Diskusije : Politika

 Komentar
N1 precutkuje srpske žrtve u NDH, sramota
Betty-Boop
(Ginekolog)
13. oktobar 2019. u 05.41
https://www.youtube.com/watch?v=_5ieOxdNZMw
=======================================

Pogledajte ovaj video o intervjuu Amira Zukica koji je u emisiji Pressing vodio sa Jadrankom Kosor bivšom premijerkom Hrvatske i koji je emitovan na TV N1 pre nekoliko dana. U ovoj emisiji Amir Zukic govoreci o akcji gospodje Dijane Budisavljevic o spasavanju dece iz logora Jasenovac, iz onog jezivog decijeg logora tamo, je jasno i glasno rekao da je Gospodja Budisavljevic spasila iz tog logora nekoliko hijada jevrejske dece a uopste među tom jadnom decom ne pominje srpsku decu.Pogledajte na ovom videu minute 35-36, tj. tačno u minuti 35:24 taj Zukic pocinje da govori o Dijani Budisavljevic i spasavanju dece iz logora.

Šta ovo znaci, bilo bi dobro da nam N1 objasni da li to znači da u logoru nije bilo srpske dece već samo jevrejske dece ili to znači da srpsku decu i nije trebalo spasavati pa se pominje samo spasavaje jevrejske dece.

Ovo je strasna uvreda i za tu jadnu decu koja su bila žrtve tih monstruma tamo a i za njihove roditelje, njihove porodice, da ih N1 tako brutalno izopsti kao žrtve i na taj način je pljunuo ne samo na tu decu koja su spasena zahvaljujuci Dijani Budisavljevic već je to surovo i prema deci koju su ustaše tamo pobile u tom logoru, decjem logoru, jedinstvenom u svetu i svetskoj istoriji.

Neka sram bude i tog Amira Zukica ali posebno neka se srami N1 televizija da može tako nešto da emituje. Fuj. Pogledajte ovaj video i tu u vreme 35-tog minuta te emisije, tacnije u minutu 35:24 kada ovaj voditelj pocinej da prica o Dijani Budisavljevic pa ćete se uveriti koliko je to bilo uvredljivo.Prikrivanje zločina i zrtava tog zločina je i krivicno delo. Sram te bilo N1. Dosta sam gledala taj N1 i zato sam sada bas očajna kad sam videla cemu se oni služe. Ma necete moi da prikrijete ustaške zločine prema srbima ma koliko se za to trudili.
Betty-Boop
(Ginekolog)
13. oktobar 2019. u 05.48
pogledajte taj intervju od 35-te minute i 19-te sekunde, tj.35:19
kupressrpski
(vozac)
13. oktobar 2019. u 07.15
ama bona srbi se zabavili snimajuci film kako je ivo andric pritisno kumu ...sad mi krivimo nekog drugoga ko je placen da piše protiv nas...evo ja znam nekoliko sela u kupresko livanjskom duvanjskom kjraju koja su čitava pobijena ...evo primera cebare u duvnu kada je sve i jedno pobijeno valjda je samo neki coban osto koji je tražio krave koje su omrkle u pasi kad je se smrklo nije mogo da se vrati od pomrcine i tako osto ziv imamo mi jasenovaca na svakom cosku e sto naše televizije nepisu o tome zato što su još jozini islamisti u poziciji ...ako neće rts da dodje u duvno i napravi reportazu ko će ...htv oce sigurno...
Starac_Foco
(--)
13. oktobar 2019. u 09.02
Nema tu ništa novo. Vecina danasnjih medija tako izvjestavaju, po tradicionalnom CNN receptu. Ne lažu mnogo, ili često ne lažu nimalo, već ti samo dio istine kažu.

Ja se sjecam kad je 1993 ili 1994 Anna Maria Tremonti, inače tada a i sada novinar kanadskog CB (kojeg inače placaju kanadski poreski obaveznici, dakle nije privatna TV), izvjestavala o patnjama stanovnika istocnog Mostara.
Ništa ona tada nije slagala u smislu koliko se neki Smajo tamo patio u tom momentu, bilo je ocigledno.
Ali nijedan detalj njene price koja je trajala oko sat vremena ni na koji način nije ukazivao šta je uzrok te patnje. A to je u tom momentu bio rat između muslimana i hrvata. Uopste nije pomenula ko tu ratuje...
A posto su se svi zapadni mediji mjesecima prije toga bavili masovnom satanizacijom srba, već istrenirani kanadski gledalac je lako mogao sa sabere 2+2: pa naravno i za Mostar kao i sve ostalo u bivšoj YU su krivi srbi...
Starac_Foco
(--)
13. oktobar 2019. u 09.04
ispusteno slovo, ne CB već CBC
dituartu
(eng)
13. oktobar 2019. u 09.37
Moje pitanje je...zašto uopste gledate N1
dulebg
(posmatrach)
13. oktobar 2019. u 12.21
Придружујем се Д2Р2: да не гледате то ђубре - на крају би се угасило!

