Diskusije : Politika

 Komentar
Велико загађење ваздуха у Сумпорној Долини
Precanin
(Нека буде борба �)
11. januar 2020. u 12.16
Срби, њих око 140 хиљада, су на вријеме евакуисани, још 1992.
Сада дефинитивно може да се каже да је лој и загађеност имају погубан утјецај на разум становника у Сумпорној Долини алиас Сарајеву.
Срби на Палама прате развој ситуације...у Бањалуци се разматрају потребне мјере одвајање Српске од загађене зоне.
dulebg
(posmatrach)
11. januar 2020. u 15.30
У Београду тече кампања застрашивања загађењем, са променљивим интензитетом. Кад су испословали таксу на загађење - мало се град освежио. Сад је из неких разлога поново загађен, 10-ти у свету!

Индустрије нема, греје се на гас, аутомобили су из године у годину са све мање штетних издувних гасова, време је ведро и са ветром - треба бити дебил па поверовати у загађење!
dulebg
(posmatrach)
11. januar 2020. u 15.32
А и те саобраћајне гужве власт циљано организује - да народ не пита за „Бг на води” и др, и кад нам кажу „Метро!” да се само обрадујемо - па нек кошта шта кошта. Чујем да неће руски, ни кинески - јевтино им!
Keserovic
11. januar 2020. u 15.35
ma lažu bre ki pceta,sad sam bio malo duže u BG na utakmici Zvezda-Bajern...i videli smo se dok smo disali...
MaxBunker
11. januar 2020. u 16.09
Е да је била нека магла и неки смог можда би и убутали неки гол:))
Keserovic
11. januar 2020. u 16.16
Šta je zivot brate...prisustvovao sam najvecim uspesuima moje Zvezde a onda i najvecem debaklu i to od bajerna...dobro sam oszto ziv,možda sam se i zbog toga gusio a vazduh bio cist ko na Juhoru:-))
Precanin
(Нека буде борба �)
11. januar 2020. u 17.04
У Бгду има других загађења...
Одавно сам престао да навијам за клубове, од кад у њима играју црнци, арапи, кинези. Гледам синоћ АТП куп у тенису, у Аустралији, наша српска младост, туго моја гдје се преселила, те ведрине, свјетлости, љепоте женске и мушке, дјечије. Труба свира Марш на Дрину... а у Бгду остала сва говна, потписници апела, загађују другосрбијанци, шугословени, неСрби, глобалисти и СНСовци, има и смрдљивих миграната...зло и наопако! Никао да схавтим тај феномен да из Србије одлази младост и памет а остају србождери Чанак, Чеда, Милићка, Грухоњићи и остали балисјки тићи..сви мрзе Србију и Србе али не мрдају. Изгледа да то што раде се само цијени и плаћа у Србији...
Мислим, Вербалија, и он мрзи Србе али је барем отишао у Чикаго пас му...погаану!
П.С. Запишај Куђу Смећа
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.