Diskusije : Politika

 Komentar
Дал се Срби буде?
CTEBA
(penzioner)
13. januar 2020. u 10.58
Читам ово са Ђоковићем и не могу а да се не упитам дал је и нама Србима коначно дошло из дупета у главу.
Новак Ђоковић Српски националиста!!!!
Па само пре неку годину се улизивао балијама у Сарајеву, хрватима и свим осталим, изигравао неко југовића и шта још не.
О Црној Гори да и не говорим, док су зеленаши славили и бусали се у груди, Срби из Црне Горе су ћутали и нико да писне, сад на хиљаде на улицама, Милу се тресу гаће.
У Републици Српској, све више и више се чује, доста, хоћемо са Србијом а ко ј... БиХ.
Срби изван Србије се полако буде исто тако.
У Аустралији после победе прослава о којој су шиптари са Космета дигли дреку, како то сме.
Све у свему изгледа да је и нама кончно прекипело.
За сада још није почело у Србији, али не би ме изненадило да и у Србији крене.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
13. januar 2020. u 11.37
Novak Djokovic (koren prezima Djogaj) je mrcogorsko/hrvatski mesanac...
zlatiborac
13. januar 2020. u 11.48
„Новак Ђоковић Српски националиста!!!!”

Bio, jeste i ostace - nadam se. SRBENDA...

A oni koji ga ne podnose i omalovazavaju - mogu da mu zavide i prkose.

p.s. drugim rečima:da se samozadovoljavaju...
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
13. januar 2020. u 11.53

Дал се Срби буде?
====

-polako, mrmot još uvek spava...
CTEBA
(penzioner)
13. januar 2020. u 12.03
Све се мења, па и Новак.
Коначно и он почиње да се бори за српску ствар.
Као што рекох сви који га прате добро знају његове изјаве од пре неку годину.
Па за телевизију БиХ је пре неку година, распалио по Србима из РС, јадни муслимани, жртве.
Да су га навукли на то јесу, али морао је да пази.
Сад јавно каже да је српски националиста, и за то му свака част.
Ипак једно је кад он то каже, а сасвим друго кад ми то овде постављамо.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
13. januar 2020. u 12.10

zlatiborac

13. januar 2020. u 11.48

„Новак Ђоковић Српски националиста!!!!”

Bio, jeste i ostace - nadam se. SRBENDA...

A oni koji ga ne podnose i omalovazavaju - mogu da mu zavide i prkose.

