Diskusije : Politika

 Komentar
vantikaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zakljucak
vantika
21. oktobar 2019. u 14.55

Dakle gomila mediokriteta koji Ništa u sopstvenom zivotu nisu uradili i koji nisu uspeli sopstveni zivot da srede, ali ZNAJU kako bi Srbiju i Srbe trebalo sredjivati!
Krdo konja koji kažu da su upoznali Politiku,..a kada bi im u zvaljavu izyebanu potrosenim uzalud zivotom facu uputio osnovno pitanje STA JE TO POLITIKA,..blenuli bi nemocno i okretali se oko sebe da se spoje sa Internetom da „provere” Google! ..ali oni znaju i šta je Politika i kako treba,..ali im eto slabo ide u njihovim PROPALIM zivotima koje nisu mogli da srede.

Po pravopisu, sintaksi, nacinu blebetanja proizvoljnog iskljucivo licnog mišljenja, kao i direktne retorike u kojoj nema jedne jote racionalnog, pragmaticnog, logicnog ni argumentovanog,... se posebno stice siri utisak onog pogubnog dela i svrhe Interneta koji je u nasem dobu omogućio svakom kretenu, devijantu i psihosomatskom idiotu da iznese i projektuje svoje lične zivotne frustracije preko cele lepeze drustvenih i socijalnih pitanja.

Ono šta je svetlo i pozitivno, je da su ti i takvi devijanti de fakto i de jure ispod politickog, drustvenog i socijalnog cenzusa u realnom zivotu.
U realnom zivotu, multiplikacija ili kloniranje sopstvene licnosti ili glasa za javnu podrsku samog sebe je u danasnjem uslovu skoro pa nemoguća,..ili je enormno skupa, dok je na drustvenim mrezama taj proces daleko laksi.
Ovde na SC-u je skripta dovoljno zastarela i slaba da još uvek ne implementira savremeni način logovanja tj prijavljivanja kojim se umnogome bar za određen stepen omogućava i editovanje, korekcije ili sam način pristupa diskusijama. Time je omogućeno lakse kloniranje i manipulacija pseudonima!

Sve u svemu, ono šta je iskljucivo pozitivno, je cinjenica da „krdo od par bizona koji se kloniraju virtualno” ovde na SC-Politika, a koji ordiniraju ,..pardon ONANIRAJU redovno svoje frustracije na ovim diskusijama su u realnom zivotu ipak tuzni likovi u procesu zaborava. Impotentne frustrirane senke bez ličnih zivota i uspeha koji niko nikad ni za šta neće ni citirati ni zarezivati.

Vase je 'gospodo' ProšlO i bit ćete pregazeni ne samo vremenom, nego i realnim zbivanjem
Keserovic
21. oktobar 2019. u 15.12
Ajd i ovde:-)
:-)
Sve i da je ovo tačno,reci ti meni koliki covek treba da bude idiot pa da ovakvima posveti ovoliki tekst:-))?
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. oktobar 2019. u 15.31
>>bit ćete pregazeni ne samo vremenom, nego i realnim zbivanjem<<

-Историја ће према вама бити окрутнија него према Ердогану!
Сва срећа да она мала Швеђанка није дошла. Не дао вам драги Бог да
нешто наслути, овдје дође и прст подигне...у памет се, људи.
zupa
(DR.MR)
21. oktobar 2019. u 15.52
Шта те мучи издајниче ухватила те прпа па блебећеш.
Precanin
(Нека буде борба �)
21. oktobar 2019. u 22.09
Никоговић илити рвацки НИТКОВ се расписао..и де факто и де јуре..и још реторички...ух јеботе, који „вокабулар ријечника”..
Наравно, гдје би њега будалом и ботом Велике Губице сматрала гомила Срба овдје. То мора да је све један лик са више никова. Наравно, то сам ја, Пречанин. За 20 и кусур година промјенио нека 3 имена, а не би ни толико да нисам морао, а морао сам јер сам газио сличну марву а марва била заштићена.
vantikaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

vantika
21. oktobar 2019. u 22.43
CIA elermentu...MIIIIRAN!!!
zori
(Чича)
22. oktobar 2019. u 00.10

vantika pederu... mani se srba
MaxBunker
22. oktobar 2019. u 17.36
Vase je 'gospodo' ProšlO i bit ćete pregazeni ne samo vremenom, nego i realnim zbivanjem
Очигледно је да је ватикан усташа јер из овога „bit ćete pregazeni” се види да не може да сакрије своје „подријетло”.
vantikaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

vantika
22. oktobar 2019. u 19.05
vantika
22. oktobar 2019. u 18.57

pardon,..do mene
moram se ispraviti i izvinuti

zapravo vi ste već pregazeni i zgnjeceni ko psece govno na ulici. Jedino kako se odajete i koliko nam smetate je da smrdite sa naših cipela još uvjek,.al sacemo u lokvicu da vas speremo,..necete dugo ni smrditi sa naših cipela
zori
(Чича)
23. oktobar 2019. u 04.01

peder vantika

bio je
Qubic

kasnije
jasmina_lavica

a posle
patriota-saJ

pa
zorex2009…

a onda
Dragoljub 100

pa čak
patriota-b

i
patriJota

:)))
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
24. oktobar 2019. u 11.43
Nek mi neko objasni kako to da Hrvati to jest Vatikanke sluge, srpskog najveceg izdajnika i okupatora Vuchichi (siptarsko kopile i engleski sluga) nazivaju svojim predsednikom? A usput još se busaju i kažu kako su oni „pravi” Srbi? Sve mi se čini da je ovo samo još jedan kurjak u jagnjecoj kozi i koji bi da proba Vuchichija predstaviti u nekom lepsem svetlu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.