Diskusije : Politika

 Komentar
Policijski cas, mora da se postuje. .
seljakipo
06. april 2020. u 20.08
Lorka
(поета)
06. april 2020. u 20.32
Мајмуни који су победили на изборима на којима није гласао народ - доживеће исту судбину какву они сад намењују свом народу спроводећи агенду успоставе глобалне диктатуре на планети.

Прави државници би обезбедили и неометано функционисање привреде и пољопривреде, а такође и неопходне мере заштите у том процесу.

Умрети од короне или од глади - сасвим је свеједно. Међутим, апсолутно је сигурно да се не мора умрети ни од једног нити од другог. Човек умире онда кад му дође време.
DarkBlue
(istrazivac)
06. april 2020. u 20.39
Izgleda nema pravih državnika...
Ne mislim na Srbiju pojedinacno...nema ih skoro nigde
na svetu...sve neki namesnici...fariseji...izdajnici
ljudskog roda...

Cast izuzetcima.
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
07. april 2020. u 10.52
Koji majmuni skidaju decka sa traktora i hapse. Ko će da radi zemlju, setva ne može da ceka policiski cas. Kad ne bude hrane onda će da molite i kukate ili će da grde seljake da su neradnici. Ko zna možda imaju dil sa tajkunima da propadne srpski seljak i da neki tajkun kupi obradivo zemljiste u Srbiji. Monsato će da prodaje genetsko modifikovano seme i otrove. Treba AV umesto što se svadja i preti novinarima kad ga prozivaju da laže a laže imaju snimci da se javno izvini na TV tom momku i da im to vise nikad ne padne na pamet. Ugledo se na Orbana u Madjarskoj, ova korona izrodila je nove diktatore, EU je suplja ko sito, vide a prave se ludi kako se na svakom koraku ugrozavaju ljudske slobode i uvodi strahovlada.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.