Diskusije : Politika

 Komentar
Он разноси респираторе!
Precanin
(Нека буде борба �)
08. april 2020. u 19.08
Људи се питају зашто се уводе строжије мјере? Одговор је, кажу да се не поштују ни ове лакше! Ко их не поштује? Па сам преЦедник се шетка около, разноси респираторе. Која је то болест? Нема нико, него он ће, као он ће и авион да кресне и скокне до Шензена!
А зашто то ради, из пропагандно нарцисоидних разлога, рећи ћете. Јесте и то али и због тога што не зна свој посао, а кад приграбиш све функције онда ти је потребано још веће знање, а ти немаш знања ни да будеш правник приправник у неком тамо сектору, неког тамо владиног одјељења.
Једном приликом, диретотор фимре у којој сам радио као млад инжењер органзовао да сви ми из канцеларија идемо један дан у поризводњу, да као помажемо око паковања поризвода. Ја одбијем, пар људи ми се придружи, директор ме пита шашто. Па зато што то није мој посао, што је то јефтина демагогија, зато што сам ја инжењер и треба да унапређујем поризводе, да пројекутјем нове, да...да се бавим својим послом, то најбоље знам. Да пакујем , не знам, спор сам, неефикасан и арчим своје драгоцијено вријеме. Ако сом у закашњењу онда треба организовати продужени рад, или привремено запослити још људи, студената... Дакле, ти директоре иди у свој кабинет и ради свој посао а ја ћу свој, и паковање препусти онима којима је то посао. И готово, нема више демагогије... Али ко да ово каже оном залуднику, Вулин?

CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
08. april 2020. u 19.18
Samoreklama je prisutna kod svih politicara. Zapravo kod svih ljudi a kod politicara izrazito...
Precanin
(Нека буде борба �)
08. april 2020. u 23.08
Говедо, да ли си видио Трампа, Макрона, Путина, Ердогана, Орбана,Мисотакисац, Контија... да ли си говедо неписмено видио или чуо да је ико разносио респираторе. Државници оду,говедо једно, посјете угрожена подручја, говедо једно, обиђе жаришта, говедо једно, оду у болницу, говедо једно...покаже бригу, нико то не спори, говедо једно.
Кад си чуо, говедо једно, да ли је било који шеф државе, говедо једно, рекао да ће он нешто лично, говедо једно, да уради...говедо једно, кад је било ко рекао, говедо једно, да ће сам да „кресне” авион и , гоевдо једно, оде по респираторе...
seljakipo
09. april 2020. u 00.09
..., al stoka ume da nervira
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
09. april 2020. u 03.04
jeftina propaganda za glup narod, isto ko sto je helihopterom spasavao ljude kad su bili zavejani. ko da nema strucnih spasilaca da idu u spasavanje nego evo nama presednika da izvlaci narod iz mecave hahahahahahahahaha
keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
09. april 2020. u 06.13
Индекс.хр се веома лаже а вама овде.
Или ви са њима.
Дакле чисто медиокритетство онда када то није свестан рад за хрватску службу!!!
dituartuPoruka negativno ocenjena. Pokaži

dituartu
(eng)
09. april 2020. u 08.24
Odesa
(надежда, вера и л)
09. april 2020. u 10.34
...само да поведе комплетну владу с собом, кад већ `оће да пилотира
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.