Diskusije : Politika

 Komentar
Naše zdravstvo je drustvo puno olosa
Branko-123
16. januar 2020. u 14.41
Bukvalno su mi ubili oca. Jedva su ga primili na Urgentni, nisu hteli da mu daju potrebnu terapiju, svu dokumentaciju koju smo doneli nisu ni pogledali pa tako dezurni pulmolog prepisuje i daje mom ocu terapiju sasvim suprotnu od terapije koju mu je prepisala doktorka pulmolog na Poliklinici KCS i koju je on primao već nedelju dana a pisalo je u isvestaju pulmologa sa Poliklinike da treba da je pije tri nedelje i koja mu je prepisana u skladu sa nalazima ispljuvka koji je radjen na Institutu za plucne bolesti. Ali zato dezurna lekarka pulmolog se drala na sve nas kada smo je upozorili da prica o njegovoj istoriji bolesti sve pogresno, vikala je ko luda - ja sam doktor, ja sam doktor, ne treba ja vas da slusam već vi mene, da bi na kraju i sama uvidela da gresi. Sutnula je bolesnog coveka sa teskom pneumonijom na Urgentni, gde je cekao da ga prime od 18 casova do 24 casa nocu. Umro je posle 4 dana, velikim delom i zato što mu je prepisala terapiju na koju pronadjene kluce u ispljuvku nisu reagovale, a ukinula terapiju koju mu je prepisala njena starija koleginica i koja mu je delovala i sve joj je to lepo pisalo u izvestaju o pregledu ispljuvka ali briga nju za bolesnog coveka.

A tek dranje i urlanje sestara na pacijente, pa to je stvarno pravi horor. Voze bolesnog coveka na onom pokretnom krevetu i mlataraju tako da prilikom ulaska u lift coveku udare glavu o vrata lifta. Ovo što se sada desava na Klinickom centru nigde u sveti se tako jezivo ponasanje prema pacijentima ne desava.

Popaj
16. januar 2020. u 15.24
Primi moje saučešće.
Novak
16. januar 2020. u 15.28
Takodjer.
steks
16. januar 2020. u 16.05
Министар здравља је познат по томе што има надимак Др. Смрт.
MC_
(Bihilist)
17. januar 2020. u 05.24
Moje saucesce.

I moj otac je tamo umro, nisu imali ni „gusku” da mu daju.
Morao je da mokri u plasticnu flasu od Voda vode.

To vam je Srbija.
I tačno je. Vucic je samo trenutni pojavni oblik naše nesrece z akoju smo sami krivi.
Tarpe-
17. januar 2020. u 07.24
Pa nisi joj tutnuo par stotina evra u ruku pa vam se osvetila, dala coveku lek za koji je imala izvestaj iz tog Instituta za plucne bplesti da mu klica koja je izazvala pneumoniju ne reaguje na taj lek. Ovo je zaista horor, to se desava mnogima a naročito starijim ljudima. Verovatno je ocekivala necim da je castis. Pa imaju utisak da su nezamenjivi i da im se ni zbog čega ne može dati otkaz ili oduzeti licenca pa pustili ludilo da im radi punom parom. Isplatilo bi se dovesti dobre doktore iz regiona i iz inostranstva pa dobro ih i platiti a ne ovako da nam umiru ljudi zbog njihovog idiotizma koji nam svaki dan serviraju po tim bonicama.
golubbabic
17. januar 2020. u 19.00
mucite na kupljene diplome pa sad serete! nepismena gamad koja podržava nenormalno vapi za normalnoscu. da nije zalosno grohotom bih se ismijao!
Lorka
(поета)
17. januar 2020. u 20.17
Корумпирано здравство, корумпирано судство, корумпирана полиција, корумпирана администрација, корумпирана држава...
Све корумпирано, а остао је једино народ који плаћа корупцију.

Живео народе србски! Знам да корупцију не плаћаш добровољно. Дођу изврштитељи па отимају, као некад титоисти жито с тавана.
Устаћеш и ти кад ти дозлогрди!

Све је почело с куповином диплома!Коме купљена диплома обезбеди државну функцију, томе ништа није свето, па ни народ.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
18. januar 2020. u 02.24
Sve sto imam sam ukrao, samo sam diplomu kupio.
Betty-Boop
(Ginekolog)
18. januar 2020. u 09.57
Zaista treba dovesti nekoliko desetina, pa i stotinu dobrih lekara iz inostranstva, i platiti ih dobro (zašto da ne), naš novac ide na sve strane a plaćanje stranih dobrih doktora ne bi bio toliki izdatak a pomogao bi nasem narodu da ne umire pre vremena. Ovakvo stanje je zaista zabrinjavajuće. Lekari neradnici su se osilili zato što su u poslednje vreme hvaljeni prekomerno iako tu hvalu nisu ni malo zaslužili. Rade šta hoće i kako hoće, više od polovina njih nema nikakvo znanje, šta li je u pitanje da li su kupili diplome ili su do te mere nesavesni da ih nije briga za zivot i zdravlje osobe kojoj trebaju da pruže pomoć, ko zna. U svakom slučaju njihovo ponašanje sada je totalno nedopustivo. Ranije su se drvenili, jedva su sa pacijentom hteli da progovore po koju reč, ali sada je njihovo ponasanje došlo dotle da neće da leče ljude, da ljudima direktno ugrožavaju zivote a to je zaista užasno. O medicinskim sestrama ne treba ni govoriti,u bilo koju bolničku ili kliničku čekaonicu da udjete samo se čuje njihovo dranje.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.