Diskusije : Politika

 Komentar
Можда јесам мало старомодан и затупњен..
Daco-Srbin-Srbenda
10. decembar 2019. u 21.36
али уједно мислим да је англосаксонизам велика болест.
Није онаај Хитлер био луд колико су га оцрнили.
'''''''''''''''''''''''''

Dvanaestogodišnja trans devojčica iz Ramsgejta u Velikoj Britaniji započela je tretman odlaganja puberteta jer je, kako njena majka kaže, „od treće godine znala” da želi da bude žensko.

Eš Lamin, koja je rođena kao dečak, otpočela je dugačko putovanje tranzicije u žensko i jedna je od najmlađih u državi koja se odlučila na ovaj korak.

Ona je do detalja istražila proces i rekla da u nekom momentu u budućnosti želi transplantaciju materice, kako i mogla da bude majka kada bude starija.

Njena majka, Teri lamin (43), rekla je da je Eš „insistirala na tome da je devojčica od momenta kada je progovorila”.

– Kada je imala tri godine rekla mi je „Ja sam dečak jer si mi dala ime za dečaka – ti si kriva”. Sećam se da da sam se osećala užasno jer je krivila mene – rekla je Teri i dodala:

– Nikada se nisam susrela sa nečim sličnim i samo sam to prihvatila. Jedina misao mi je bila da ona bude srećna, to je bilo glavno.

Eš, koja je legalno promenila ime u Ešli kada je imala osam godina, a počeće da prima hormonske blokatore, kako bi zaustavila početak puberteta, sve dok ne napuni 18 godina. Tada će odlučiti da li želi da se podvrgne operaciji promene pola.

Blokatori puberteta mogu da budu prepisani svakom detetu koje pati od poremećaja rodnog identiteta od desete godine pa nadalje. Do sada je u Velikoj Britaniji više od 1000 pubertetlija prošlo terapiju blokatorima, a oko 230 od tog broja dece ima manje od 14 godina.

Pre 2011. godine, deca su mogla da uzimaju blokatore puberteta tek nakon 16. godine, ali su pravila postala blaža nakon što se povećao broj dece koja su ih nabavljala u inostranstvu.

– Put je dug i i dalje traje, ali osećaj pobede me vodi kroz sve ovo – rekla je Eš kada se osvrnula na svoje iskustvo.

Read more at http://scradar.com/zanimljivosti/od-tree-godine-je-znala-da-je-devojica-transrodna-uenica-na-putu-promene-p... gHS7qU84.99
Daco-Srbin-Srbenda
10. decembar 2019. u 21.43
Прво би јебо матер њеној или његовој дебилној матери,матер материну, а онда правац радни логор да би ми и Аушвиц позавидео.
Keserovic
11. decembar 2019. u 04.35
Dacho u Italiji je oslobodjen neki zlikovac od 70ak godina jer živi sa devojcicom koja je (tad) imala 11-12 godina:-((
I sud ga je oslobodio jer je devojcica zaljubljena u njega i emotivno ne bi podnela rastanak!!!!:-((
I kod nas ima sve zescih i sve tezih manijaka...pa vidis da majke bacaju decu po komtejnerima a ocevi siluju decu dok su još u pelenama...
Za takve bih vratio srednjevekovno muchenje...garantujem glavom da bi svi zločini bili umanjeni za 98%!!!
Daco-Srbin-Srbenda
11. decembar 2019. u 10.06
Keserovic
11. decembar 2019. u 04.35

---------

Болест брате.
Опасна болест.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.