Diskusije : Politika

 Komentar
Šta ima
Novak
19. jul 2019. u 20.05
Novo na KiM
CAHJAP
19. jul 2019. u 20.14
Cebi ljebo kone capri,
na pirupa tvomr voslo
Na stokui resta cepri,
na paduza stani vono.
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
20. jul 2019. u 02.20
„Glupi” sipac udario Slobistima i svim drugim komunjarama samarcinu, povukao se sa mesta premijere zarad svoje kakve-takve države, da ne bi doveo u pitanje postojanje te njihove države.

Sad se Slobisti i sam Vuchko nasli u cudu - šta ćemo sad?

I „glupi” sipac zna da pojedinac nikad ne može da bude veci i značajniji od države, a naše komunjare su cuvale Zlobu i po cenu propasti Srbije i Crne Gore.

Stavljam ga pod znake navoda zato što je rusko- komunisticka propaganda napravili od haradinaja pravog neandertalca, e sad je taj neandertalac odigrao ovu ruku maestralno, i vratio loptu na Srpsku polovinu, a do juče smo bili pred albanskim golom i pred prvom politickom i državnom pobedom od kapitulacije u Kumanovu.

Utakmica se nastavlja...

Biće interesantno da vidimo da li je haradinaj dosadio zapadu i da li će da mu prilepe optuznicu ili će da ga po treci put oslobode, sto će mu među albancima doneti neprikosnovenu slavu i moc.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
20. jul 2019. u 03.10
Uvuda je neki „doktor” obecao da će otici do Ade Ciganlije i početi da raskopava mesta, gde su pre 73 god.bile k.enjare velikog gradskog kupatila, ne bi li pronasao svog cica Dražu..
Sto bi rek'o Jovo Kaponja, neka kopaju ali moraju da znaju kako razna goFna izedu i same koske...:)
Bajloni
20. jul 2019. u 03.19
U bre Werba kako si ti grozan covek.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
20. jul 2019. u 03.21
Inače Buuuro (Dodik)je izjavio, kako je Haradinajeva ostavka još jedan pritisak na državu Srbija...ali na pitanje novinara, nikako da objasni kakve veze ima ostavka sa pritiskom, sto je Buuuru razjarilo k'o ljutog vepra, i odma je pitao da li si ti sa N1? i kren'o da je vredja...
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
20. jul 2019. u 04.15
ej Stavrojka, pa Dodik zna da nas je sipac zahebao sa ovim potezom, ali neće to otvoreno da kaže - nasi svi diplomatski potezi su isli na to da zapadnjacima objasne da na celu Kosova stoji ratni zločinac.
E sad kad se on sklonio mora da se menja i čitav pristup odnosa Srpske strane ka Kosovu, i možeš da zamislim kako su se brljavi rusi, kji nam kroje diplomatske poteze, nasli u cudu

:))))

Ovo samo pkazuje kako se iz diplomatske blokade možeš izvuci ako postoji mudrosti, na zalost mudrost je ovoga puta bila na albanskoj strani.

Zamislimo da se Cobe povukao 1991-1992, i da je na njegovo mesto namestena zapadno-orijentisana figura, danas bi Mirin muž bio ravan velikanima Srpske istorije,
Werba
(N/A)
20. jul 2019. u 09.06
Bajloni

20. јул 2019. у 03.19

U bre Werba kako si ti grozan covek.
======
Ajde bre nemo se tu femkas,

eno kod stanice ispred same pijace imaš neku poljoprivrednu radnju, prodaju i ljopate, kupi tri,- za tebe, obavezno jednu za „doktora”, treću za nekog dzvalju da i on kopa, brze će da vam ide, a i lepo je vreme u BGD. Pa ako vam se posreci da nađete koske tata Brade, SNO (srpska narodna ocbrana u Cikagetu)je raspisala nagradu za nadjenog Bradonju 100.000. dolaresa i bog da vas vidi i podelite nagradu k'o braTJa goFna.
Mozete i neku kosku da zadržite za ličnu kolekciju...onako, da vam stoji pored litrenjaka od dzibre, za potpuni *ugodjaj...:)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.