Diskusije : Politika

 Komentar
Vucicu, apelujem ulozite još vise u zdravstvo
Betty-Boop
(Ginekolog)
11. novembar 2019. u 04.55
Nas narod je trpeo 30 godina veliki stres, sankcije,ratovi,bombardovanja,nemastina,propale firme, nezaposlenost...Sve je to dovelo do porasta bolesti, naročito kancera, mada ima dosta i vaskularnih i autoimunih bolesti. Jeste, dosta je ulozeno u zdravstvo zadnjih 3-4 godina, gama noz, iks noz, Klinicki centar u Nisu, nekoliko inovativnih lekova, itd. ali imajuci u vidu šta su sve gradjani pretrpeli potrebno je još toga.

Na primer, bilo bi veoma korisno da se nabavi aparat za protonsko zracenje - Proton Bim, jer nasi gradjani toliko iznemogli zaista teško podnose klasicno zracenje. Zatim, bilo bi potrebno da se nabavi još inovativnih lekova, jeste da je nabavljeno već ali malo je to obzirom i na potrebe a i koliko susedne države imaju tih lekova u upotrebi, mi zaista imamo mali broj takvih novih lekova, a sada smo konacno u mogućnosti da ulozimo u to.

Verujte, ovo su nasi gradjani zasluzili, šta su sve pretrpeli. Nije tu samo uranijum, NATO je gadjao i postrojenja sa naftom, to je sve bilo zagadilo okolinu, deca su nam tada bila mala, majke su tada u tako zagadjenoj atmosferi nosile trudnoću i
poradjale se. Sve je to uticalo na generacije i generacije.A stres naravno je puno doprineo i danasnjem obolevanju, jer ponavljam svasta smo pretrpeli. I nasi penzioneri su svasta pretrpeli i bar da mogu da imaju mirnu starost, da ima novih lekova i za njih, da ne cekaju na listama za pregled ili zracenje, da mogu da se zrace tim protonskim zracenjem jer za njih obično zracenje i ovi stari citostatici mogu biti i opasni.

Izgubili smo puno vremena za vreme Tadiceve vladavine, ni jedan novi lek tada nije uveden, nisu se čak vrsile laparoskopske operacije već su operisali ljude na stari način, da ne govorimo o tome kako su tada zabranili da doktori idu na specijalizaciju. Ja ne znam kakvo je to ludilo tada vladalo da su nasu medicinu i zdravstvo spustili na dno. Zato sada zaista treba uloziti u zdravstvo da sada spasemo obolele ljude. Sada ima sredstava u budzetu i sigurna sam da se može još uloziti u naše zdravstvo i time u zdravlje ljudi i dece.
Werba
(N/A)
11. novembar 2019. u 05.07
Oce, samo moras da budes pazljiva dok mu slusas obecanja..


https://www.youtube.com/watch?v=wB0hsz0sxxY
MC_
(Bihilist)
11. novembar 2019. u 05.50
Tadic je bio uzasan.
Ali ovaj vas bog je još gori.
Werba
(N/A)
11. novembar 2019. u 12.16
čiji to vas?
onda je i tvoj, sem,- ako si Bakirov mujo...
MC_
(Bihilist)
11. novembar 2019. u 12.43
vas, naprednjacki
Werba
(N/A)
11. novembar 2019. u 17.36
Bakire, vidi se da ti je mozak naprednjacki...
Popaj
13. novembar 2019. u 16.51
Vucicu, apelujem ulozite još vise u zdravstvo
Betty-Boop
(Ginekolog)
11. novembar 2019. u 04.55
*********************************************
Šta je sad ovo? Zar nisu utporasi u sprezi sa „peronosporom” (dijaspora koja rovarila protiv Jugoslavije) obecali milijarde samo treba prvo srusiti Slobodana Milosevica???
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.