p.s. drugim rečima:da se samozadovoljavaju...
=======
hahahaaaa,
daklena ovaj iznad mene čim procita N.Djokovic, odma vata rimu i odradjuje desanku sakic..:)
geriatrikus
(zvakac karamela)
13. januar 2020. u 15.15
Па ако је Новак „српски националиста” и „највећи српски син”, онда ме не би изненадило да Колинда постане предједница Кола Српских Сестара.
CTEBA
(penzioner)
13. januar 2020. u 15.36
Све се мења, рекох изгледа да и нама Србима почиње да долази из дупета у главу.
zlatiborac
13. januar 2020. u 16.43
„Iz tvojih usta - u Boz`je usi”!
Precanin
(Нека буде борба �)
13. januar 2020. u 17.24
Ја сам Новака увијек сматрао добрим Србином и родољубом. А његова „скретања” тумачио младошћу и незрелошћу. Колико Срба зна ријечи српске „химне” „Марш на Дрину”. Новак и Виктор знају. И никад Новака нисам посматрао изван контекста спорта, никад ми није пало на памет да га поредим са нашим великанима науке, то само говеда могу. И најбоље сам знао да сам у праву кад бих видио сву мржњу и жуч које ово говно Вербалија (некњено) излива послије сваког његовог турнира. И некад сам пимишљао да бих требао да одем с форума који се номинално зове српским а дозвољава сва ова усташка срања која трпимо годинама али увијек себи кажем, неће тебе нико нигдје да отјера него ћеш ти да отјераш смрдљиво говно Вербалију и смрдљиви ђубре Попаја и сву другу несрпску смрдљиву ђубрад која овдје сере деценијама, осокољена НАТО подршком свим нашим непријатељима.А ово о чему Стево прича ми даје наду и вјеру...
cenim_ja
13. januar 2020. u 17.59
precanine ..pušti paščad neka laju...to im je posa...
provokatore samo treba ignorisati,onda pocnu da se ujedaju za gujcu...
vacuum
13. januar 2020. u 18.18
geriatrikus
(zvakac karamela)
13. januar 2020. u 18.40
Масовни талас буђења Срба се десио крајем 80их и почетком 90их година прошлог вијека...а онда је велики број Срба реализовао да је, сем галаме и лупања по плећима неких бораца за Српство, за то будно стање потребно још понешто жртвовати, па опет завлада стање хибернације.
Искрено мислим да ће Свети Острошки Василије, слава му и милост утицати и пробудити људе у црногорском народу, а што се Новакове пјесме тиче...нека, хвала. Нека он лупа ону лоптицу, не бих ја са њим на стражу, рађе би са неким мањим Србином што не вјежба јогу у будистичком храму и може преживити без хрватског мора и хрватског ногомета.
Мој отац је рођен у Старој Херцеговини, ја нисам, али сам увијек био Херцеговац. И док су дједови и бабе били живи, већина родбине би се женила у селу одакле ми породица потиче без обзира гдје је ко живио. Ту би се окупљала родбина, кумови и пријатељи из читавог свијета.
Сјећам се једне прославе...након много година одметништва, женидбе и стварања породице са муслиманком, дошао неки татин рођак да прослави једно вјенчање.
На тим нашим прославама се није играло Козарачко коло, играло се Зетско, није се помињао ни Тито, ни партија, него виле и банови, бугарски краљеви, Београд, Русија...а сјетили би се и понеког истакнутог јунака из другог свјетског рата: https://youtu.be/aj61BcQ0tDM
...Опустио се и горе поменути рођак, па поведе што је гласније могао:
„Удала се була за Србина
Знаће куја шта је крметина...”
Прихватише људи пјесму, шта ће, а његов покојни отац ће онако за себе, а да и други чују:„ А не једеш је ни ти, јаде”.
Не знам шта је горе могао урадити на таквом мјесту и међу таквим људима. Муслиманка је била његов проблем, ако је он са њом могао живот проводити, могу и ја некад ручати, рекао би му отац, али се пјесмом
тотално срозао.
Ово Новаково дерњање баш тако видим. Он и „Марш на Дрину”...де, Бога ти...
Lorka
(поета)
13. januar 2020. u 18.48
Пустите Вербалију да пише. Он нам је одличан индикатор који показује шта нам балије мисле. Непријатеља мораш добро познавати да би га у рату победио.
Precanin
(Нека буде борба �)
13. januar 2020. u 21.46
Српство се дигло кад му вријеме није, без подршке и савезника..и енкако прегурало најгоре, изгубили смо досат али смо сачували супстанцу...и тамна кад смо могли са Русима да се уздићемо нас је стигла издаја, мучка, црњегорсак. Умјесто државе од Хоргоша до Бара која би могла да се брани, пријети Крватима и ПиХу...ми смо морали властито двориште да чситимо. Издали су они који су од чојствa i јунаштва епску поезију направили. Издали су име црњегорствa, посерем им се на име, као да није могло бити бјелогорство, само да је шума блејогорична. Издали су они који су за 100 година од старохерцеговаца постали црњегорци. Расрбили се и поусташили преко ноћи. Имела на здравом српском стаблу, наши чифути, у Београду србују а чим се дочепају Црње и Горе кличу „виђу ове љепоте”, виђао их по аеродромима али и по кафанама Торонта, сукобљавао се..увијек у чопору ко шиптари, тако сам знао да нису више Срби.
Не би ни НАТО напао да није било њихове издаје, већ је то све почело 1997. Тада је Српство осјетило немоћ, издају, сумњу у себе...свако од нас је морао све ове гпдине да се бори, да ојача то неко мало језгро око себе, па да онда то ширимо, јачамо... ја наду никад нисам изгубио. А у Црњу и Гору још сумњам, има доље честитог свијета али велики је посао пред њима..само оштра подјела на два табора, српски и црњегорски може нешто да створи. Све док се буде мислило да се може и једно и друго..неће ићи. Неће јер је црњегортсво усташтво, негација Српства. И све док било ко од нас буде (с осјећајем важности или још горе, поноса) истицао да је босанац, херцеговац, шумадинац, семберац...а не само Србин... биће тешко.
Новак је ту небитан, мада му ја захваљујем што наше име, СРПСКО, преноси по планети, са радошћу му кличе, а није морао, признаћете...
То са јогом је исто тако пролазно, метални је то спорт, прије свега... савјетовали му, дијете прихватало..они учи брже него већина Срба...
А с ким ћемо у ров, и то је релативно, био један наш Србин, тврд, ненустрашив, не боји се ни чега, сви би сњим у ров... А он спава у рову, каже боли га рацку...и турци пробију једне ноћи.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
13. januar 2020. u 22.19
Ne znam budi li se Srbija, ali ova trojica definitivno nisu spavala.
Nisam gledao uzivo, izmamise mi osmjeh u ovom ktatkom pregledu:
https://youtu.be/1sFGneI5Wus
DarkBlue
(istrazivac)
14. januar 2020. u 07.39
„Масовни талас буђења Срба се десио крајем 80их и почетком 90их година прошлог вијека...а онда је велики број Срба реализовао да је, сем галаме и лупања по плећима неких бораца за Српство, за то будно стање потребно још понешто жртвовати, па опет завлада стање хибернације.”

