмогодишње казне на коју је осуђен због трговине дрогом, чим је пуштен на слободу из пожаревачког затвора „Забела”, потписао је уговор и постао званично први учесник „Задруге 4”. Осим тога Голубовић је кренуо и у „промоцију” владајуће странке, коју у сопственој режији спроводи већ недељама уназад на режимским телевизијама.

Кристијан Голубовић (Фото: Јутјуб)

Наиме, одмах по изласку са робије, Голубовић је гостовао на телевизији Пинк као један од ексклузивних гостију у емисији „Амиџи шоу” и као универзални саговорник на све теме.

Личну промоцију назови шоумена са некаквим X фактором, на ког треба да се угледају млади нараштају, као и „промоцију” СНС – а и председника Вучића, наставио је на телевизији Хепи гостујући у емисији „Гламур”. Голубовић је испричао како планира да се бави политиком, скупи 20.000 потписа и окупи младе које ће да подучава „одговорној политици”. Али је, изгледа, ипак решио да, док не оснује своју странку, сву подршку пружи напредњацима, јер су они „напредни како им и само име говори”, закључује он.

„СНС је права ствар за све!”, поручује Кристијан путем ТВ емитера са националном фреквенцијом, а онда се концентрише на лик и дело председника Србије:

„Узмимо човека Александра Вучића, који носи сако од 2.500 динара, фармерке од 1.500, ништа се није променио. Он ће да остави траг.”

Затим се осврнуо и на председникова велика дела.

„Када се возим аутопутем од Чачка до Београда, ја се осећам као што сам се осећао у Швајцарској пре 25 година”, нагласио је Голубовић како би што веродостојније дочарао „напредак” наше земље.

Како сликовито води кампању СНС можете погледати у видеу од 1:33 минута.
https://youtu.be/PFa_UwE7oBc
На све то, бивши робијаш је у директном преносу са власником Пинка потписао уговор и постао званично први учесник „Задруге 4”, која наводно треба да стартује од септембра.

Иначе, диловање није једина криминална радња због које је Кристијан био на робији. Он је осуђиван и због оружаних пљачки, препродавања украдених возила, изнуђивања новца и других недела.

Током издржавања осмогодишње казне у пожеревачком затвору, више пута је одбијена његова молба за условни отпуст јер је вишеструки повратник у вршењу различитих кривичних дела.

https://youtu.be/PFa_UwE7oBc
Keserovic
21. maj 2020. u 08.25
Pa gde to objavi,umreće od sreće trojka,drtina saldo i cuskija...on im je idol,tek sad smatraju da su najjači😷😷
GejdonPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Gejdon
21. maj 2020. u 08.34
Živeo SNS i Aleksandar Vučić!
goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
21. maj 2020. u 09.07
bRez ljutnje, kakav god da taj Kristijan je bolji i casniji je od Boska koji ukrao pare namenjene Hilandaru.vidim Boskic je nabacio bronzanu farbu,a i kremica za suncanje je tu.dakleM svi potrebni uslovi za gladovanje na stepenicama su postignuti i ništa ne treba prepustiti slučaju.
Odesa
(надежда, вера и л)
21. maj 2020. u 10.28
bRez ljutnje, kakav god da taj Kristijan je bolji i casniji je od Boska

...е па зато нам је Србија и оваква...наопака, кад је криминалац и нарко-дилер коме су злочини и доказани и који је и робијао за исте...херој. а то што је продавао дрогу српској омладини и кварио их ...на то се не треба освртати.
а што се тиче Бошка, дај доказ за све што му се спотиче.

Аца Лукас-наркоман, Кристијан, фарма, Парови...то су ауторитети морала, етике, поштења које данас постоји као „вредност” у Србији а те „вредности” промовише режим. зато су стално на тв-екранима у ударним терминима а одужују се подржавањем режима до - имбецилности.
CEKAC
21. maj 2020. u 10.30
Francuski komediograf Molier je rekao: „Sve mane ako su moderne postaju vrline”!
Tako ti je to...
Odesa
(надежда, вера и л)
21. maj 2020. u 10.38
мислим да је ред да се избори одложе, па да и Кристијан онда може да се региструје за следћу рунду. биће од националне важности за будућност србије да се и ова морална-кримо наказа прикључи дворској елити вучићевог система
Odesa
(надежда, вера и л)
21. maj 2020. u 11.01
из режима вичу: ...Ђиласе лопове, Бошко лопове...лопов овај, лопов онај.
Па кад су лопови, што бре не хапсе то све ?
Па нема оног политичара у свету који не би искористио прилику и ухапсио свог противника ако има доказа за то. А ако и има доказа, питање свих питања је: зашто не хапси ? Е сад, може ли ми неко навести име и презиме ИЈЕДНЕ особе коју је режим јавно прогласио лоповом а да је хапшена, процесуирана, суђена и осуђена а покрадене паре и имовина конфисковани?
Нема таквог имена. Али судске парнице за клеветање и нарушавање наводног „угледа и части” режим покреће свакодневно иако их редовно губи. и тако у недоглед...
Power12345
22. maj 2020. u 02.05
Kristijana je 70 % nažalost

na ulici, kafiću, plaži, tv - u Srbiji.

Pogledajte Gradove i omladinu...Od koga ta današnja djeca su imala šta i da nauče.
Njihovi
Roditelji i generacije 5o, 60, 70 godina su bili djeca vojnika, policije, partije, špijuna, doušnika, sistema probnog.

Razlike između ljudi rođenih 50 godina i početkom 70 godina su vidne
Djeca 80 , 90 godina su opet komplet druga a od 2000 pa do danas su djeca faktično 3 - 4 generacije.

Srbija domaćina , radnika , njiva, imanja, stoke se industrijalizacijom mijenja i postaje to što danas jeste.

Pogledajte danas kontinente i svijet.
Gradovi su prepuni smrada a narod trči upravo tamo..

Odesa
(надежда, вера и л)
22. maj 2020. u 12.55
Ја сам генерација с краја 50-их и васпитаван сам у таквом духу, духу родољубља и вере, који је основа мог карактера. Дакле иако одрастао и школовао се и стекао породицу за време „Титине Југославије” - нисам подлегао духу преваре те идеологије и тих вредности. И притом проживео значајне године и у западном свету и није ме ни тај дух завео. И...слава Богу ево ме назад у Србији, у вољеној мојој Србији, јер мени је све ништа без - ЊЕ.
И молим се Богу, као и сви остали родољуби у вери да за свога живота видим ону ПРАВУ и Честиту Србију.
Power12345
22. maj 2020. u 18.24
Odesa, ...pa i ptica svome jatu lete..
da Sokole kad se pogleda, sabere, oduzme i svati da si na zapadu uvijek stranac .. Onda te i razumem ,

Puno pozdrava

Gospodar-Univerzuma
(Omnes in unum)
28. maj 2020. u 12.28
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.