Скоро да нема медија који треба подржати.
Lorka
(поета)
13. oktobar 2019. u 12.22
Онај ко призна геноцид над Јеврејима - тај се позитивно оцењује у западном свету. Онај ко игнорише геноцид над Србима - такође добро пролази на Западу. То је смисао хрватске пропаганде данас - не признавати геноцид над Србима, али над Јеврејима мора да се призна.
dulebg
(posmatrach)
13. oktobar 2019. u 13.38
Ма да, још убацити какве ХРВАТСКЕ ПАРТИЗАНЕ који су спасавали Жидове, Роме и Хрвате-антифашисте - и куд ћеш лепши шлагворт?!
Precanin
(Нека буде борба �)
13. oktobar 2019. u 21.26
НАТО1 је Н1, и треба га гледати у Србији,селективно... јер не можете да видите никог од националнинх Срба на РТСу или Пинку... Н1 који урећују балије или крвати је друга прича.
Зато мора Н1 у Србији да се гледа, селективно, Дитурету је Вућичев бот и сраман човјек и он наравно препоручује да се не гледа Н1 и тако зарађује свој вечерњи сендвич.
Novak
13. oktobar 2019. u 22.42
Evo malopre procitao.
Mesto desavanja Nemacka. Dolazi mali Hrvat Stipe kuci i kaže ocu:„Tata ja sam se zaljubija”. „Blago tati a u koga?”. „Pa u Milosa”- rece sin.„Ajme, meni, pa gde nadje bas u Srbina?”...
Power12345
14. oktobar 2019. u 01.38
Srbi vole i Burger i Viski ( Whisky ) je.beš Rakiju i pivu ,
ko kuva,peče, domaće, trkaće ...
Bitno je blenut u sve što je strano i kriviti nekog kao Tita

Dobro ljudi..Jovanka se uda za Jozu, Jozo oženi Jovanku..Milena se zaljubi u Murata, Murat iz...a Milenu .
jel se neko od vas upita pa kako očevi uče djecu ... udavat, ženit izlazit, zabavljat ili sa kim ?

90 god..rat bukti na teritoriji ex Yu..Kritikuju se na sva usta Američja vojska..A kad ono naša Srpkinja i u kolicima Crnac.
Dobro je i super da su naši ljudi takvi, žene pogotovu i što vole kitu pa makar i od Crnca..

pa kad volim taj viski i sve što je tudje zašto, kritikujem penim, psujem, galamim i lupam a nikako da svatim.. domaće je moje i šta imam tražiti ili blenuti u dvorišta tudja..tudje ljude, tudju hranu, tudje aute i sve drugo što je tudje..
Jedite domaće i vaša govna sigurno neće toliko smrdeti..



vantika
14. oktobar 2019. u 01.47
precanin
Precanin
(Нека буде борба �)
13. oktobar 2019. u 21.26
НАТО1 је Н1, и треба га гледати у Србији,селективно... јер не можете да видите никог од националнинх Срба на РТСу или Пинку... Н1 који урећују балије или крвати је друга прича.
Зато мора Н1 у Србији да се гледа, селективно, Дитурету је Вућичев бот и сраман човјек и он наравно препоручује да се не гледа Н1 и тако зарађује свој вечерњи сендвич.
---------------------

Kenjac,.SVE SI REKAO!
...Cuj molim te ... treba gledati Srpski N1:):):)...ma šta da treba,..MORA SE GLEDATI

Cuj ti molim te antisrpske BOTINE, PETE KOLONE i PROVOKATORA

MORA SE GLEDATI N1 u Srbiji:):):)

koliko sendvica mrzino ćeš pojesti za ovu poruku??? Oce li i sokic pasti??
zori
(Чича)
14. oktobar 2019. u 04.10

ua pederi

https://www.youtube.com/watch?v=a2QGBExnlCs
ps
vantika... pederu... buljasu... mani se srba
vantikaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

vantika
14. oktobar 2019. u 04.18
Precanin je hrvat i ustaša, provokator i bot

a ima bar 4-5 pseudonima
zori
(Чича)
14. oktobar 2019. u 04.20


https://www.youtube.com/watch?v=Re9bq72r1S8

vantika... pederu... buljasu... mani se srba
vantika
14. oktobar 2019. u 04.29
Uopste na bilo kojem portalu ili forumu, Linkove YOUTUBE i WIKIPEDIJE koji postiraju balije, ustaše, peta kolona, toljage, zuta govna, tkz elita i ljoticevci U PRINCIPU nikada ne otvaram

