Diskusije : Politika

 Komentar
Ustaške Ode Josipu, a šta Rajku??
marisav
(Besposlicar)
31. mart 2020. u 07.45
U vreme strasne opasnosti, bolesti, u Zagrebu zemljotresa koji bozjim migom pokazuju šta će učiniti kad dodje cas naplate Hrvatima za dobrocinstva u poslednjih 150-200 godina. Ostale su krvave reke i potoci od Drave i Jadrana, kao rezultat prozelitskog mirotvorstva Vatikana nad zabludelim stadom kojeg zajednickim imenikom nazvase KRVATI.
Čitam, predsednik sa antifasistickim antitelima Milanovic odaje pocast prvoj žrtvi prvog oruzanog sukoba u Hrvatskoj,,,na Plitvicama tačno na uskrs novoustaska policija u motorizovanoj koloni kreće da preuzme tamosnje izletiste i park i verovatno da nastavi u pravcu Korenice.
U sukobu gine Josip Jovic, prvi ustaški zlikovac, odakle bi do od Imotskog, ponosnog Imotskog koje će dati još mnogo satnija sličnih Jovica koji se proslavise od Dubrovnika do Vukovara koljuci i ubijajuci Srbe. SINU PONOSNE IMOTSKE KRAJINE KOJI JE ZIVOT POLOZIO NA OLTAR DOMOVINE!! Takosu ustaše stihoklesano obelezili grob Jovica koji je kidisao ne na svoj Imotski već na Korenicu,..toliko o domoljublju.
A pitam- ima li iko od Srbalja da se seti ko je dao zivot sa druge strane,,jer u sukobu na Plitvicama bile su dve žrtve..jedna srpska i jedna hrvatska...ovoj drugoj i predsednik Milanovic, i sef policije danasnji Bozinovic odaju postu stavljajuci na stranu privremeno i Koronu i zemljotresanje glavnog ustaškog stana u Zagrebu. Ima li ko da se seti div junaka RAJKA VUKADINOVICA koji je dao svoj zivot toga dana na Plitvicama,,,kao prva žrtva sa puskom u ruci,,,ili
Srbija i Srpski govnari u Beogradu i Rep Srpskoj u izgovoru na Koronu i obilje drugih svecarenja ne žele da se podsete na ime tog heroja...ima li ko predlog gde da se tome coveku podigne spomenik i da se svakog toga dana setimo Rajka junaka,,,nesrpska vlast ima drugu agendu...
Precanin
(Нека буде борба �)
31. mart 2020. u 11.05
Кад нема нико нека си баем ти. Слава му и вјечна хвала!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.