Diskusije : Politika

 Komentar
Наследници АП бо поново да кољу
zupa
(DR.MR)
04. avgust 2019. u 01.40
https://www.youtube.com/watch?v=XQNExTbt2KE
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
https://www.youtube.com/wat ch?v=RA13g8-6cbI
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД:
zupa
(DR.MR)
04. avgust 2019. u 01.43
Како нас је укопао некрунисани ,,краљ ујединитељ,,.
dituartu
(eng)
04. avgust 2019. u 08.37
Bez kralja stetocine ne valja,... jel tako zanatlija.
zupa
(DR.MR)
04. avgust 2019. u 08.40
Због срамне прославе олује Србија мора да прекине све односе са
Хрватском,што пре то боље.
Lorka
(поета)
04. avgust 2019. u 13.13
Олују су извеле снаге НАТО пакта, а Хрвати служили као обично оруђе (као увек у историји). Малобројна војска РСК је одлучила да напусти своју земљу јер је била исцрпљена дугогодишњим ратом пред стоструко јачим западним непријатељем.
Та одлука је слична одлуци србске војске да се током 1. светског рата повуче преко Албаније, само у овом случају са мањим губицима.

Е сад, да ли ће се формирати нови Солунски фронт и протерати багра преко Алпа - тренутно је неизвесно, јер овај трећи светски рат одавно траје, и трајаће дуго, јер се не води класичним средствима, већ системом потискивања, инфилтрације и ширењем пипака хоботнице.

Одбрана је могућа, али тек онда кад угрожени народи (пре свега православни) постану свесни стварног непријатеља који чини осовина Ватикан-Брисел-Лондон-Вашингтон, и кад формирају савез за одбрану од ове осовине.

Олуја је, дакле, само један мали сегмент деловања ове хоботнице где су, нажалост, крајишки Срби били прве жртве Трећег светског рата.

Кад једног дана Хрвати схвате да се слављењем Олује немају чиме поносити, то ће вероватно бити онда кад тај простор доживи судбину Аустроугарске државе, а такав резултат ће једног дана бити неминован.
Precanin
(Нека буде борба �)
04. avgust 2019. u 13.51
Лорка, слично мислимо али ипак ја пишем само понекад!
Теби свака част, то што ти радиш је велико, несебично нудиш људима аргументе да схвате гдје су у заблуди. Мада слабо помаже, ево га и Жупа, још увјек мисли да нас је Краљ (било који) зајебао, а све док и један Србин тако мисли, нама нема напред...
LorkaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Lorka
(поета)
05. avgust 2019. u 01.14
Пречанине, и мени се свиђају скоро сви твоји ставови. На ове минусаре не треба обраћати пажњу, већ писати истину и само истину.

Међутим, не бих желео да будем лицемеран и оћутим свој став о монархији и монарху. Можда краљ није имао намеру да се зајебе, али се зајебао, па тако зајеба и нас, србске потомке.

Краљеви су паразити у свакој држави, а не гарантују суверенитет. На Србији се то много пута доказало.

То је једна ствар у којој се разликујемо, али она ми није сметња да у теби видим поштеног и правог србског родољуба.
zori
(Чича)
05. avgust 2019. u 03.29

ali brat lorka još nije razjasnio
dali je on
- desni levicar
ili
- levi desnicar

:)))
Lorka
(поета)
05. avgust 2019. u 10.50
Чича, смешни су ми сви комуњарско-титоистички теоретичари који сматрају да национализам и социјална правда не могу да иду заједно.

Прави националиста, човек који воли свој народ, свом народу највише жели социјалну правду и слободу.

Онај ко подржава социјалну раслојеност свог народа, ко подржава систем политичких паразита, били они монарси, политички или неки други тајкуни, док на другој страни тавори огромна већина изгладнелих чланова његовог народа - тај није и не може бити националиста.

Прави националиста је искључиво онај ко се залаже за праведно социјално уређење свог народа, јер је то једино уређење које омогућава ширење и развој целог народа, а у политичкој и социолошкој теорији - то је левичарска идеја.
Lorka
(поета)
05. avgust 2019. u 11.03
И да додам, смешни су ми сви они који сматрају да су титоисти били левичари. Титоисти су били агенти надирућег неолибералног капитализма какав имамо данас, а то је овај капитализам који жели да смањи људску популацију не пола милијарде, да створи неколико екстремно богатих банкстерских породица и тајкуна, а остатак светске популације да буду зомбирани робови.
dulebg
(posmatrach)
05. avgust 2019. u 16.41
Југославија је изнуђено решење: тиме су Енглези смислили као да сузбију Србе после 1.св.рата. Друга опција била би да су нам дали Босну, Улцињ и Бар и рекли „сиктер од мора”.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.