Diskusije : Politika

 Komentar
РОСУ се ставила на располагање Милу
novosadski_radikal
(Clan SRS)
05. januar 2020. u 07.23
РОСУ се ставила на располагање Милу, ако полиција откаже послушност на Бадњи дан?
12:47 05.01.2020. 0
Око 250 припадника РОСУ – специјалне косовске јединице стоји на располагању црногорским безбедносним органима на дан окупљања у Подгорици које је заказано за сутра, јавља ФОС, преноси портал Ин4С.


Разлог је наводно могућност отказивања послушности у појединим редовима полиције. Нико из врха Управе полиције (УП) ову информацију није ни потврдио нити демантовао.

Ова специјална јединица корене вуче још из 1999. године када је на Косову стигла Цивилна полиција УНМИК-а (ЦИВПОЛ), са циљем да обучи локалне полицијске снаге. Већ 2002. године у Приштини је формирана претеча РОСУ јединица, тзв. Регионална јединица за улични криминал (РЦСУ). Након проглашене независности*, име је промењено у Специјална оперативна јединица, које се и данас користи.

https://t.co/FdCdBrPfBJ

— СРБИН инфо (@srbininfo) January 5, 2020

Извор: Ин4С
keser
05. januar 2020. u 07.56
Намера да се лудости спаковане у штабовима владајуће ДПС преселе на државне адресе у Београду, пропала је и осујећена је. посета Председника Србије северу наше државе, макар и приватна, била повод да се из исте кухиње огласи покушај окупације и атак Србије на мир и безбедност у Црној Гори. Требао је ваљда многима још један изговор да подигну Божићни устанак против најближих, јер мржња против непослушног народа куља са свих адреса са којих се финансира приватна држава„, ”
Precanin
(Нека буде борба �)
05. januar 2020. u 12.38
А у Скупштини Србије се ујединили у борби против Бошка, вадикали и бивши и садашњи
Продане душе!
СНС+СРС= Велика гомила гована
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.