Diskusije : Politika

 Komentar
Глупи су неки националисти..
Precanin
(Нека буде борба �)
27. januar 2020. u 12.59
Мало, мало па неку патриотску, родољубиву партију, дакле националсите у парвилном тумчењу тог појма назову новонацистима. Почесто и с разлогом јер не праве отклон од историсјки сличних партија које су имале везе са нацистима.
Ево у Словачкој, партија Наша Словачка, води је Мариан Котлеба, не прави отклон од тамо неког католичког фратра Тисоа који је шуровао са нацистима. Зашто им то треба, та идеја је компромитована, то је аутогол, гдје је памет тим људима? Једну чисту, поштену, националситичку идеју везивати за нацисте је сулудо. Или то неко намјерно прави, као што су многи тврдили да је УДБА створила СРС, ево ових дана тамо неки Вацић сере по Србији, и СерКе (alias depleted brain Bot) би укапирао да је то Служба направила да штети опозицији АВа.
I подршка тој партији у Словачкој је у порасту, прича је легитимна, указују на криминал Цигана, погубан утјецај Америке на ЕУ, ненормалну моћ Циониста итд.
Мени се допада што постоји АФД, ја мислим да они нигдје не величају нацисте јер знају да ће им ту идеологију лијепити без обзира. Они су десничари, националисти, антиисламисти, анти...свему либерално глобарлистичком...англоционистичком!
Свједоци смо како ове слине из СНС зову Обрадовића фашистом, то може да пали само у држави гдје је памет густо посијана али никли све сами Кесери!

keser
27. januar 2020. u 13.34
Ма да,

одмах ћемо да окачимо иранску заставу, све како кажеш.

Milles_Broker
31. januar 2020. u 11.47
Veliki pozdrav Gandri -:)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.