Diskusije : Politika

 Komentar
seljakipoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Kako pobediti pandemiju.?
seljakipo
29. mart 2020. u 14.55
odavna isproban recept;
..., trećinu leciti (čitaj ubiti), trećinu oterati, trećinu vakcinisati (čitaj ubiti)
Tubby
29. mart 2020. u 16.16
po meni greška je napravljena sto od početka nije JASNO definisano da li je lecenje korone elektivna ili ne elektivna procedura. šta „elektiv procedura” TACHNO znaci ... „”chosen by the patient rather than urgently necessary„... kad se bude podvukla kristalno jasna granica između elektiv i ne elektiv tada će biti SVE mnogo lakse. pogledajte samo savete koji se dele a da je anamneza uzeta telefonom ... nemojte da dolazite u bolnicu, sedite kod kuche i tamo se SAMI lecite 14/21 dana. šta to znaci ... znači da je nadignuta dreka, ne bas ni oko čega, ali tu smo negde. stalno se manipulise sa brojem novo obolelih i sa brojem mrtvih i svi nasedamo na te cifre jer DEFINITIVNO ... ne umire SVAKO ko je oboleo. a sada da pogledamo situaciju recimo kod nas u srbiji ... od početka korone umrlo je 13-ro srba(neka im je laka crna zemlja) a u mudjuvremenu je verovatno SAMO u saobracajnim nesrecama u istom vremenskom periodu nastradalo ko zna koliko desetina ljudi. *** u svakom slučaju u ovom filmu definitivno se ne treba boriti za dobijanje glavne uloge SVE dok se svi parametri ne budu jasno iskristalisali. ”
seljakipo
29. mart 2020. u 16.37
..., u Izraelu kad su na strajku bili medicinari, doktori sestre itd, (mesec dana) biznis pogrebnih preduzeca je neverovatno opao i njihova statistika je pokazala da je u odnosu na isti mesec prethodne godine broj smrtnosti bio 70% MANJI.?!!!!!

..., ne bi bilo neverovatno da u ovoj danasnjoj vanrednoj situaciji broj smrtnosti u odnosu na mart prošle godine je 50% manji, u Srbiji a i u svetu.
Bazorilo
29. mart 2020. u 17.16
Sreća u nesreci.Ali u svakom slučaju trebala bi država da subvecionise Grobarska preduzeca,jer je/po tom izvestaju/ direktno odgovorna za smanjenje obima posla pomenutim firmama.
seljakipo
29. mart 2020. u 17.31
..., evo i prezident kuva po receptu https://youtu.be/0qXzB0CmgrY?t=157
marisav
(Besposlicar)
29. mart 2020. u 19.03
Šta je narod hteo DOBIO JE! Hteli ste demokratiju a ne mrski kapitalizam,,hteli ste pametne a ne normalne telefone, ,,hteli ste putovati svuda i k svojim zapadnim i k svojim mesecarskim prijateljima sirom globusa...e, pa sada kusajte,,to je isto kao da ste gurnuli glavu u neku kopanju sa odvratnim rastvorom izmeta,,,kao svinja gramcete, ali ipak zderete,,,posle, tj vrlo brzo sve vam se nadima, ne samo stomacina, već i mozak otice od prljavog zivota.
Samo se mi uljuljkujmo da je nam problem neki Virus,,,taj virus je stvoren aktivnoscu poznate pasmine koja ima dve noge i po LINEU se klasifikuje kao HOMO SAPIENS...ovo poslednje da potpuno zavara,,,jer ti dvoonosci ako ista na zemlji ispoljavaju onda je to nedostatak mudrosti,,a kod velike vecine i nedostatak raznim sredstvima u proslosti unistene inteligencije...tako da po svemu sudeci čim ovaj virus odjuri javice se stotine teorija, milioni knjiga i raznovrsnih spadala da nam objasne šta je to bilo,,,neće ni objasniti a ovaj cudovisno zločinacki sistem sirom sveta generisace novu VIRUSNU INVAZIJU...pretpostavljam da će neka od tih invazija biti i blizu 100 procentnog uspeha,,,a to znaci kraj OVE CIVILIZACIJE, OVAKO NAOPAKE I U ZLU UTEMELJENE!!!
PrecaninPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Precanin
(Нека буде борба �)
29. mart 2020. u 20.51
Један њемачки љекар тврди да је доста људи (старијих, са већ неким проблемом попут дијабетеса, срца, притиска...) убијено погрешним односно лечењем уопште. Да се ти људи нису дирали, иако су имали Корону, да им нису давали ништа давали или да су их третирали као да имају обични грип, не би их убили.
Мени звучало логично.
Овдје је и политика у питању, у свим земљама,политичари су се подухавтили свега и свачега да не би испало да ништа не раде, јер им онда пада рејтинг. Закључак тог њемачког доктора је да Министар Здравња у Њемачкој, Херр Штанд??, има намјеру да замјени Меркелову...
Зашто код Њемаца има мање смртности него код Италијана. Па зато што талијани тестирају и евидентирају оне који су у тешком стању, за млаће немају ни времена, ни капацитета. Па је смртност знатна. Швабе тестирају мнго више, све са симптомима и налазе много младих са короном, а не смао старијијх, па је смртност процентуално далеко мања. Једноставно!
seljakipo
29. mart 2020. u 23.28
How Dr. Wolfgang Wodarg sees the current Corona pandemic...
https://www.youtube.com/watch?v=p_AyuhbnPOI&feature=emb_logo

https://www.globalresearch.ca/video-how-dr- wolfgang-wodarg-sees-current-corona-pandemic/5707298

za pamenog dosta
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.