Diskusije : Politika

 Komentar
Л. Милојко: Црна Гора победити мора
keser
(Тешем букве)
15. februar 2020. u 08.57
https://tinyurl.com/wlk5ym9

МИЛОЈКО Пантић годинама уназад познат је по својим испадима и изјавама којима омаловажава Србе и Србију - државу у којој живи. Као да му није довољно што је више пута понизио српске жртве и изједначио Србе са усташама, назвавши их и клерофашистима, сада је бивши спортски водитељ отишао корак даље. Коментаришући протесте православног народа у Црној Гори, он је рекао да је циљ свега што се дешава под плаштом одбране светиња само план да се на овим просторима, како је рекао, створи православна џамахираја!

Пантић је овог пута вређао је и оптуживао и председника Вучића и митрополита Амфилохија. Поручио је да „Црна Гора победити мора у специјалном рату који се против те независне и суверене државе води и споља и изнутра”.
Његову изјаву преносимо у целости.
„Недељама већ Српска православна Црква у Црној гори манифестацијама, које зове литије или молебани, окупља вернике који демонстрирају због Закона о положају верских заједница. Због тих литија и молебана чак није одржана ни кошаркашка утакмица, деби регионалне АБА лиге Будућност - Црвена звезда. И сваки пут после таквих демострација у градовима Црне Горе освану поруке које немају везе са хришћанском вером и православљем, а које откривају позадину црквених протеста. Графити на којима пише ”Ово је Србија„ или ”Смрт Црногорцима„ само потврђују оно што митрополит црногорско приморски Амфилохије Радовић често истиче. Црну Гору је по њему створила Српска православна црква и то је српска држава, а Црногорце као нацију измислио је комунистички вођа Броз.
То је онај исти ратнохушкачки владика из деветедсетих година који је као неки црквени Шешељ величао Караџића, причешћивао Аркана и његову паравојску и негирао геноцид у Сребреници. И ево га, сада се ставља на чело побуњених Срба који хоће да сруше легалну власт и врате Црну Гору у загрљај Србије, а заједно са њом и у крило мајчице Русије.
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - МИЛОЈКО ПАНТИЋ УВРЕДИО СРБЕ: Клерофашисти су уз Русију?!
Доказ да је то тако јесте вођа Срба у Црној Гори Андрија Мандић, који најпре испред зграде Скупштине у Подгорици позове Србе на свети рат и да буду Христови војници, а онда од закона побегне и добија Вучићеву заштиту. То је наиме био директан позив на напад на државу Црну Гору.
Зато и Андрију Мандића и остале наводне великосрбе и великоправославце у српској Спарти, како воле да зову Црну Гору, треба подсетити да Исус Христос није имао војску, да људи који су га следили нису били војници, нису водили никакве свете ратове и нису тражили било чију смрт, већ су ширили мир божији и љубав међу људима. Треба такође да знају да Исус Христос није имао цркве нити хранове и није се борио за материјална добра, већ је проповедао став да је храм светог духа у сваком вернику и човеку, ако је заиста човек, а не зликовац или злочинац.
Сви ти кукавни великосрби и чувари православља на постору бивше велике државе никако не схватају ни поруку божјег човека какав је био српски патријарх Павле ”Будимо људи, иако смо Срби„. У преводу, прво буди човек, па онда Србин, Црногорац, или било која националност.
Питам јавно неуставног владара Србије, који бедни положај већине становништва маскира организовањем демонстрација и протеста против црногорске власти под плаштом цркве и наводних студената, а у ствари су то чланови његове преторијанске гарде, професионални навијачи, шта би он радио да се у Београду појаве графити ”Смрт Србима„ или ”Србе на врбе„ као што његови исписују у Подгорици ”Смрт Црногорцима„?
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Пантић: Аркан се не одбија, преко њега сам добио два пара наочара
Јасно је као дан да се у Црној Гори не бране никаве светиње, већ се води специјални рат да би се та независна држава заједно са Србијом претворила у православну џамахирију.
И зато у том рату и за добро Србије и за добро спорта на овим просторима Црна Гора победити мора.”
У „блиставу” биографију Милојка Пантића уписано је да је септембра 2013. рекао да би Хрватска са три гола разлике требало да „развали” Србију и да ће свим срцем навијати за „коцкасте”. Ту мора да се дода и да је вређао СИниђу Михајловића, а у интервјуу за један хрватски портал рекао је да „Срби морају да клекну, да се извину Хрватима”. У изјавама је отишао толико далеко да је изједначио највећу кланицу Срба, Јасеновац, са толико пута доказано фабрикованим злочином у Сребреници. Поручио је да су „распадом Југославије клеронационалисти и фашисти увели регион у тамну ноћ са несаницом”.
- Ви и ваши злочинци, хашки оптуженици, нећу да именујем, сте српски изроди и брука Србије. Убијањем муслиманских цивила у Сребреници, нас Србе сте изједначили са усташама - изјавио је тада Пантић.
keser
(Тешем букве)
15. februar 2020. u 09.00
Дакле још једна буква, овога бута са планине Бељанице, на жалост. Људе је тамо срамота.

Делује као психијатријски случај јер, како другачије објаснити све ово.
(моје лично мишљење а које се обично , на жалост, поклапа са истином)
keser
(Тешем букве)
15. februar 2020. u 09.02
https://www.youtube.com/watch?v=Toxq_JM40Qw

Овде има цео снимак. Прво припремити кесу за повраћање.
zlatiborac
15. februar 2020. u 09.19
Milojko i Milo = zaklete komunjare - pi*aju u istu tikvu.

WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
15. februar 2020. u 11.05

https://www.youtube.com/watch?v=LZq8apeLM7c
ovo je sustina a ne tamo neki misije-litijaski mars mrcogoraca...
zlatiborac
15. februar 2020. u 11.27
Jopet:onaj lojavi Werbalija aka Dzvalja - zdere ono sto nevalja...
;-)
keser
(Тешем букве)
15. februar 2020. u 12.16
Верба,

Ни ја нисам одушевљен мигрантима
али
одслушао сам ово.
Вучић је рекао „анализе” показују.
Друго ја мислим, далеко је 2030. Вучић не верује у то али зна да Меркел слуша.

Треће, Милојко каже да нама не треба оружје.. Не могу да верујем да је тако наиван.
Школе су у реду, али оне раде само у миру, а мир се обезбеђује оружјем.
Dovla1
15. februar 2020. u 15.27
Ovaj prilog sto je Werba postavio, Milojko Pantic laže i iskrivljuje ono sto je rekao Vuicic. Klasicna demagogija i ispiranje mozga,ubeduje nas da je Vucic rekao ono sto nije rekao. Vucic samo govori o kretanju izbeglica a ne o tome da ih želi ovde naseliti.
I u opste ko će od tih izbeglica poželeti ovde da ostane kada može da ide u zapadnu Evropu.Pa kod nas nema posla ni za nas i male su plate,a još će neki izbeglica ovde da ostane,kako da ne.Pa oni bi ostali u Grckoj koja im je bliza a imaju u Grckoj ipak i vece plate,more i EU.
zupa
(DR.MR)
15. februar 2020. u 15.51
Милојка Пантића у КАФЕЗ.
zupa
(DR.MR)
15. februar 2020. u 15.56
Не могу да верујем да је тако наиван.
-------------------------------------
Милојко Пантић је људски ИЗМЕТ или ти народски речено ГООООФНОООО.
У старим временима такви нису стигли да изговоре ни једну једину реченицу можда је провокатор чим га не хапсе за говор мржње против
мирних ЛИТИЈА.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
15. februar 2020. u 16.29
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
15. februar 2020. u 16.40

Ovuda neki „pametnjakovici”.. nešto sto je nedvosmisleno izgovoreno, karakterisu kao demagogiju. Tada ti pametnjakovici i ne znaju sustinu reci demagogija.
To je isto kao kada su Vucica pitali da li je zajedno sa Seseljem na Palama pozivao, bolje reci huskao marod na rat?
A gdeste vi mene videli sa Seseljem i kada ste čuli da sam ja huskao narod na rat???????
Još će da kaže kako na zlatiboru nema dzvalja a ovaj ovuda dzvaljo i ne skida kece kad ulazi u kafanu...
zupa
(DR.MR)
15. februar 2020. u 23.51
Изгледа да верба,оно гоофноо Луди Милојко Пантић чим
оволико жвалави.
keser
(Тешем букве)
16. februar 2020. u 02.53
А ко је Муслимане и Хрвате хушкао на рат? Сигурно Шешељ?

Па бре када неко пуца мораш да се браниш. Друга ствар је да ли се негде претерало и могло другачије. Сигурно је да јесте.

Сећам се, би сам на мору 1987. У Хрватској, дакле па година пред рат.
Негде на плажи обрати ми се старији пар, сарајевски нагласак, питају да ли сам из Србије.

Кажу имали су студенте из Србије, становали код њих. Гледајући те људе, веома културне и добронамерне, никада ми не би пало на памет да може бити рата између две вере.

Али пре тога сам видео и друго, у сред Бг. Гледа ме неки двометраш, плав, муслиман, после сам сазнао из Брчког, играо рукомет негде у Србији, каже арапска лига. Провоцира. Видим, окружен Пазарцима а они су били најгоре мује у СФРЈ. Све то негде 1984.

Тако с,обзиром на ове прве из Сарајева, можда се могла наћи нека снага међу њима за мирољубиво решење. Али, пошто су ови други превладали, ако јесу, онда нико није требао да хушка на рат. Он је сам дошао.
Werba
(N/A)
16. februar 2020. u 12.42
keser
(Тешем букве)
16. februar 2020. u 02.53
А ко је Муслимане и Хрвате хушкао на рат? Сигурно Шешељ?

Па бре када неко пуца мораш да се браниш.
=======

Jedno kada se branis u ratu a drugo je kada rat još nije poceo, (ali je bio na pomolu) kada su se ovi iz srs razmileli po baaaaaznija i krvatsku, huskajuci stanovnistvo na rat.
Uzgred, to je i bio zadatak krvatskog petokolonasa Seseljkuge, kako bi izgledalo da je sve pocelo velikosrpskom agresijom...
zlatiborac
16. februar 2020. u 13.07
„Изгледа да верба,оно гоофноо Луди Милојко Пантић чим
оволико жвалави”.

Ne samo sto zvalavi ko krmak-nerast,već grokce i ne izlazi iz cenife

Werbalija Dzvalja ko Ludi Milojko
sam se zadovoljava ko nečiji stojko.
Lorka
(поета)
16. februar 2020. u 15.09
Keser: Треће, Милојко каже да нама не треба оружје.. Не могу да верујем да је тако наиван.
*************************************************************
Није Милојко наиван. Он је за своје бљувотине солидно плаћен. Антисрбизам се данас може јако добро уновчити.
keser
(Тешем букве)
16. februar 2020. u 16.12
Може се препознати да су више од половине коментатора на милојковм постовима Шиптари и Хрвати.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.