Diskusije : Politika

 Komentar
Igre bez granica
CAHJAP
17. oktobar 2019. u 09.49
Toliko bljuvotina može covek da procita na ovom forumu sada da vise lici na „igre bez granica” nego na politiku.
Apelujem na moderatore da malo prociste ove diskusije od vulgarnosti, vredjanja i kojekakvih bljuvotina. Ovo je stvarno sramota. Budimo Srbi a ne stoka. Svaka cast diskutantima koji tolerisu ovakvo stanje i pozitivno doprinose ovim diskusijama jer da nije vas ja bih davno napustio kao sto su mnogi već učinili.
Pored toga, opsti kvalitet SC je znatno opao i pitam se ko je uopste nadlezan za ovaj sajt. SC-u je potrebno renoviranje, inovacije i cistka da povrati mnoge diskutante i ozivi ovaj sajt kakav je nekad bio. Dolazim ovde od samog početka SC-a i diskusije iz dana u dan postaju sve gore.
Cesto se pitam dali se neki diskutanti predstavljaju kao Srbi samo da bi sabotirali ove diskusije.
dulebg
(posmatrach)
17. oktobar 2019. u 11.27
Подржавам!
zori
(Чича)
17. oktobar 2019. u 11.54


Apelujem na moderatore...

__________________________

dulnce... i?
šta cekas?

:)
zori
(Чича)
17. oktobar 2019. u 11.56


*dule alias dulence
Starac_Foco
(--)
17. oktobar 2019. u 12.16
„Budimo Srbi a ne stoka.” Ja bih ovo preformulisao, budimo civilozovani ljudi a ne stoka. Ne moras biti nužno Srbin da bi se ponasao civilizovano.

Ovde imaš nekoliko mega-Srba, po cijim definicijama na ovoj planeti nije ostalo ni 10% onih koji se mogu nazvati srbima, jer preostalih 90% su balije, ustaše ili drugi srpski dusmani, za postrojiti uza zid i pobiti...

Ti mega-Srbi ne biraju uvrede (po svoj prilici su i neki od moderatora među njima, dok ovo traje i traje), ali interesantno je da i među tim super-Srbima imaš nekoliko razlicitih koncepata giga-srbovanja, pa se i oni često međusobno ne podnose.

Ukratko, hebe lud zbunjenog, a SC portal vjerovatni nije vise ničiji, dok je na ove grane spao. Kraj će uskoro.
NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
17. oktobar 2019. u 12.25
„polj-Ubi Srbina”
„Da, opet sam prepravio grafit. Ide li vam to na živce? E pa baš mi je drago. Mislite da ništa drugo ni ne znam? E pa baš mi je drago. Mislite da sam budala što se izlažem realnoj opasnosti? E pa baš mi je drago da tako mislite. Jer dok god sam vam ja problem, dok god vam ja idem na živce, dok god mene smatrate luđakom radi prepravljanja grafita do tad naše društvo ima problem. Jer ne idu vam na živce naši sugrađani koji anonimno pišu ove grafite!? O njima ništa? Nisu vam izazvali reakciju? Oni vas ne živciraju?”
Keserovic
17. oktobar 2019. u 12.32
A tebe ne brine sto 99% ustaša podržava ono ubij Srbina nego te kobajagi odusevljava ovaj skoro pa sigurno sluzbenih ustaške državne bezbednosti...bio bih te a ne bi ti dao da pisnesh...
NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
17. oktobar 2019. u 12.41
Ne majstore mene vise bas ništa ne brine, već samo boli sto
nismo uradili ono sto smo trebali i mogli, sad je kasno a ti se ritaj
koliko ti volja.
Keserovic
17. oktobar 2019. u 12.43
Smatras da je niste uradili ono sto ste mogli?
Slazemo se da vam je sad kasno,a ja ću slobodno dodati da ćete i grdno da se kajete i platite sto niste...
vantikaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

vantika
17. oktobar 2019. u 22.02
CAHJAP
17. oktobar 2019. u 09.49
-------Preseratore

ne smeta ti da se poziva na linc Predsednika Republike ali si osetljiv na 'vredjanja i vulgarnosti„???
De zivota ti decenijama sam tu i tamo na ovom Forumu i nikada nije bila reč O POLITICI nego vise o PLJUVANJU

Gde si ti do sad bio> Sto te to panika hvata iznenada pa pozivas moderatore:):):)
Imaš maksimum desetak diskutanata i 30 pseudonima
Koga da banuju?
”Vulgarne„ ili one koji bi za šta pišu u svakoj normalnoj zemlji zavrsili po zatvorima???

