Diskusije : Politika

 Komentar
redorangePoruka negativno ocenjena. Pokaži

O bogovi
redorange
(poke, mem, kill)
08. april 2020. u 00.50
da smo a jesmo prihvatili bolje rat nego pakt bolje grob nego rob sada bi bilo drugacije i ne bi bilo vina. znamo ko pobedjuje vojsilav seselj i tramp.
redorangePoruka negativno ocenjena. Pokaži

redorange
(poke, mem, kill)
08. april 2020. u 02.07
i dont mind your buzneranesa
dulebg
(posmatrach)
08. april 2020. u 04.08
Ако помињеш рат и Шешеља, рекло би се да мислиш на ратове 90-тих. Па шта смо ми тада урадили: водили смо прокси-рат на страни Руса. Том рату није био главни циљ да се добије, већ да траје. А без обзира на нечије појединачне жртве - он спада у сукобе ниског интензитета. Иначе би за 5(10) година било пар милиона мртвих. Овако има 130 хиљада, а не би било ни толико да муслимане нису терали босоноге на мине, да нису толико клали Србе, да нису исфорсирани Вуковар и Сребреница.

Наш је добитак што ћемо на крају завршити на победничкој страни. Да смо одмах дали доопе - окренули би нас на Русе, ту бисмо изгубили душу једном за свагда, а опет би Руси победили; само што бисмо ми онда били издајници - као Бугари, у најмању руку.
redorangePoruka negativno ocenjena. Pokaži

redorange
(poke, mem, kill)
08. april 2020. u 05.34
delo rumunske prostitucije i što se vise ljudi povuklo za nekim ko se drzao za sipku i sto seselj i dalje podržava milosevica koji ga je na neki način zafrkao za sve te zemusnke zemlje. milosevic je drzao siptare pod cizmom sto bi se reklo. americka vojska je dovoljno usavrsena i ne usavrsava se vise tolikom brzinom. holandija je lepa zemlja nazalost nema veze nisacim. lažni nemci drže novine i prave sranja. hocete dva kupusa nazad i ove godine? evo vam. ako treba i cela jedna zgrada.
Precanin
(Нека буде борба )
08. april 2020. u 14.27
Редоранж, молим те да наставиш да пишеш, послије текстова Мрљавог 123 твоји су ми најинтераснтнији!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.