Diskusije : Politika

 Komentar
Манити Вук!
Precanin
(Нека буде борба �)
06. januar 2020. u 10.29
Овог помахниталог Билог Вука ко да идеолошки савјетује Вук Прашковић, и тај курјак мрзи Русе. Али ко плаћа овог Билог Вука?
Јелена Милић?
НАТО лобисткиња, која за дивно чудо живи у српској престоници, ради шта ради, лаје како лаје али и даље има и све руке, и све ноге и језик приде!
Precanin
(Нека буде борба �)
06. januar 2020. u 10.52
И ово његово немушто лапрдање с циљем да оцрни Русе и Русију, посвећеност у томе, пада у очи та загриженост. Резулатата већ има, поклекли су они најлабилнији, они са најмање мозга..СерКе се већ колеба.
А како је било..лако је доступна истина о томе периоду. Којим путем се кренуло и да ли је тако морало бити, тенкови на улицама Москве, Хазбулатов, пијани Јењцин, 40 милиона Руса изван Русије. Па како се арчило богатство СССРа, како су руски чифути са капиталом америчких чифута покуповали све што ваља и постали тајкуни и олигарси! Како је постојала могућеност да се манијаци дочепају пројектила са нуклеарним бојевим главама. Како је све у у Крајини било предмет трговине, конценатрација војне индустрије СССР је била у тој земљи. Па могао си да купиш Антонова?
Данас знамо гдје је уКајина. Она је била главни снабдјевач оружја тих година, инвестирали су Крвати из свијета, нису то неке паре биле. С српским динарима су се куповале марке у Србији, зато је Милошебић и девалвирао динар...врло комплексна времена.
zori
(Чича)
06. januar 2020. u 11.04


ustaša beli vuk je providni + perfidni + jeftini + mali provokatorcic
stvoren iz kuhinje nato-a

mamicu mu ustašku
dulebg
(posmatrach)
07. januar 2020. u 17.26
НАТО нас је победио у Крајини, на Косову, у ЦГ и Македонији. Локални народићи послужили су ту само као гоозобрис.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.