Diskusije : Politika

 Komentar
Црњегорци не желе респираторе из Србије?!
Precanin
(Нека буде борба �)
28. mart 2020. u 12.09
Монтенигери кажу да неће респираторе из Србије па мар и поцрклаи...
Фино богУми...
...Из Спутњика...
Демократски фронт позвао је црногорске власти да прихвате респираторе које Србија жели да уручи Црној Гори уз поруку да нико нема права да се игра животима грађана.

Тих пет респиратора које поклања Србија могу да спасу 30 или 40 људских живота, рекао је на конферендији за новинаре један лидера ДФ-а Андрија Мандић и позвао људе из Владе Црне Горе да се, како је рекао, ослободе сујете и ситне зависти и да у овом тешком тренутку поступе као одговорни људи.

„Ако смо одговорни људи и радимо у интересу грађана онда нико нема право да одбије понуђене репираторе под било каквим изговором”, казао је Мандић.

Он је додао да су у ДФ-у изненађени и тиме колико су одлуком Владе ЦГ запрепашћени и добронамјерни људи у Црној Гори који не желе да се у битку против вируса уноси било какво странчарење и било каква политикај јер је, како је оцијенио, Црна Гора страшно погођена тим вирусом и чак се налази у тежој ситуацији него што је Србија.

„Ако узмете у обзир да у Црној Гори живи 600 хиљада грађана, а да је обољело 82 грађанина, и да Србија има седам милиона и да је обољело нешто више од 500 грађана – упређујући те податке можете да видите колико смо ми у тежој позицији него Србија”.

„Ми данас имамо ситуацију да сваки грађанин тражи, жели и очекује помоћ, а да се они који су задужени да ту помоћ обезбиједе понашају неодговорно, неозбиљно и нељудски”, додао је Мандић.

Он је поставио питање за кога раде црногорске власти:

„Оваквим понашањем се испоставља да раде за вирус корона. Ако раде за грађане Црне Горе, онда то морају да показују и да свједоче на сваком мјесту. А они су показали да су савезници вируса корона и да им интерес грађана није на првом мјесту”, поручио је он.

Пресједник Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић рекао је да Демократски фронт има потребу да постави питање пред црногорском јавношћу у чије име заправо говори министар пољопривреде и потредсједник Владе Милутин Симовић када одбија респираторе из Србије - да ли у име грађана Црне Горе или предсједника Мила Ђукановића.

„Симовић је говорио искључиво у име Ђукановића а не у име већине грађана Црне Горе. Зато је потребно да се хитно смијени са мјеста потпредсједника Владе и кризног тима јер је угрозио здравље грађана Црне Горе”, казао је Кнежевић.

Такође, није нам јасно, додао је, које су то професионалне карактеристике Милутина Симовића које га кандидују да буде координатор националног тима за борбу са вирусом.
kt61Poruka negativno ocenjena. Pokaži

kt61
28. mart 2020. u 12.31
Puti ti to nego šta radite vi decenijski sljakeri sa konstraje iz kenjade i usra osim sto blejarite po sc.

Jel imate zdravstveno?

kt61Poruka negativno ocenjena. Pokaži

kt61
28. mart 2020. u 12.38
Samo zato što ste mnogo placali kurave ne znači da ste veliki svaleri kao sto pokusavate da prikazete. 👍📼

Ne racuna se
Precanin
(Нека буде борба �)
28. mart 2020. u 13.26
Е мој КреТен61, о чему ти шкрабуцкаш?
Кад се научиш да пишеш, артикулишеш мисли, можда нешто и кажем на твоје баљезгање, до тад...сиктер!
kt61Poruka negativno ocenjena. Pokaži

kt61
28. mart 2020. u 13.50
Vazi majstore 😷
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.