Diskusije : Politika

 Komentar
Joška Bro:Tito i Staljin bili prijatelji do kraja
Tarpe-
13. septembar 2019. u 03.48
Evo Titov unuk Joška Broz kaže da su Tuto i Staljin bili prijatelji i u kontaktu do samog kraja Staljinovog zivota. I zasta je onda sluzio Goli Otok, jel za unistavanje i ponizavanje Srba. Djubre jedno zločinačko, a mi Srbi lude budale, toliko nam je članova porodice taj zločinac pobio, proterao, psihickii fizički maltretirao, a mi njegov grob držimo kao spomenik najvecem nasem sinu naroda. Srbi moji, stvarno mi nismo normalni, pa eto zašto nas u svet niti cene niti nas uzimaju za ozbiljno. Uklonite vise tu Kucu cveca, prolketo je to. Ne može Bog da bude milostiv prema onima koji veličaju zločinca koji im je pobio familiju, koji ih je zlostavljao.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3313833/sok-saznanje-titov-unuk-otkrio-u-kakvim-su-odnosima-bili-broz-i -staljin-svi-znate-za-njihov-sukob-i-da-su-bili-neprijatelji-ali-ovo-je-istina-koju-su-od-vas-krili

https://www.kurir.r s/vesti/drustvo/3313833/sok-saznanje-titov-unuk-otkrio-u-kakvim-su-odnosima-bili-broz-i-staljin-svi-znate-za-njihov-suko b-i-da-su-bili-neprijatelji-ali-ovo-je-istina-koju-su-od-vas-krili
kupressrpski
(vozac)
13. septembar 2019. u 04.08
u septicku jamu govnara okupatorskog ...oko za oko zub za zub ...kad je on mogo vodju treceg srpskog ustanka možemo i mi njega...
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
13. septembar 2019. u 12.10
Sibir je sluzio tovaris Staljinu da salje usijane glave na hladjenje. Goli Otok je sluzio drugu Titu, takođe da salje usijane tintare na hladjenje.

Mnogi odovuda ne znaju za onu poznatu marsalovu,- sa jedne sednice CKJ:'mi za te usijane glave imamo mesta(G.Otok) i sredstva(palica)

Eto tako je to funkcionisalo (k'o Doxa)kod tovaris Steljina i druga Tita.

p.s.

Danas je po popularnosti u Ruskoj Federaciji tovaris Staljin na trecem mestu, a ponegde(zavisno od okruga) i na prvom.
U isto vreme Tito je u Srbiji, drug i neprezaljeni marsal, kod koga srbin u Srbiji nikada u svojoj istoriji nije živeo bolje,- u svakom pogledu.
baresh
(zanatlija)
13. septembar 2019. u 15.56
„U isto vreme Tito je u Srbiji, drug i neprezaljeni marsal, kod koga srbin u Srbiji nikada u svojoj istoriji nije živeo bolje,- u svakom pogledu.”
====================================================================

Svaka cas` Stavrojka & casna piJonirska...

Onda se znao itekakav red: red pred prodavnicama,benz. pumpama,
zdrav. ustanovama,stovaristima gradj. materijala, postanskim i
bankarskim salterima - a ponajveci pred stranim ambasadama i
konzulatima. Jal` u pecalbu, jal' iseljenje - mo`s da biras 'majku
ti boz`ju'...

p.s. pitali Cigu: Cigo jel` se bolje živelo u vreme Tite ili danas?
Cigo: Aaaaa...mlogo bolje u vreme Tite. Kako to? objasni...
Cigo: Eee... onda bilo svega - udjes u prodavnicu i uzmes šta o`s
i kol`ko os. A danas...kamera tamo,kamera vamo,kamera ovde,kamera onde breee...
dulebg
(posmatrach)
13. septembar 2019. u 17.02
Шта замерате Стаљину?
baresh
(zanatlija)
13. septembar 2019. u 18.14
Dule, da se ja pitam - ne bih da se zameram - niti pak zamaram...
marisav
(Besposlicar)
15. septembar 2019. u 08.34
Ja sam se ovde o Staljjinu već izjasnio. Prvo, bio je na celu vojne sile koja je Srbe, Poljake, Cehe i još poneke spasila totalnog unistenja.
S obzirom na sveopstu nezahvalnost ovih namerenih zrtava Staljin je pocinio krucijalnu grešku s 1944 na 1945. On je trebao da zapleni sve u istocnim zemljama, a vojsku da zauzstavi kad se namiri sa dovoljno poljske, madjajrke, rumunske, tutabugarrske zemlje. Tako bi ostalo 2-3 miliona živih sovjetskih vojnika a pripadnika ovih danasnjih istocnoevropskih naroda nebi ni bilo---cika brka od Austrija, Her Adolfal trebalo je da dobije odresene ruke za konacno rešenje ovih nepocudnika.
Ovako Rusi predominantno izginuse, a danas pljuju po njihovim grobovima narodi nize svesti i pameti koji po planu MADE IN GERMANY nisu treebali ni postojati u 21 veku...to je kljucna a ima još Staljinovih gresaka...

A najveci mu je plus, i to da kažem, jer izgleda da je jedini ISTOCNI politicar koji je bio na nivou sposobnosti da se nosi sa CERCILOVCIMA I SličNOM GAMADI NA ZAPADU..danasnje bulumente zastupnika ljudskih prava i demokratskih azdaja vode sopstvene narode na klanicu ili u ambis...sa CERCILOVCIMA lek je jedini brutalnija od najbrutalnije sile,,do daske!!!
keser
23. septembar 2019. u 15.31
Јошка Броз сада хоће да му је отац био пријатељ са Стаљином.
Како да је то популарно поново?
Дали је истина или лаж да је Стаљин покушавао да га убије?

И најзад о самом Стаљину:
Како то да је један Грузинац у једном делу Руса постао већи Рус од њих самих???
dulebg
(posmatrach)
29. septembar 2019. u 07.51
Кесеру, Стаљин је прекинуо терор над руским народом и РПЦ. Наравно да је Коминтерна наставила своје: православље и православци су највећа опасност за светски раднички покрет, али је Стаљин дигао Русе.

А шта у међународној политици значи „пријатељство” објаснили су Енглези: само су интереси вечни!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.