Diskusije : Politika

 Komentar
Izdajice Srpskoga roda
CAHJAP
21. maj 2020. u 07.27
Da ne spominjem imena...kakvo prokletstvo već vekovima snalazi Srbiju a mnogo toga potice iz samog našeg dvorista. Kao da se neprijatelji prerusili u Srbe sa Srpskim imenima i dokopavali vrhovnih funkcija, naročito u kljucnim trenucima naše istorije. Da ne znam koliko prodrem u istoriju ne možeš na prstima jedne ruke da nabrojis prave Srpske vodje dok ovih drugih na pretek. Dali je to odraz naše naivnosti, jesmo li toliko glup narod a verujem da nismo ili imamo neki mentalitet kome ne postoji dijagnoza niti leka. Poteze koje su naše vodje povlacili, ne znam dali ima nacije na svetu ciji bi narod to dozvolio a i sam vodja imao hrabrosti i smelosti da te poteze povlaci.
Keserovic
21. maj 2020. u 08.05
Kako da ne pominjes imena?
O Boze šta sve covek neće da procita ovde...
CAHJAP
21. maj 2020. u 09.36
Šta sve covek neće da procita ovde kažeš? Moj post se odnosio na odnos pravih vodja naspram pogresnih odnosno izdajica kojih po mom mišljenju i naše dozivljene i ispisane istorije ima daleko vise. Sad kad bi poceo da ispisujem imena rodoljuba casnika i lazova izdajica onda ovaj post bi krenuo u sasvim drugacijem pravcu jer nisam imao nameru da budim polemiku uzimajuci u obzir koliko smo ionako raspodeljeni međusobno kao narod.
Keserovicu, ako ti hoćeš da dodas neko ime slobodno izvoli ali nemoj da tu sadis neke besmislene pravce. Ajde šta je to svasta šta ćeš ovde procitati. Šta to toliko podmasuje tvom intelektualnom kapacitetu?
Da bi ovu temu razvili u jednom od konstruktivnijih pravaca, mogli bi raspravljati o tome recimo kako u buduce sprečiti i zameniti funkcionere, predsednike, premijere i druge koji ne izvrsavaju svoje funkcije za koje su birani i postavljani u skladu sa ustavom, zakletvom, predizbornim obecanjima itd... Šta tu ima sporno.
Ova tema se odnosi na izdajice i takvih na zalost i na stetu Srbije je bilo i ima još mnogo. Sto je najgore, istorija nas ništa nije naucila i zato se stalno ponavlja.
Keserovic
21. maj 2020. u 11.06
Dobro.
Sad napishi ko je po tvom izdajnik i zašto je izdo...onda napises ko je dobro vodio zemlju i narod i napises zašto...
Onda uskacem ja pa kažem moje je mišljenje isto kao tvoje ili ja mislim da je ipak ovako pa napisem svoje mišljenje...
Zamisli da ja napisem...idioti jedni...al ne bi o imenima...šta bi svaki pojedinac odavde pomislio?
Pa naravno otero bi me u pm jer bi s pravom mogao da kaže da mislim i na njega..
Ajd sad saberi se pa sve ispočetka...
Naucite da je politicka korektnost moronska izmišljotina onih koji se plase da ih narod ne vredja jer to zasluzuju...
CAHJAP
21. maj 2020. u 19.47
Keserovicu, to što si ocekivao spisak imena kao odgovor naslovu teme nije bilo u mom kapacitetu da predvidim tvoja ocekivanja pre postavljanja teme. S'toga izvinjavam se. Ja sam sanjar koji povremeno zaluta na SC, nekad cesce a sada redje zbog kvaliteta ovih diskusija a i nostalgije.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.