Nije. Nazalost nije. Desio se umesto toga najveci rascep od
drugog svetskog rata. Najmanje 50% Srba se izjasnjavalo kao
Jugosloven. Nisu shvatali kako sve to ide i ko vuce konce.

Rovovi su druga prica. Ne bi valda Noleta strpao u rov?
Neko guli krompir, neko sedi tamo negde i zapoveda, neko
je određen da pomogne nastradalima. Nole samo lupa lopticu.
Najbolje na svetu.
Keserovic
14. januar 2020. u 08.21
Prvo Stevo daj to gde je Novak „opleo” po Srbima iz Bosne gofno jedno lazljivo!!
Drugo nema razlike po ovom pitanju između verbalije i ovih „blazih varijanti” poput steeevee...svako onaj ko misli da će zbog zajedljivog i zavidnog lajanja na noleta da njega unizi a sebe uzvisi je obično pseto...
Nema veze sto je nole zabavljac,što se bavi „nebitnim” poslom...kad se njegovo ime pomene odzvanja Srbija...on je nas i inat i ponos,i dokaz da smo vredni,pametni,da smo uporni,da trpimo nepravdu...DA SMO NORMALNI LJUDI!!!
On je RAZLOG da je čitav svet video onu nasu lepotu na tribinama,razdraganost naših boja na zastavama,nas prelepi grb...
Verujem da ima ljudi koji su po mnogo cemu bolji od Noleta,on nikad i ne tvrdi da je najblji covek,ali se TRUDI da to bude bas koliko i da bude najbolji teniser...za te ljude se zna ponegde za njega se zna SVUDA!!!
Srbi su odavno budni a bude se i to u nevelikom procentu zaludjene komunjare i to opet vise iz pomodarskih razloga nego zbog osvescenja...
CTEBA
(penzioner)
14. januar 2020. u 10.15
Мајмуне један некултурни, пре него што неког назовеш псетом и лажовом.
Можда мислиш да смо сви овде као ти и да би и дупе дали за братство и јединство.
Уживај у љубави са твојом браћом хрватима и муслиманима, а моје поруке заобиђи, јер си исувиђе примитиван и лажов да бих губио време са таквима.
Ево ти па тражи видео, интервју је био у Мају 2014 на муслиманској тв у Сарајеву.
Овде је извештај, укратко, али лепо фризиран где је избачено све што није требало да се види.
https://www.rtvbn.com/cirilica/30700/Djokovic-ujedinio-SFRJ

