Diskusije : Politika

 Komentar
Годишњица
geriatrikus
(zvakac karamela)
27. februar 2020. u 16.15
На данашњи дан, 27.02.1996. Србија је исказала своју братску наклоност према сународницима из Републике Српске и укинула санкције које је према њој увела 04.02. 1994.
Велики дан!
Србија је тиме показала да је у стању да опрости највећем непријатељу и да након успјешно одбијене опасности која је по Србију долазила са Западне обале Дрине и блокирања сусједа годину и по, спречавајући га да својим активностима угрози безбједност њених грађана, пружи руку помирења.
Блокада је била велики подухват. Након успјешно изведене бјежаније војвођанске бригаде из Источне Славоније, операције бјежте ноге посра вас гузица од стране Крагујевчана, херојског узмицања Лозничана са Баније...посебну војничку умјешност је показала Друга механизована Бригада коју су сачињавали Ваљевци својом бјежанијом и остављањем комплетне технике у Шиду којом би нови нараштаји могли да се послуже...Богатићани…. ова блокада је исказала сву преданост Србије према очувању и јачању Српства.
Keserovic
27. februar 2020. u 16.34
Vid gofna...sankcije ti je uveo milosevic,sa svojim kadijevicima,seseljima,draskovicima,djindjicima,adzicima,brovetima,kosticima,medojevicima,bogicevicima,marticima,kostici ma,đukanovićima,novakovicima,stulama,karadzicima,i još ponekim gofn-ima kojima je svima zajednicko da veze nemaju šta je Srbija...
Da ustanes stoko kad cujes reč Srbija jer i pored okupacije od ovih uspela je da odbrani i nahrani,da zbrine i udomi,da zaposli i iskoluje...na stotine hiljada jadnika koji su vapili za pomoć...ne mogu a da ne primetim da je OGROMAN procenat među njima bio pogadjate vojno sposobnih ...
geriatrikus
(zvakac karamela)
27. februar 2020. u 19.59
„... milosevic,sa svojim kadijevicima,seseljima,draskovicima,djindjicima,adzicima,brovetima,kosticima,medojevicima,bogicevicima,marticima,kostici ma,đukanovićima,novakovicima,stulama,karadzicima”
„Неправда, па то ти је”- Калимеро
Шта ће јадни пилићи, џаба им сва храброст поред оваквих.
Кад запрђени Ерцеговац зајаши не помажу милиони Кесеровића и њихово јуначко кукумакање, тај не попушта.
Знамо се добро, имало смо прилично прилика за упознавање.
P.S. Како их само није срамота стално кукати како им други у сопственој кући капу кроје???
zori
(Чича)
28. februar 2020. u 03.02


geri... ovo ti je kaka... i to sam dobro znaš

ps
i posle se ljutis kad ti neko vikne... geri ne seri
kupressrpski
(vozac)
28. februar 2020. u 03.21
teska su to bila vremena za srpski narod sa obe strane nije lako bilo biti pametan...znam da smo placali litar nafte 10 maraka kao sada 10evro bilo i neponovilo se...da bi spasali nečiji zivot prebaciti ranjenog ili bolesnog do mg moras platiti litar 10 marki ...
geriatrikus
(zvakac karamela)
28. februar 2020. u 07.00
Пошто си све овако лијепо демантовао и изнио своје аргумемнте, не остаје ништа друго него да се човјек с тобом сложи, зори.
Посебно је онима на десној обали било тешко, купрешки, када наше мајке избјегле у Србију добију литар уља од међународне заједнице. Или неко кило брашна. Домаћима је то најтеже падало. То што је држава добивала солидне новце за прихват избјеглица, то што је пола њих било муслиманско становништво, што су цијене изнајмљивања станова биле удуплане и исплата била искључиво у девизама, све се то некако трпило, али да избеглице добију литар уља, или конзерву рибе...иди бре.
П.С.Када сам након предаје Сарајева морао наћи неко мјесто да главу склоним све је сем Србије долазило у обзир, Нека ме странац и шиканира, нека ми се душман смије, на све сам био спреман, али да храним братову сујету и болесно ликовање гледајући моју муку, то нисам могао прихватити.
zori
(Чича)
28. februar 2020. u 09.12


