Diskusije : Politika

 Komentar
Uefa udesno do Hitlerizma!
marisav
(Besposlicar)
15. oktobar 2019. u 10.45
Odavno sam ja ovde na stranicama Serbiancafea tražio da se Fudbalski Savez Srbije isclani iz ove NACIFASISTICKE organizacije,,,koja kao i Fifa tolerise svaki rasizam sem možda onog protiv Engleza, Jevreja itd.
Vecina sportskih svetskih organizacija postala su gnezda sovinizma,,,na sav glas klicu STOP RASIZMU, a svaki rasizam ako su u pitanju ispadi miljenika, npr Hrvata, Nemaca, Litvanaca tolerisu a najbenignije povike i navijaca napr SRbije, Rusije spremni su kaznjavati.
Čujem da su Engleski snobovi zaprepasteni ponasanjem bugarskih navijaca,,,a jesu li zapreasteni pevanjem, skandiranjem i urlanjem siptarskih zivotinja...cuju li kakvi poklici se ore Poljudom ili hrvatkim bunjistima,,,gde su onaj hercogacki ustaša Boban i njegova fudbalska kamarila na celu sa onim svajcarkim nacistom.

Smesta napustiti i FIFU i Uefu,,,a posle i ostale organizacije rasistickog utemeljenja,,,pa dok se pocne kaznjavati one koji su pravi inspiratori zla u svetu,,onda nek se loptanje nastavi.

Svi Turci pa i njihovi fudbalski majmuni mogu usred Francuske, pred kamerama celog sveta pozdravljati zločinacku agresiju ERdoganove armade i klanje kurdskog naroda a da niko od mocnika fudbalske cirkusarije ne reaguje...a neka na stadionu u Beogradu zapevaju MARS NA DRINU,,onda se formira deset komisija koje treba uz pomoć muslimana i ustaša da utvrde kome se to pevalo,,,i jesu li slike Zivojina Misica, možda kakve slike Mladicevog nekog pomoćnika...zločincka Nemacka kako vodilja Evrope ne može drugo nego da EVropu vodi konacno u zavrsnu katastrofu,,,je.em mater Staljinu kad nije istrebio tu bagru kad je 1945 Crvenom armijom umarsirao u Berlin,,,ne nije kriv za milione mrtvih nego je kriv sto je dopustio da i jedan germanski pas ostane pod sovjetskom vvlastu sa parolom BERLN BLEIBST DEUTSCH!!!
Smrt Fifi i Uefi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
zori
(Чича)
15. oktobar 2019. u 11.28


bas tako
Lorka
(поета)
15. oktobar 2019. u 11.49
Расистичка политика се утемељила у свим тзв. међународним организацијама које контролишу западне земље.
Werba
(N/A)
07. novembar 2019. u 12.31

Jokso_1974
07. новембар 2019. у 07.57
Шупичкуматерину !!
=====

A ti „krokodilske suze izlio za pradedovom sudbinom”
Bas si licemer prema pradedi i to onaj vasljivi...

p.s..
da ispravim podatak u inicijalnom textu,
U vremenskom razdoblju '44- '50 godine prošlog veka, likvidirano je u Srbiji između 75.000- 90.000 četnickih simpatizera, agitatora, spijuna, ljotana, petokolonasa..
Na nivou tadasnje Jugoslavije u istom vremenskom periodu, likvidirano je između 35.000-40.000 istog gore izdajnickog navedenog nakota; ustaša, domobrana, raznih franjevaca, a od tog broja u Sloveniji, likvidirano je najmanje 7.800 Rupnikovaca. Tu je uracunat i Blajburg gde su po hitnom postupku sk.enjavani svi zajedno: ustaše bradonje, rupnikovci..i ostali saradnicki nemacki olos.
Ukupan, tačan broj likvidiranog sljama, neće se nikada saznati ali se barata realnom cifrom između 135.000-150.000.
Nije malo ali nije ni puno, obzirom da imamo danas povampireni četnicki i ustaški olos, -izmileo iz predhodnog legla...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.