Diskusije : Politika

 Komentar
Hrvati nas masovno ubijali i od 1914-1918
aristokrat
(unuk narodnog neprijatelja)
10. novembar 2019. u 05.41
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/momcilo-je-imao-samo-8-godina-kada-su-mu-ubili-celu-porodicu-odlucio-je-da-se-osveti-a- ovaj-covek-mu-je-pomogao/196174/vest

https://www.blic.rs/slobodno-vreme/vesti/ciko-sve-su-mi-ubili-ova-prica-o-malom-mo mcilu-iz-srbije-naterace-vas-da-se-dobro/n4dmpqf

Eto, zaboravljamo brzo pa smo tako zaboravili da su nas u Prvom svetskom ratu ovde u Srbiji ubijali Hrvati koji su tada vojevali za Austrougarsku. I ovde u Beogradu je u to vreme austrougarski gradonacelnik od 1914-1918 bio hrvat. Meni su moje babe i dede pricali kako su se morali da sakriju u podrume kada su hrvati obilazili kuce u Beogradu, kažu mi svi udjemo u podrume a oni kroz one resetke na prozorima podruma samo provlace sablje i neke siljato oruzje i hoće da nas tako izbodu. Kažu gurali su te svoje siljke kroz resetke, nekoga su i uboli ali su jadni ljudi cutali nisu smeli ni da pisnu da se ne otkriju. A ovi su sa tim siljcima proveravali da li nekog ima u podrumima.

Eto, i mi smo se onda sa tim zločincima ujedinili i sve im oprostili. Tako smo uradili i posle Drugog svetskog rata i naravno ovaj rat 90-tih godina je rezultat te naše neozbiljnosti i verovanja našim strasnim neprijateljima.Najvecu grešku je tu napravio kralj Aleksandar koji jeste bio pametan, i mogao je Srbiju da zaista uzdigne da je prihvacen onaj Londonski sporazum. Sada neki pricaju kako su nas na tu Jugoslaviju naterali Britanci ali ja mislim da je to cista Aleksandrova ideja. Zbog sve svoje ludosti je i poginuo u Marselju ali šta ćeš, zatrli su Obrenovice koji su zaista jedini vodili racuna o dobrobiti srpskog naroda. Posle 1903.g. sve je krenulo naopako.
aristokrat
(unuk narodnog neprijatelja)
10. novembar 2019. u 05.44
Evo i ovo sve blokirali. Nadjite na google, ima dosta clanaka o tome. E srpske jade, ustaše vam kolo vode po državi i dan danas.
Dikan
(Само буздованом)
10. novembar 2019. u 09.19
Ало:

https://tinyurl.com/yjf8ca4h
Блиц:

https://tinyurl.com/ygomhm97
Аристократо нађи неког од послуге да ти покаже како да скраћујеш линкове...
NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
10. novembar 2019. u 18.26
Jest tačno
al sve je to pišurija dok nije dosao spasitelj i rekao
„niko ne sme da bije srpski narod” pa onda 200 000 Srba aj u PM.
snajka
(♡)
10. novembar 2019. u 18.46
aristokrat
(unuk narodnog neprijatelja)
10. novembar 2019. u 05.44

E srpske jade, ustaše vam kolo vode...
----------
Kome? Ko smo to mi a ko si ti?
Ti si kao neki strani posmatrac koji nas upozorava?
Znaš i nas jezik?
Ajde?!
aristokrat
(unuk narodnog neprijatelja)
11. novembar 2019. u 00.31
Pa one srpske jaade koje su vladale ovom nasom zemljom. Nisu svi Srbi takvi, ali ima i jada i postenih Srba. Ovi posteni su nazalost već 100 godina nemocni. Kralj Alekeandar je na primer odmah penzionisao vojvodu Misica čim mu je rekao sve sto misli o Hrvatima a o Brozovim lizodupcima je sve poznato,oni nisu dozvolili da se pomene Jasenovac. Zato srpski narod ispasta sada i zato su bile za njega fatalne 90-te godine. Jer da je svet znao za Jasenovac Hrvati 90-tih godina ne bi smeli da Srbe popreko pogledaju a kamoli da ih ubijaju i proteruju.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.