dabome... strasna vremena... a sto je najgrdje... još nije gotovo :(

ne znam kako ti... ali ja još nisam izgubio energiju pa i volju... da se borim za bolju srbiju
Keserovic
28. februar 2020. u 10.40
Pa on ti lepo kaže,može sve OSIM Srbije...
Nije Srbija majmunchino moja već NASHA kuca,ko je tako ne dozivljava isti je kao iredentista ili balija koji bi da je cepa ili unisti...
Srećem na hiljade brace iz Srpske koji prosto kipte da pokazu ljubav prema Srbiji...ima i mali broj onih kojima su „srbijanci”cigojneri ili vlauce,prevaranti...imam poznanika koji mi u ochi kaže a iz Grahova je da će njemu uvek biti blizi muslimani i hrvati nego bilo koji „srbijanac”...kao sto ima i stoke u Srbiji koja će za svoju bracu reći da su glupi bosancerosi,ciji su dedovi kad je bilo gusto pod turcima zbrisali a onda su ratovali protiv „naših” dedova na Ceru,Kolubari i Mojkovcu...govana ima svud srećom u teskoj su manjini...ovo je toliko smrdljiva i podla prica da me orosto sramota da ove ustaše i balije vide kakvih nas sve ima...vidim sralno kukas ba dodika pa bi bio red da kažeš a koju politiku podržavas u Srpskoj ili bolje receno pih...jel onu lazicevu ili kako se već preziva ono gofno izdajnicko...
Coj dosho na sc da proslavi godisnjicu...i to kakvu...smradu smrdljivi sto obraza nemas...
zori
(Чича)
28. februar 2020. u 11.06


boli me srce kad ovo sranje od gerija čitam... boze boze
Keserovic
28. februar 2020. u 11.39
Kakvo srce bre,treba da te zaboli krivak za njegovo iskomleksirano i podlo piskaranje...i to idiot uleteo u alegorijsko izrazavanje ne bi li prikrio sustinu a to je mrznja prema NJEGOVOM narodu s druge strane nekog potoka...
geriatrikus
(zvakac karamela)
28. februar 2020. u 13.58
Издаја...прва ријеч која дође када се помисли о Србији у посљедњих 30 година. Издаја! Нормално, неће нека власт одређивати однос честитог Србина према Српству, као што неће ни поквареност неког свештеника, или више њих одређивати однос искреног православца према православљу. Али ако такви заразе већину, тада ће свјесна особа опрезно приступити груписању и припадности тој групи. С ким си такав си је стара народна, а честит човјек ће рађе живот положити него издати.
Ми који смо били свједоци заразе, који смо на својим кожама осјетили посљедице братске издаје, који и данас слушамо приповједања разних кесеровића, што понекад имају утицај и на поштене зорије имамо јако истанчане сензоре и аутоматски постављамо свој српски штит према њима.
Тај Мркоњићанин неће рађе са муслиманима него Србима, нити тако мисли, нити би тако урадио, али сигурно више вјерује поштеном муслиману, а таквих има, од неког кесеровића.
Ко и гдје ухвати и предаде душманима Милошевића? Ко и гдје Радована Караџића, Младића...ко удари блокаду на Дрини? РС Србији, или Србија РСу? Када ће сљедећа. Кога и шта ће издати_ Колико подржаше Капетана Драгана напр_ „Кога су змије клале и гуштера се боји”, поготово ако видимо да се змије и не прикривају.
keser
(Тешем букве)
28. februar 2020. u 14.37
Кукњава,
ала Кукањац.

Каква кукњава такви официрски кадрови...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.