Мрзи ме да сад претурам али ако хоћеш паметњаковићу, скочи на тенис па погледај коментаре око тог датума.
Узгред није ни навијао за хрвате на светском, јел тако?
Keserovic
14. januar 2020. u 10.33
pa gofno jedno smrdljivo jesu li ovo ta opletanja po Srbima iz Bosne,grkljan bih ti uscupao da ti pokazem ko je nekulturan...jesam li nekulturan sto lazljivom smradu to kažem?
Citiras mi americku agenciju a onda njegovo izlaganje koje pokazuje najbolje sto jedan covek može da nosi u sebi...da imalo znaš nešto o Srbima znao bi da će ga ovo svrstati za sva vremena uz Marka MIljanova recimo,pseto jedno ajd sad mrsh u kucicu...
Ovom divjunaku moz samo da se sagnete i obzinete njegov junacki krivak al da operete skrbave zube...
CTEBA
(penzioner)
14. januar 2020. u 10.36
Мајмуне, дао сам ти датум и рекао да на дискусији тенис можеш да видиш наше коментаре, зато не сери већ иди и погледај, или ћути.
Какве везе има ко је објавио чланак, јел то истина или лаж?
Ако је лаж постави линк где то није рекао, и да није навијао за хрвате.
У противном, већ ти рекох, прескочи моје теме, и носи се у три лепе.
zori
(Чича)
14. januar 2020. u 10.40

precanin
(Нека буде борба �)
13. januar 2020. u 17.24

Колико Срба зна ријечи српске „химне” „Марш на Дрину”.
Новак и Виктор знају.

___________________________________________

stevoooooo... mnooogo bre seres
nego... ajd` da vidimo dal` ti znaš... (ali bez googlanja... ok?) :)
Keserovic
14. januar 2020. u 10.54
Ma u kom delu teksta je opleo po Srbima iz Bosne ,reci mi tačno...šta si mi oostavio ovo?
Smrdljivko lazljivi pa on kao sto vidis neće ni za koga nešto loše da kaže a kamoli za Srbe!
Gori si od ovog siftara cane al on bar zna sto ga mrzi a ti?
jao sto mi Boze ne das da naletim na neko gofno od ovih da im krckam kosti kao slane stapice...
CTEBA
(penzioner)
14. januar 2020. u 10.56
Шта има да гуглам?
Иди на навијачи и тамо је на врху.
Сад доклећете ви усрани југовићи да овде серете и замарате народ својим глупостима.
Ето паметњаковићу, кажи ми јел новак дао тај интервју муслиманској тв у Сарајеву или није.
Ајде гукните.
Keserovic
14. januar 2020. u 11.03
Reci u kom delu je pljuvao Srbe iz Bosne smrdljivko?
Keserovic
14. januar 2020. u 11.13
Evo,presaltova se americko gofno na drugi nick da udara minuse,njemu prekipelo...pa se budi...
CTEBA
(penzioner)
14. januar 2020. u 11.19
Ајд не сери, шта мислиш да смо сви као ти, па да имамо 100 никова и сами себи пишемо похвале да би саеби импоновали.
Ник СТЕБА је један од првих на сербианкафеу, и постојао је још пре него што су никови уведени.
Ви који сваки час ускачете са разним никовима, сад би да омаловажите све остале.
Заболе ме она ствар да теби и сличнима ударам минусе, као неки полуписмени клинац.
Рекох ти интерцвју је дат 2014, био сам на тенису и нисам могао да одем даље од 2016.
Ко зна како нек постави па ћу радо поставити тај интервју.
А вас двојица, одјебите, није ово форум за вас.
Keserovic
14. januar 2020. u 11.26
Nije lako cistiti cipelu al mi drago kad ugazim gofno poput tebe...tipican amerikenjac,naduven,lazov,osion i naravno teska neznalica...šta kažeš nick postojao i pre nego sto su nikovi postojali?
Umno nema dta:-))
Nego da se vratimo na temu...zašto si postavio ovaj intervju,on je dokaz čega?
CTEBA
(penzioner)
14. januar 2020. u 11.40
Ма носи се у три ПМ, мајмуне некултурни и престани да се јављаш на моје теме.
Keserovic
14. januar 2020. u 12.06
Šta je?
Uzyebala ti se sminka glupi ameru!
Oćeš ja da ti kažem šta bi ti voleo da cujes od Novaka?
Da je rekao dabogda se podavila muslimanska deca i hrvatska bio bi tvoj heroj!
A?
E al onda bi pljunuo na prave Srbe,na Svetog savu i asilija,na onog svog dedu koga je voleo vise od svega,na majcino mleko i oceve savete,na sve ljudsko i Pravoslavno zbog gofneta americkog i penzionerskog ...
Nek je ziv i zdrav 1000 godina!!
CTEBA
(penzioner)
14. januar 2020. u 12.31
Да и шта сад?
Него мајмуне усрани, срао си овде и показао да си ем глуп ем некултура, па сад изволи.
Пронашаио сам тај интервју, траје око 45 минута, изволи па га погледај и онда нам кажи како лажемо и да смо говна сви ми који смо то тврдили.

