Diskusije : Politika

 Komentar
Ватиканска посла
Precanin
(Нека буде борба �)
20. oktobar 2019. u 10.15
На теми коју постави Историчар, оставио сам линк који нуди податке о стању ставру у Србији 1944. у освит уласка Црвене Армије у Београд. Видим неких 26 коментара, помислим..ево, развила се дискусија...или су брозоугуљубиви пси затрпали тему са непрекидним лупетаљима о џибри, избјегавајући да оспоре било који податак наведен у чланку.
Али не, Ватиканац потпуно непотребно, глумећи експерта, енциклопедију, затрпа и обесмисли тему простирући по њој стотине непотребних редова који суштински ништа ново не нуде. И како сад ви да се укључите у неку полемику. И наравно, Ватиканско псето, јер српске непријатеље треба називавати правим именом, извуче закључак на самом крају (требало ми је 5 минута да дођем до дна теме) да је за све крив Краљ...
Али и тај мит је лако разбити кад се уважи чињеница да Александар Карађорђевић правио државу какву је могао да прави, јер његов покровитењ и заштитник, Цар Романов и Царска Русија су 1918. били обоје МРТВИ.
Упкос свему Краљ је вјешто маневрисао, у 70% његових бановина Срби су били већина. И онда је убијен...али за брозоугузљубива говна која и нису Срби него јебени Шугословени, увјек је Краљ за све крив.

KeserovicPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Keserovic
20. oktobar 2019. u 12.33
Va-kita-nac je obično pseto poput marjana risticevica,laje na sva usta a iza ništa,neobrazovan,vrlo skromne inteligencije al zato jezican i naravno agresian do zla Boga...u pravoj kafani bi samo crveneo i cekao da ostane sam pa da se nayebe mame sagovornicima...
Bezvredan lik na koga ne treba obazirati paznju...
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
20. oktobar 2019. u 14.45
jedno skromno zapazanje;

pitam se, zašto nije prva brada Srbije cica Draža, (ako vam je tako draže)kada su do oktobra '44god. oslobodili 60% gradova u Srbiji od nemaca, sacekao Crvenoarmejce, da im se prikljuci u zajednockoj borbi za oslobodjenje Beograda?

Lorka
(поета)
20. oktobar 2019. u 19.23
Werba, ниси упућен. Дражине јединице су прилазиле Црвеној армији, али су их црвеноармејци разоружавали и предавали комунистима.
Lorka
(поета)
20. oktobar 2019. u 19.32
Исправка: уместо 'комунистима' треба да пише 'титоистима'.

Нажалост, и Стаљин и Черчил су одлучили да инсталирају Тита на власт у Београду, и то је одлучило победника (без демократских избора!).
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
20. oktobar 2019. u 22.14
Werba, ниси упућен. Дражине јединице су прилазиле Црвеној армији, али су их црвеноармејци разоружавали и предавали комунистима.
=======
A gdi ga je Ruzvelt?

Nigde još nisam procitao a ni čuo, da su Crvenoarmejci razoruzavali one, protiv kojih su se Crvenoarmejci krvavo borili do tog momenta 4 godinice..
To mora da je neka nova istorija, („samo za upucene”) doduse petparacka zamascenih listova (kapalo iz gibre niz bradu).. da bi sada slovila kao neka nova...
Lorka
(поета)
21. oktobar 2019. u 00.48
Па зар први пут чујеш да Краљевина Југославија и СССР нису били у добрим односима, да је Краљевина угостила белогардејце царске Русије, да је Коминтерна у Дрездену зацртала себи у задатак разбијање Југославије, да је и Титова и Стаљинова идеологија била - борба против класног непријатеља и буржоазије, успостава комунизма итд.
То значи да се у ову причу не уклапају они који су за Краљевину.

Зар ти ово није довољно да потврди те, како их зовеш, петпарачке приче?! Није ваљда да би желео да ти цитирам документе о томе како су
Дражини борци разоружавани код Смедерава од стране црвеноармејаца?
Па за њих су равногорци били исто што и белогардејци.
kupressrpski
(vozac)
21. oktobar 2019. u 05.50
nije kominterna zacrtala razbijanje jugoslavije nego razbijanje srpskog naroda ...nemoj da mesas babe i zabe...
Lorka
(поета)
21. oktobar 2019. u 09.40
Возач, то ти је исто. Није шија него врат.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.