Diskusije : Politika

 Komentar
BeliVuk
geriatrikus
(zvakac karamela)
05. januar 2020. u 18.46
„... mani se jeftine provokacije”
https://youtu.be/nFit9X1Qpsg
Прије више од 20 година, док је овај СЦ личио на нешто, упознао сам момка Србина из РС
који је са породицом након рата у БиХ живио на Западу. Момак није био борац, био је млад за тако нешто, али је прошао кроз рат и доста тога чуо, нешто и видио. Нисам га познавао лично, али сам му познавао племе, позната српска породица из Старе Херцеговине.
Момак је био доиста активан на једном од форума, говорио је о рату, мало се свађао са уљезима... на овом форуму си тешко могао видити ратника, углавном демагогија, патриоте из ормара... од ове собе смо се склањали, а тек оне игре без граница...
Једног дана на том нашем форуму освану пост да је момак настрадао, да га је нека група, ако се добро сјећам људи из бившег СССР, масакрирала, а пост је као поставила сестра тог младића.
Ја ангажујем неке своје везе и добијем информацију да је момак жив и здрав, да је породица у реду и да објављена прича нема никакве везе са истином.
Сачувам то за себе и напишем писмо на момкову имејл адресу. И одговори ми као та сестра и између осталог ми каже како је њен покојни брат увијек причао о Белим Вуковима, како је она мислила да сам ја био дио те екипе, па би ме питала неке ствари...
Нормално, тај мој емаил је био само за те неке интернет контакте са непознатима, на њега сам и улазио преко проксија...одговорим нешто неодређено.
Касније ми се момак клео да му је неко хаковао компјутер, да се на много мјеста представљао као он, направио му много проблема, да је то разлог за његово дуже одсуство...ко хоће да му вјерује хоће, он нема другог начина да објасни све те лажне информације које су кружиле интернетом.
Ја ово сада објављујем први пут, разлог је БелиВук и уопште није искључено да овај наш Вук, она сестра која је покушала извући неке информације од мене.
geriatrikus
(zvakac karamela)
05. januar 2020. u 18.47
Док написах пост модератор обриса топик на који се пост односио.
Али и овако може бити од користи некоме
dituartu
(eng)
05. januar 2020. u 21.53
Pa ja vam rekoh da je ovaj tip iz rvacke.
keser
06. januar 2020. u 02.01
Србин неће рећи проклета Русија.
Чак ни ја који сам за јачу сарадњу са Американцима
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.