Diskusije : Politika

 Komentar
Kolinda sva u belom, možda je u pravu!
marisav
(Besposlicar)
02. septembar 2019. u 00.14
Kolinda ljubiteljka Tomsona i ostalih dzelata Jasenovca je možda u pravu sa svojom izjavom datoj na skupini bescasnih državnika koji kao da su obelezavali Hitlerov napad i zalili sto pomenuti njemacki brka nije svoj posao zavrsio do kraja.
U tome su ga mnogi ometali a posebno Antifasisti svih vrsta...pa kad Kolinda kaže da su Hrvati proporcionalno dali možda i najveci doprinos u tome tzv Drugom svgjetskom ratu, ja tumacim ovako. Kolinda naglasava da su hrvati kao pobocnici hitlerovih snaga dali najjači doprinos klanju i unistavanju pojedinih narodnostnih skupina, Cigana, Jevreja, Srba..pa su po sistemu AKCIJA-REAKCIJA izazivali nevidjen otpor samom početku akcije.
Toliko su nestrpljivo poceli klati druge već sa prvim danima NDHazije da je ustanak na podrucju te zlodržave doista bio impresivan!!
Kolinda bi najradije da je po zavrsetku njenih reci sa zvucnika se zaculo JASENOVAC I GRADISKA STARA, TO JE KUCA MAKSOVIH MESARA..kako li bi samo zaciktala a u međunozju ovlazila..ma kakve hranidbene delikatese ili seksualni postupci,,,tamanjenje nepozeljne rase je motiv iznad svih motiva,,ni krajnje niski drugi nagoni nisu tome ravni..KOlinda kao mlada,,,i HItler je svojedobno rekao da je razlog što se ne ženi jer je ozenjen NEMACKOM,,,to je njegova partnerka,,,a čini mi se da ustaška predsednica sebe vidi kao TOMSONKU@@@ Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje,,,to je davno receno!!!
kupressrpski
(vozac)
03. septembar 2019. u 06.38
najbolje je nama da mi pustimo kolindu i rvate kraju i sami da se zapitamo gde izgresismo ..da nam se istoria ne bi ponovila jer ako se ukaze sansa da ispravimo nekolika keca ... i na popravnom ponovo propadnemo ..i šta smo uradili ništa...
dituartu
(eng)
03. septembar 2019. u 08.02
Naravno kuprese da ih ostavimo zašto bi spominjali tvoje bolje da se pozabavimo drugim temama,jesi li zbog toga aktivan na portalima.
Fazoni sa B92 i Blica,...„”pocistimo prvo svoje dvoriste„, ko vas ne zna skupo bi vas platio.”
Werba
(N/A)
15. oktobar 2019. u 08.46
9 од 10 пречана има неки проблем. Толико негативности нисам видео у свом животу.Свака част Купреском и још неколицини. Ал они су ту права реткост.

А најжешћи је овај хрватски корисни идиот Ел Пречо звани Пречка.
Боже ако случајно има жену или децу јадни они..
========

bosanceros kupress nije precanin, ali zato jeste Sprečo/Precka.
Kako god, treba ih izbegavati ili ih butnuti u tursiju zajedno sa vantikancem i keserovicem, da ih vide svi, kao primer nakaza i moralne propasti...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.