Diskusije : Politika

 Komentar
Која шизофренија у Мојтенегро?
Precanin
(Нека буде борба )
12. januar 2020. u 00.50
Овај лик никада није био мој миљеник, зато сам послушао шта говори, да видим како се мијењао у времену, овај се мијењао набоље.
Небојша Медојевић, грађаниста, о стварима у Црњој Гори, говори врло отворено о стању духа и свијести о тим дивљим људима доље. Острашћеним у свако вријеме, у Брозово, у Милово..и у ово вријеме скоро па постМилово. Члан ДФ, уз Андрију Мандића и Милана Кнежевића... али не изјашњава се експлицитно као Србин.
И оно што ме запрепашћује, он свако мало каже СРПСКА Православна Црква, он свако мало спомиње СРБЕ и СРПСКО..и онда се сјетим Митрополита Амфилохија и његове говоре..нигдје се не спомиње ништа српско, као да је он владика неке ванземаљске цркве... И зато поново осјећам нелагоду, бојазан..да неће то ићи све тако једноставно.
...
Медојевић.. https://www.youtube.com/watch?v=wJq3j4CvFZs&t=543s
Амфилохије.. https://www.youtube.com/watch?v=HTc2ylZgS-w
Precanin
(Нека буде борба )
12. januar 2020. u 00.57
Од 46:00 врло интересантан став о „саучешништву” Цркве у Миловој работи
Precanin
(Нека буде борба )
12. januar 2020. u 01.05
И оно што је посебно увредљиво, 53:00, и поред тога што све раде Србима у Црњој И Gорој, што су се одвојили...они и даље јебу у главу „србијанчине” они и даље владају, они су све и свја у Србији, сам Мило је негдје неком „РЕКА” да не би било паметно проЋеривати црњегорце из Србију јер не би „има” ко да „руководи” тамо.
Па убио бих се ...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.