što se mene tiče znaš koliko me QURAC boli za banove,..imam ja i zivot napolju, jel znaš

Ali ja otporasima, ljoticevcima, zutom prolivu, balijam i ustašama nikada nisam cutao ”
cicero99
(historia est mater of studioru)
17. oktobar 2019. u 23.08
Zaista bi bilo lepo da se ispostuje jedno od osnovnih pravila ovog foruma da se izbegavaju vredjanja i vulgarnosti. Vulgarnosti, vredjanja i bezobrazluk nedvosmisleno dokazuju nedostatak osnovne kucne kulture i apsolutni manjak argumenata lika onoga ko redovno to čini. Veoma je opasno kada vulgarnost i bezobrazluk (dva slična ali razlicita pojma)prerastu u normu na skoro svakoj postavljenoj temi ovde na politici. Diskutovanje o politici zahteva minimum pristojnosti ali zahteva veliko strpljenje i znanje i dozu diplomatije da bi se snaznije odbranili ili predstavili svoji argumenti i vidjenje konkretne politicke ideje ili pozicije. Opasnost lezi u cinjenici da se vulgarnost pojedinih diskutanata degenerise u agresivnu psihopatologiju. Kako drugacije da razumemo neobjasnjivi nagon pojedinaca (uslovno receno diskutanta) koji tvrdi da ima zivot van ovoga foruma tamo negde „napolju” a skoro na svakoj temi vulgarno psuje (može se pristojno opsovati ali to treba znati i umeti) i preti. Na primer taj lik je ovo napisao kao odgovor ili pokusaj da diskutuje na temi albanska unija : „yebo to peder svu familiju u prvom redu sahrane” !!! Psovati nekome porodicu u ovom kontextu (prvi red na sahrani) je znak ozbiljnih psihopatoloskih poremecaja. Na zalost takav recnik je ovde zloupotrebljavan i pre a i sada. Nemoguće se oteti utisku da dva tri nika su imala i još uvek imaju skoro identican „nediplomatski” recnik (prostacenje, bezobrazluk i intelektualna nemoc). Zalosno je i teško gledati da se tako nešto tolerise jer mnogo vrednih diskutanata će razmeniti mišljenje bez psovanja porodica pokojnika i bez analogija o bestijalnosti i „ukrstanju” razlicitih zivotinjskih vrsta (kao sto doticni diskutant pominje „ljubavni odnos konja i nojeva u jednom od svojih postova). Lakse bi mi bilo da sam kratko i jasno psovao ali eto da podelim svoje mišljenje sa vama pa kako bude. Složno i zajedno Srbi moramo i možemo!!!
C99 ”
CAHJAP
18. oktobar 2019. u 01.52
vantika, dal uopste možeš nešto da napises a da pri tom ne vredjas nekog diskutanta. Dali sebe uopste vidis koliko si necivilizovan i prost. Uz to tvoja ljubav za Vucicem prevazilazi i najvecu ljubav koji su neki gajili prema titu za vreme SFRJ. Uz to meni prebacujes da odobravam pretnje smrcu Vucicu, ajde pronadji gde je uopste bilo pomena toga pod mojim pseudonimom? Sa tobom ne vredi se raspravljati jer si pun mrznje, pakosti i zlobe. Da nisi recnik bi ti bio sasvim drugaciji.
vantikaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

vantika
18. oktobar 2019. u 16.34
interesantno je kenjatore,.jer te drugacije ne mogu nazvati..da ne primetis kada se jedan seronja ovde obraca drugom seronji aludirajuci na mene 'da koljemo mi ovo kume„
Potresas se od qurac sisa govno pitcka,..a nevidis kada 'da kolhemo ovo”
Poziva se na linc 'vucicevih botova„,.kako te ljude drugacijin mišljenja i uverenja, TREBA POBITI, PO KRATKOM POSTUPKU itd itd

a tu mi se kenjac nešto femkas i glumis kulturu

Kada razgovaras sa NORMALNIM ljudima i nivo razgovora i kultura je NORMALNA

Pozivas ovde moderatora da ”nesta uradi„ u vezi psovki,..a te javne pretnje ni ne konstatujes..

ZASTO?
Pa zato jer iza te tvoje lazne kulture lezi petokolonas koji bi najviše volio da vecina Srbije visi na banderama ko što se vase vodje zalazu i prete već duže vreme ”
Werba
(N/A)
08. novembar 2019. u 23.49
Ništa od toga ne bi bilo da Slobodan Milosevic-Cobe, nije pomagao kapom i sakom.
A da ne pricam o dobrovoljcima iz Srbije i Rusije, bez koji bi teško bilo ostvarivo to što danas imate...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.