Diskusije : Politika

 Komentar
OdesaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Нема везе, народе ти си крив!
Odesa
(надежда, вера и л)
06. april 2020. u 09.49
ДОГОВОРИТЕ СЕ ВИШЕ? „Нама је све у вези са короном почело још у фебруару!”
12:21 06.04.2020. 1
Нама је све почело у фебруару месецу, за нас конкретно овде, нама је почело пре епидемије, нама није четврта недеља, нама је шеста, седма недеља већ. Баш ми жена јутрос рече, зар је могуће да је прошло шест недеља - рекао је синоћ на телевизији Пинк др Бранимир Несторовић. Докторе, ако је све почело много раније, зашто сте нас онда саветовали да лечимо корону ракијом, да шопингујемо у Милану, али и како је дошло и до скупљања потписа за изборну листу?
Несторовићева изјава није се баш свидела премијерки Ани Брнабић, која је са њим и са др Коном била у истој емисији, тако да је морала брже боље да га прекида два, три пута и реагује, како би исправила оно што је др Несторовић рекао.

Foto: Printscreen/ youtube
– Због теорија завере и лажних вести ја морам ипак да се убацим и кажем када стручњаци и лекари кажу да је почело раније, дакле то је оно где ми нисмо знали – рекла је премијерка, након чега је и сам др Несторовић почео да се правда и понавља како нису имали пацијенте тада, већ су се припремали за корону јер су знали да ће доћи код нас.

иван__дамн
@ivan__damn
bukvalno je malo falilo da ga brnabić lupi po ustima hahahah https://twitter.com/ivan__damn/status/1246895128473735168

Уграђени видео
иван__дамн
@ivan__damn
dr nestorović pomenuo da je epidemija kod nas počela i pre 6. marta i da mi to nismo znali, brnabić popizdela jer je zvučalo kao da nismo na vreme reagovali i samo što ga ne lupi po žvalavim ustima podvikne mu malo i on odmah menja priču hahahahah vLaSt sLuŠa sTrUkU

525
16:25 - 5. апр 2020.
Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима
117 људи прича(ју) о овоме
Али, ако смо већ у фебруару све то знали, зашто смо дозволили све оне непримерене изјаве и савете?

– Где ставите алкохол ту коронавирус не расте – посаветовао је 26. фебруара председник Србије грађане на конференцији за новинаре, али и додао да је тако себи нашао изговор да попије коју чашицу више дневно.

СРБИН инфо
@srbininfo
https://srbin.info/drustvo/stevanovic-zarazeni-lekar-bez-dozvole-napustio-bolnicu/

Стевановић: Заражени лекар без дозволе напустио болницу
Др Горан Стевановић потврдио је да је доктор Миодраг Ракић, оболео од вируса Цовид-19, самовољно напустио Клинику за инфективне и тропске болести.

srbin.info
1
03:50 - 6. апр 2020.
Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима
Погледај друге твитове корисника СРБИН инфо
Никако не смемо заборавити и „приватну прославу” у Ваљеву, које је такође убрзо постало жариште коронавируса. Иако су званични одговори на питање како је букнула епидемија у овом граду изостали, главни кривци су они који су организовали скуп у „Крушику” поводом доласка Вучића и посета италијанских свештеника.

– У Ваљеву је већа дисциплина, а много глупости смо тамо направили, срце ме боли. Од прослава, до других неодговорних ствари – рекао је крајем марта Вучић на конференцији за новинаре у Палати Србија.

Зашто сте ово организовали ако сте знали за епидемију?

Сви смо били сведоци језивих слика и црног биланса из Кине и Италије, па ако сте још у фебруару знали да вирус сигурно долази, онда:

1 Зашто сте га тако олако схватили?

2. Зашто сте збијали шале на рачун вируса?

3. Зашто сте грађанима давали савете попут шопинга у Милану, али и лечења ракијом?

4. Зашто сте дозволили да се скупљају потписи за изборну листу Српске напредне странке која је предата 5. марта, и да 50.000 људи буде изложено ризику од заразе Ковидом-19?

