Diskusije : Politika

 Komentar
Неки Срби или се праве или су стварно блесави
D-Man
(Analyst)
03. avgust 2019. u 01.38
Ево за почетак линк:
http://scradar.com/ex-yu-vesti/bosanski-novinar-statusom-odgovorio-kolindi-i-zapalio-region-ne-možeš-ti-da- mrzis-bosnu/

Ретко обраћам пажњу на оно шта каже Колинда јер заиста, шта год она да каже, није вредно да губим време читајући њене брљезгарије.

Али, Колинда у Израелу рече нешто што је заиста тачно а то је да БиХ под контролом (или утицајем) милитантног Ислама.
На те њене речи се надовезао и онај Пленковић рекавши да два члана Председништва БиХ (Џаферовић и Комшић, наравно, иако их није именовао) стварају проблеме Хрватској или тако нешто слично.

Али, оставимо то по страни и осврнимо се на текст из горњег линка.
Јбт, треба стварно бити идиот као тај Драган Бурсаћ (Србин по имену) па јавно просипати онакву љубав према Хрватсој.
Родитељи тог Бурсаћа (судећи по тексту) су из села Плавно крај Книна где су некад живели само Срби а данас их тамо фактички више и нема због усташког оргијања. Могу само да претпоставим да су му родитељи једва спасили живу главу тих ''давних'' деведесетих од усташког ножа.

И онда се тај Бурсаћ, по имену Србин, нађе погођен Колиндином изјавом како је БиХ држава милитантног Ислама! Хеј, он, по имену Србин, се нађе повређен том изјавом и почне да просипа љубав према Хрватској а у једном делу чак и Теслу уврсти у хрватско благо!

Па, Драгане Бурсаћу, ако је и од тебе, превише је! Волео бих само да знам како ти се осећају родитељи када пишеш такве глупсти. Исти си као онај Комшић који се као Хрват продаје Муслиманима за гласове. Не знам само какве ти користи конкретно имаш. Ако већ толико волиш Хрватску што онда не рече нешто против Џаферовића и Комшића који им компликују изградњу оног моста?

Стварно сам уморан од ''Срба'' као што је тај Бурсаћ!
Precanin
(Нека буде борба �)
03. avgust 2019. u 14.09
Какво љигаво аутоишовинистичко гованце, какав примјер Штокхолмског синдрома, из срца поробљене Книнске крајине, новинар Алџазире.
Гдје год да овај пацов живи... неће потрајати!
Lorka
(поета)
04. avgust 2019. u 13.43
Бурсаћ је она новинарска љига што се просерава на сајту 'Бука', лажно се представљајући као Србин а ширећи мржњу према свему србском. Он води промуслиманску кампању, под фирмом 'грађанске Босне', можда за новац, а можда зато што се иза његовог имена заиста крије неки муслиман или продана љигава душа попут оног Црнадка, Мехтића и сличних. Његове баљезгарије не треба читати.
dulebg
(posmatrach)
05. avgust 2019. u 17.18
Ви се сад ишчуђавате, а имате милионске народе настале од Срба.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.