https://www.youtube.com/watch?v=zmw3OuZyXIA

geriatrikus
(zvakac karamela)
14. januar 2020. u 13.13
>>I always try to be open, nice AND WELL EDUCATED. I know that consequences of war are fresh, I PERFECTLY UNDERSTAND people who do not have my same attitude.
Me and my family WERE NOT INFLUENCED by the war and I KNOW you cannot forget, but at least you can forgive. And I try TO SHOW IT through MY ACTIONS. In Serbia I was criticized for supporting the football Croatian team but I am not sorry about it.
I do such things being aware. Because I know that WITH MY INFLUENCE, STATUS and NAME, I can help to spread POSITIVE energy and support. After all, WHO CAN I SUPPORT IF NOT CROATIA? I FEEL CROATIANS ARE DEAR ONES FOR ME, said Djokovic.<<
----------------------
Превод: Ја увијек покушавам да будем отворен, уљудан и добро образован. Знам да су посљедице рата свјеже, ја перфектно разумијем људе који немају исти приступ (као ја). Моја породица и ја нисмо били „дохваћени” ратом и ја знам да не можеш заборавити, али БАР можеш опростити. И ја то покушавам показати кроз моје дјеловање. У Србији сам био критикован због подршке хрватском фудбалском тиму, али ме то не дотиче.
То радим свјесно. Зато што знам да својим утицајем, положајем и именом могу помоћи у ширењу позитивне енергије и подршке. Након свега кога могу подржавати, ако не Хрватску? Осјећам да су ми Хрвати драги, рекао је Ђоковић.
======================================================

И кад чујеш ову Србенду и највећег српског сина замисли да неки Србин покуса супу зачињену Вегетом...или да каже „Сретан рођендан”.
Ја бих то све стрпао на Нолетову јахту и набио у какву конобу на Корчули, па нека тамо поцикују и подврискују...
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
14. januar 2020. u 14.22

Keserovic

14. januar 2020. u 10.33

pa gofno jedno smrdljivo jesu li ovo ta opletanja po Srbima iz Bosne,grkljan bih ti uscupao da ti pokazem ko je nekulturan...
======

imam utisak da je ovo onaj ustaški poprecni crnokosuljas.(ima 300 nikova)
samo oni imaj to ustaško krvozedno ophodjenje, a naročito onda, kad' im dirnes u svetinje Pavelica i Didu Kvaternika...
Keserovic
14. januar 2020. u 15.57
Keserovic
14. januar 2020. u 12.06

Šta je?
Uzyebala ti se sminka glupi ameru!
Oćeš ja da ti kažem šta bi ti voleo da cujes od Novaka?
Da je rekao dabogda se podavila muslimanska deca i hrvatska bio bi tvoj heroj!
A?

CTEBA
(penzioner)
14. januar 2020. u 12.31

Да и шта сад?