5. Зашто смо дозволили да на конференцији која је одржана 26. марта грађанима кажете да је ово „најсмешнији вирус у историји човечанства”, али и да „постоји само на Фејсбуку”?

Да доктор Несторовић не филтрира своје изјаве, већ да прича шта му падне на памет, без обзира да ли ће некога увредити или не, познато је од раније. После скорашње изјаве са све смехом да ће „коронавирус највише погодити богате, јер сиротиња нема шта да изгуби, осим живота”, сад је уследила још једна, ништа мање страшна.

– Срби су супер народ, не рачунајући 10-20 одсто оних који су статистичка грешка – поручио је др Несторовић.

Boris Tadić
@BorisTadic58
Dr Nestorović opet i bukvalno OPASNO duhovit. Upravo je rekao da su „Srbi super narod,ne računajući 10-20%, onih koji su STATISTIČKA GREŠKA”.

Dakle, oko milion naših građana član kriznog štaba je usred pandemije nazvao statističkom greškom. A premijerka sedi pored i smeška se.

Зато је Директно.рс покренуо акцију да се др Несторовићу забрани било какав медијски простор и дозволи да говори за медије!

Коронавирус је опасан, може да има смртне последице, али утиче и на ментално стање нације. Забрана кретања, стррах за живот, за здравље ближњих, за економско преживљавање. Све то нам се нормално појављује и иде уз корону. Е, па на све то нам не треба и лекар који се понаша и говори као лудак, збуњује људе и на крају крајева вређа их. Зато доста! Требало је ову меру донети још одавно али боље и сад него да се ово малтретирање грађана настави!

https://srbin.info/drustvo/dogovorite-se-vise-nama-je-sve-u-vezi-sa-koronom-pocelo-još-u-februaru/
CPHAPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CPHA
(Чувари ћирилице)
06. april 2020. u 09.57
Да је др Несторовић био изузетан стручњак, не би се вратио у Србију јер само у Србији може да пролази његова прича и да за то буде добро плаћен.
Примјер је и др са ВМА који је сада у Бањалуци. У Бањалуци прави хаос. Пацијенти запуштени, животно угрожени...долазе путем веза за Београд јер дотични љекар не да пропратницу нити отпусну листу. Да је био ЉЕКАР своје струке не би тај никада напустио ВМА.
OdesaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Odesa
(надежда, вера и л)
06. april 2020. u 10.17
Бундес лига ускоро поново креће, тимови почињу с редовним тренинзима, у Немачкој није било ванредног стања , људи се слободно кретали и крећу по улицама, а број оболелих је између 60 и 70 хиљададок док је број преминулих једва нешто већи од 1%.
Зашто се то Немци разликују по предузетим мерама и резултатима истих у односу на остале европске земље а и нас ?
OdesaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Odesa
(надежда, вера и л)
06. april 2020. u 10.35
Следеће недеље је католички ускрс, и нема дилеме да ће верници у Немачкој бити икаквим мерама ограничени у упражњвању својих верских права и слобода.
Зашто се то Немци разликују по предузетим мерама и резултатима истих у односу на остале европске земље а и нас ?
DarkBlue
(istrazivac)
06. april 2020. u 10.39
U Belorusiji nema ni karantina ni krize zbog
takozvanog korona virusa. Sve normalno.
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
06. april 2020. u 11.00
Nije bilo niti u Engleskoj, niti Americi, niti Svedskoj, niti Holandiji,
pa vidimo kakve su posljediceU Hrvatskoj su iste mjere kao i u Srbiji, time da je tamo malo bolja disciplinastanovnistva, pa su i rezultati bolji...
Milles_Broker
06. april 2020. u 11.24
Mene bas zabole Paja za rvatsku koliko ih je obolelo i pocrkalo
kao i za mere koje su „poduzeli”

Imam ja pametnija posla -:)

Mrss kugo ! -:)))

CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
06. april 2020. u 12.44
Pametnija posla...
Ma nije moguće..
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.