Diskusije : Politika

 Komentar
SUBNOR-e, zašto ste doneli Ustav 1974.
Istoricar67
16. oktobar 2019. u 01.53
Zašto si SUBNORE-e to uradio. Zna se da onaj idiot ne bi bez vase podrske mogao da donese takav monstruozni Ustav koji je dao pravu državnost Kosovu, i koji je od Srbije napravio vazalnu državu. Zašto niste vi Subnorci to sprečili. Kad kazete da ste bili antifasisti zašto nas niste tada zastitili od fasiste Josipa Broza.

Ajde Subnorci da vas čujem. Mozete i da nam objasnite zašto niste hteli da oslobodite Jasenovc a bili ste oslobodili celu Slavoniju do Zagreba. Zašto su jadni logorasi morali sami da se iz tog logora smrti oslobadjaju golim rukama pa ih je samo 120 uspelo zivo da izadje iz tog logora a vi ste sve vreme bili tu pored logora i niste hteli da im pomognete. A kad su oni izasli uleteli ste u logor pa ste palili dokumentaciju. Da li ste možda želeli da ustaše tamo u logoru zavrse posao i da ni jedan živi svedok iz Jasenovca ne izadje.

A mozete i ovo da nam objasnite, zašto niste usli u Zagreb punih 15 dana i cekali ste ispred Zagreba dok se ustaše spakuju i pobegnu. Znate vi dobro da je Koca Popovic sa svojom brigadom stajao 15 dana ispred Zagreba, dobio naredjenje da još ne ulazi u Zagreb pa je onda Simo Dubajic kome se takvo vase ponasanje smucilo uleteo u Zagreb sa svojom jedinicom i zatekao ustašu Mandica ispred Hrvatskog Sabora kako se pakuje, a kola ga cekaju ispred Sabora da ga voze u bezaniju. Zašto niste uhapsili ni jednog ustašu već ste cerecili Srbe. A kad je Simo Dubajic poceo da prica o tome proglasili ste ga ludim.

Danas živite u tudjim vilama, kucama i stanovima i pros*ravate se nekim vasim saopštenjima, kao vi ste neki antifasisti a Srbija i dan danas ne može da se iscupa iz blata u koje ste nas vi ugurali. Evo, jutros najnovija vest, vase cedo Rosu upao na sever Kosova sa vise od 100 specijalaca i sa 25 oklopnih vozila da maltretiraju onaj nas narod sto je ostao dole. Vi ste iznedrili i taj Rosu vasim lizanjem d*peta onom zlikovca Brozu i ako Boga znate nemojte se vise oglasavati ionako trpimo rezultate vase vladavine sa vasim vrhovnim komandantom.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
16. oktobar 2019. u 02.26
Prc gevezen sein...:)
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
16. oktobar 2019. u 02.33
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
16. oktobar 2019. u 02.59
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
16. oktobar 2019. u 05.22
-kaže zamenik sefa na Rosu specijaljaci, povodom upada na sever KIM u poteri za ubicinim saucesnikom-srbinom, povodom ubistva Olivera Ivanovica:

'će iskopa Rasiti na tebe'!..
NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
16. oktobar 2019. u 08.21
Subnor još jedino cvrsto postoji presvucen u novo ruho i zove se Udruga Branitelja.
Već sam ti rekao, istorija je zaebana stvar.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
16. oktobar 2019. u 10.05
-kako kažu na vestimna radio Beograda1, Rosu specijalci uhapsili su izvesnog Bojica bivšeg zandara, dok za drugim, izveznim Basarom, takođe bivšim zandarom, potera još uvek traje.(Rasiti ne odustaje)
Zanimljivo je to, sto ta dva bivša zandara imaju teski kriminalni dosije, kako se navodi na vestima tv N1./-beogradsko izdanje.
vantika
16. oktobar 2019. u 14.32
Svaki Totalni idiot se pita o Ustavu 1974
ali nikad KRETENI da se zapitaju o AVNOJ granicama

Meni je ko klincu u 4 razredu osnovne skole na predmetu „Poznavanje Prirode i Drustva” i mape Sugoslavije bilo jasno

Zašto hrvatska izgleda ko banana i zašto je smotana oko BiH
Zašto Dalmacija nije Republika
Zašto jedino Srbija je imala 2 poktrajine

E majmuni,..zato vam je i polu-finale svega toga USTAV 1974-te..a finale rat 90-tih
dulebg
(posmatrach)
17. oktobar 2019. u 10.42
Не знам је ли Историчар живео 70-тих, ни шта је видео. Али мора да схвати: монархисти су побијени или протерани, комунисти прошли Голи Оток, остала је дечурлија којој је Тито причао шта је хтео, а најважније „но-ноо, ако нећете да се понови геноцид!!” Са једне стране - народ је ПУНО ДОБИО, са друге стране: на негативности је коментарисао „само нек рата не буде”.

Какви црни БОРЦИ?! Борци су били преживели из ДЕЧИЈИХ ВОЈСКИ, неписмени, захвални Титу до гроба на 3-собним становима, пемзијама, Игалу и бањама, стипендијама за децу, протезама за бабе .. ма дај! Могао је Тито да једе малу децу - и то би му опростили.
Precanin
(Нека буде борба �)
17. oktobar 2019. u 10.59
Успротивио се пок. Михајло Ћурић, избачен са факултета и стрпан у затвор. Подржао га је Коштуница са још пар часних људи. И он је остао без посла, скрајнут.
Српски Либерали су били одговор на Маспок, нас је од усташтва требала да брани Латинка Перовић, која хара Србијом већ 20 година.
Кад би ми хтјели да се обрачунамо са нашим издајницима и нашим будалама, нас би тек пола остало!
dulebg
(posmatrach)
17. oktobar 2019. u 13.05
Па ја не верујем да има ТОЛИКО лоших људи. Само су гласни, и увек им се даје микрофон.
keser
17. oktobar 2019. u 15.36
Већина је тиха, радна и нема времена за интернет.

А мањина гласна нерадна и све би да ради осим да заиста ради и помаже српству.
Istoricar67
20. oktobar 2019. u 06.01
Vantika, dao sam ti plus. Tačno je to što si napisao. Od AVNOJ-a je sve pocelo. Ali. mogli su ovi duppelizci ipak da se kasnije odupru Josipu Brozu, jer ako u vreme AVNOJ-a nisu znali sve o njemu ipak su se decenijama posle tog AVNOJ-a uverili ko je zapravo on.
vantika
21. oktobar 2019. u 02.46
a eto Istoricar,...vidis ovog iznad a la card majmuna i otporaskog bota koji identicnu stvar radi.
Svako vreme ima i svoje idiote i svoje dusmane.

To su gnjide koje bi ti se popenju na glavu, izvade ga i pocnu da ti pisaju niz ledja,..I JOS DA TE UVERAVAJU da je to dsamo proletnja kisica.

stvari i dogadjaju koji su TU, pred našim ocima,..ogoljene i u svoj svojoj Istini pokazane, oni žele da sakriju ubedjujuci ostale da veruju njima no svojim ocima!

Sa onim o Prirodi i Drustvu u 4-tom Osnovne, istinski ti kažem da se nisam zezao nego se zaista desavalo.
Moj otac je imao grdnih problema u vezi istih.

Ta pitanja o tim granicama su toliko ocita da je frapantno masovno slepilo
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.