Pa ništa stoko zločinacka,izrode i bezboznice...osim da je on ovakvim izjavama i imao za cilj da postavi ne crtu nego ambis između njega i olosa,ljudskog sljama i abortusa poput tebe...
Zamišljam šta bi rekli Srbi poput Svetog Save,Vladike Nikolaja ili Patrijarha Pavla kad bi videli da i ovakva komunisticka stoka iz amerike polaze pravo na Srpstvo...
CTEBA
(penzioner)
14. januar 2020. u 16.27
Мајмуне, рекох ти заобиђи ме.
Уживај у твом братству и јединству, а ја ћу рађе бити српска стока и све остало, него тако напредан као ти.
А сад опет марш у 3 ПМ и заобиђи ме.
Keserovic
14. januar 2020. u 16.49
Komunisticko kopile postane fasista dok kažeš keks...nauceni ste da pucate u ledja,da ubijate utamnicene,da streljate bez sudjenja,da ubijate civile,zato ti mislis da je cool kad kažeš da covek treba želeti smrt DECI...mislis da će neko da kaže auuuu kakav Srbin...pa on bi da srpska deca budu spasena a ostala nek se podave...
Zapamti vise vredi jedan ,jedan jedini noletov osmeh koji da deci nego ti ceo sa tvojim bednim zivotom...
geriatrikus
(zvakac karamela)
14. januar 2020. u 17.34
Нешто у вези са тим што Новак „даје деци”:
>>Фондација „Новак Ђоковић” наставља са радом на унапређењу образовања наше деце. Заједно са „Хаwn” фондацијом из Велике Британије потписали смо споразум о сарадњи која се односи на спровођење „MindUp” програма у школама и вртићима у Србији.<<
И пар реакција на „доброчинства”:
„...Наравно – све то треба сасећи у корену још, плус – Новакову неодговорност и несвесну погибију духовну коју приређује свом народу…”

„...видим зло у овом делу Новака. Можда не са његове стране јер је збуњени пијун, ја ни не мрзим тог човека – мученик не зна шта ради, у толиким је проблемима да више не зна где бије, али ми је врло јасно то ”New Age„ зло које исијава из ове болести – ово је једна у низу кобних грешака…”
„...дужност је Хришћанина да доживотно стражи, упозорава и бори се са таквим изродима, ако не зарад тих изрода самих, онда зарад своје деце и околине да не би била ”заражена„ тиме од чега ти некрсти пате…”

„Ја нећу да улазим у туђу кућу и ту испитујем шта та особа ради, међутим – када та особа крене отворено и јавно да демонстрира болести и духовна застрањења, па онда још и да пропагира то ширим народним масама, нашој деци???”
Keserovic
14. januar 2020. u 18.49
Keserovic
14. januar 2020. u 18.51
Keserovic
14. januar 2020. u 18.54
Za steeeevuuu

ovoga nemers prevariti nikako…

https://www.youtube.com/watch?v=ktCt3KoOAtw
CTEBA
(penzioner)
14. januar 2020. u 19.17
Одби мајмуне, рекао сам ти да ме заобиђеш.
Немам намеру да гледам шта постављаш, нити ме интересује да о томе расправљам са тобом.
Зато марш одавде и не сери више.
Keserovic
14. januar 2020. u 19.24
Primitivniji si od onoga siftara cane sto napade noleta...naravno da ćeš da gledaš…
Fasisticka svinjo i i gofno americko…

https://www.youtube.com/watch?v=6CWUqPogaYQ
zupa
(DR.MR)
15. januar 2020. u 01.46
Ако се ви као „Срби”овако частите шта онда очекивати од КРВАТА.
zori
(Чича)
15. januar 2020. u 10.40


brate keserovicu... ne možeš ti to maloumcima da dokazes
ma nek crknu od zavisti kad su glupi

ps
https://www.youtube.com/watch?v=knjbY1g9p1s
Keserovic
15. januar 2020. u 11.38
Ne dokazujem ja nikom ništa,nego neću da ova gofna poput popaja ili bl misle da Srbi ne vole Novaka….on je nas ponos i nasa dika...luchonosa i ovan sa zvonom...svesni smo mi da je on ziv covek da ponekad i gresi ali to je u odnosu šta radi takva sitnica da mogu da je vide samo teško iskompleksirani idioti poput druga steeeveee
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.