Svi iznad nobrojani imaju tendenciju kretenizma i tkz trolovanja kada ih argumentovano pribijes uz zid,.a to je da postiraju neke linkove i videa koja bi trebala nekog da saljivo kompromituje,..a u stvari je glupo i cisto detinjasto

ps
a da nije možda nešto sa N1..tj CNN okupatorske televizije koju vrli patriJota „preporuca” da MORA da se gleda
Betty-Boop
(Ginekolog)
14. oktobar 2019. u 04.57
Evo da pojasnim. Neko je ovde napisao da je ovo emitovano na bosanskoj N1. Međutim, ova emisija Pressing i ovaj intervju sa Jadrankom Kosor je prošle nedelje emitovano na tkz. srpkoj N1. Gledala sam tu emisiju na TV N1, i moram vam reći da mi je posle toga stalno u glavi bilo ovo sto je taj novinar rekao kako je Diana Budisavljevic spasavala jevrejsku decu. Pa mislila sam ma dokle vise da nam sad i decu tamo stradalu gaze nogama, da smatraju da ta deca uopste nisu ni bitna kao ljudi, da ih ne treba ni pomenuti i razmišljaju sam gde da nađemtaj snimak pa sam onda otvorila YouTube i tamo ga nasla. Ali bilo gde da je ta emisija emitovana, da li na srpskom, bosanskom ili hrvatskom podrucju, ovakve stvari su nedopustive.
dulebg
(posmatrach)
14. oktobar 2019. u 05.31
kitu pa makar i od Crnca..
нек је дуг и деб'о, макар био и тврд
kupressrpski
(vozac)
14. oktobar 2019. u 05.55
dusane dusane pokupice te m.m u parole ko i zmaja
keser
14. oktobar 2019. u 06.05
На жалост све тачно што је наведено.

Да ли је још увек чудно што Н1 а раније У92 руши сваку српску власт од нестанка Југославије?

Мени јесте и требало би да буде свима.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
14. oktobar 2019. u 07.09
N1.. gde kenjaju ustaše i balije ne gledam. Da se zna.

Ali zato je tv-N1.. hiruski tacna, kada izvestavaju istinu o delovanju Gejovodjinog(„Aca-srbin”) kriminalnog kartela u Srbiji.
Mislilo se da od zutih tj. Bote, nema gorih.
Ali prc,-Seseljkugina politikantska skola koju sprovodi Gejovodja u Srbiji, 3 X je gora...

dituartu
(eng)
14. oktobar 2019. u 09.06
N1.. gde kenjaju ustaše i balije ne gledam. Da se zna.

Ali zato je tv-N1.. hiruski tacna, kada izvestavaju istinu o delovanju Gejovodjinog(„Aca-srbin”) kriminalnog kartela u Srbiji. 4-----------------------------
A znaci onde ti kenjaju pa im ne verujes ali si ubeđen da ovamo govore istinu,ma inteligencija ti je da covek pozavidi.
Werba
(N/A)
14. oktobar 2019. u 10.11
dituartu
(eng)

14. октобар 2019. у 09.06

N1.. gde kenjaju ustaše i balije ne gledam. Da se zna.

Ali zato je tv-N1.. hiruski tacna, kada izvestavaju istinu o delovanju Gejovodjinog(„Aca-srbin”) kriminalnog kartela u Srbiji. 4-----------------------------
A znaci onde ti kenjaju pa im ne verujes ali si ubeđen da ovamo govore istinu,ma inteligencija ti je da covek pozavidi.
=====
drty, ne pravi se glup vise nego sto jesi.
Ako tebi ovi drugi kenjaju a ti ih slusas sas otvorena usta,- tvoja stvar.

Za mene tvN1,- iskljucivo Beogradsko izdanje i tu nema laži, gde se na sitna i krupna zrnca secira kriminlni vladajuci mafijaski kartel na celu sa Gejovodjom,- u zadnje vreme „Aca srbin”...


https://www.youtube.com/watch?v=YohcaZoTlus
marisav
(Besposlicar)
15. oktobar 2019. u 10.55
N1 je tipicno promcbeno smece od televizije..ono ima veze sa iznosenjem istine kao i zvalava usta hrvatskih povjesnicara poput Prkaccina, Jurcevica i sličnih koji balave o tome da su jadne ustaše toliko patile u Jasenovcu da nisu smogle dovoljno snage da prehrane svu srpsku nejac,,,preostaje mi da javno pozeloim takvim Hrvatima da svi njihovi unuci DABOGDA ZAVRSILI NA TAKVOM NJEGOVANJU KAKVOM SU BILA IZLOCENA KOZARACKA DJECA...LAZ U HRVATA JE POSVE BEZGRANICNA KATEGORIJA,,oni sladostrasno prikrivaju svu svoju sreću i zadovoljstvo sto je cela jedna generacija Srba istrebljena,,,oni su toliko srećni da ne mogu da cekaju dan kad će moći ponovo da kolju Srbe,,,čak im stare babe u selima iskrive gubice kada pricaju o SRBRLJILJANCIMA,,,one čak uzivaju da ukrivo izgovaraju ime svakoga ko pripada srpkom rodu,,pri tome ne zaboravite PREPONONI SU TO SSLEDBENICI PAPE VATIKANSKOG,,,DODUSE NE BAS OVOG FRANJE,,,ALI RECIMO ONOG POLJSKOG SLINAVOG ZLOTVORA VOJTILE PRE SVEGA!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.