Diskusije : Politika

 Komentar
Plenkoviceva tj. njegov otac oteli Srbima stan
Betty-Boop
(Ginekolog)
25. avgust 2019. u 12.03
https://www.espreso.rs/svet/hrvatska/431293/plenkoviceva-familija-i-njegov-otac-oteli-stan-srbima-na-moru-i-proterali-ih -ova-afera-odjekuje-evropom-i-zagrebom

========================================0

Eto, kako ga nije sramota. Žena legalno kupila stan na moru od njegove porodice 1986.g., sve isplatila, onda ju je Plenkovceva porodica 90-tih najurila iz tog stana, i ponovo se uselili u taj stan iako vise nije bio njihov. Sud u Splitu presudio da se ženi mora vratiti pravo na stan, ali Plenkovic sredio da Ustavni sud Hrvatske odlozi izvrsenje. Fuj. Kako ga nije sramota. A i taj njegov otac. Hoće u Evropu a otimaju ljudima imovnu. Puuuuu.

Inače ovo se mnogim Srbima desilo. Ovo je bila praksa u Hrvatskoj a i sada je tako. Srbin ima stan ili kucu, ali ne sme doći u njega jer se neki Hrvat uselio u taj stan. Ali ipak da je to radio predsednik vlade, to je bas sramota. Ta žena ima 90 godina danas i Plenkovic misli da će ona skoro umreti pa će mu njegovoj porodici ostati njena imovina. Srbijo bre, bori se za tvoje gradjane da ih ti pokvarenjaci više ne pljackaju. Ova žena je državljanka Srbije, trebana država Srbija da reaguje.
cenim_ja
25. avgust 2019. u 16.15
cenim_ja
25. avgust 2019. u 16.18
Ginekologe,moram da te pitam jesi li ti prespavao/la zadnjih 100 godina,ili jednostavno te nije interesovala tema bratsva i jedinstva,pa si jutros odlucio/la da se malo pozabavis tom tematikom???
trek_team
(biciklista)
25. avgust 2019. u 18.15
Pravo pitanje ovde je: zašto bi bilo koji Srbin pozeleo sa kupi stan u Ustašlandu?
Tarpe-
25. avgust 2019. u 19.02
A kakve veze ima ovo sto je postavljeno sa youtube osim da skrene temu. Stvarno vas ima dosta na ovom sajtu.Izgleda da nas često sanjate.
cenim_ja
25. avgust 2019. u 19.34
Cuj kakve veze ima bili piton i cuveno „ajde”...
Uozbilji se petre
marisav
(Besposlicar)
26. avgust 2019. u 10.52
Koliko vidim i ovde ima tako pametnih gromada kojima nije jasno da su mnogi Srbi živeli u Zagrebu i 200 godina pre stvaranja hrvatke države a da ne govorimo o vremenu poc 20 veka...šta je trebalo po vama pametnjakovici da napravi Tesla, rođen u austrijskoj pokrajini Lici,,valjda da dodje u Srbiju,,,pa bio je,,,jesu li ga igde fotografisali,,,mislili su čak i obrenovicevski kadrovici,neka ga te budale koji sat ovde paneka kupi prnje i na voz nazad u austrougarsku propalu carevinu kraljevinu. Da nije otisao put Amerike niko za njega ne bi ni znao niti bi se danas pominjao.
E moji srpki kapaciteti...po vama venorovatno Srbi ne treba ni da su u Dubrovniku, Kninu, Splitu, Sibeniku Puli Ljubljani,,,a vi sve da zovete Srbijom, coveculjci, sto bi rekla carapanka Radmila Savicevic, pokojna, bog da joj dusi olaksa sve sto treba.
Srbija i srpstvo se ne siri tako da se svi selimo prema Beogradu,,,nego obrnuto,,da uticajem, snagom duha, znanosti i mentalne nadmoci sirimo uticaj sve dalje od Beograda,,,ali to je maloomozgovanima sto danas dominiraju srpkom tzv elitistikom sve zamagljeno,,oni će nemanjicima i milosem Velikim i valjda uz pomoć i cara scepana Malog da ovladaju obodima Trsta, Ljuubljane pa do Tirane...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.