Diskusije : Politika

 Komentar
Zašto je Srbija pristala?
lisabutterflay
17. jul 2019. u 22.56
Da pregovara sa TERORISTMA sa K&M NEPRIZNATE DržavE tj od strane Srbije.Na zalost,oslovljava ih sa Presednikom Kosova...Zašto je pristala da se postavi CARINA sa granicom Kosova i Srbije...DAL JE PITANJE: HILJADU ZASTO<HILJADU ZATO ?

https://www.youtube.com/watch?v=1uS0Wb1_dX0
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
18. jul 2019. u 01.57
zato što je Sloboslavija iliti SRJ potpisala bezuslovnu kapitulaciju
u Kumanovu i zato što je NATO gazda na okupiranom Kosovu.

Može Vucko AV i politicari u Srbiji da se busaju u grudi koliko hoće i da kao pregovaraju sa NATO i da se kao prave da nešto rade ali je nepobitna cinjenica da danasnja Srbija ne može ništa da uradi na Kosovu, sve dok Amerima ne dosadi ga drže i dok nam ga ne vrate..

Inače, svi ovi „sukobi” su izazvani od ruskih spijuna koje odmah treba proterati iz Nisa i sa celog podrucja Srbije , od ubistva Olivera Ivanovica od strane DB, pa sve do danasnjih famoznih carina.

Ajde da vidimo nekoliko cinjenica kako se stvari odvijaju na Kosovu:

1. od kapitulacije pa do uvodjenja carine, vecinski i skoro jedini prehrambeni i ostali proizvodi na podrucju celokupnog Kosova su bili iz Srbije, i „srpski” trgovci , čitaj sverceri su drzali monopol i u svojim rukama sav protok robe .
Nešto slično na snabdevanje RSK i RS za vreme rata.
Zna se da iza svih tih trgovaca stoji DB sa svojim naredbodavcima iz Moskve.
Umesto da je Vlada Srbije uspostavila kontrolu nad ovom divljackom trgovinom i ucenama i donela neku vrstu sporazuma sa okupacionim albanskim vlastima, oni su podlegli pod ruskim i DB pritiskom i dozvolila je da sav sverc ostane u njihovim rukama.
Sada su svi, i DB, i rusi i vlada Srbije, a najviše ni krivi ni duzni proizvodjaci, ostali i bez lake zarade i bez dvomilionskog trzista.

2. Skoro celo Kosovo se snabdeva pijacom vodom sa akumulacionog jezera Gazivoda na Kopaoniku, i to snabdevanje nikad nije prekinuto ili dovedeno u pitanje, mada Srbija može i trebala bi , da je u bilo kakvoj poziciji, da zavrne slavinu i uceni albance isto kao sto albanci pokusavaju da ucenjuju Srbiju.

3. Trepca i još neka velika preduzeca su pod kontrolom Beograda i sav prihod ide za Beograd.

4. Svi albanci putuju u Zapadnu Evropu ili u svet uglavnom preko srpskih puteva ili srpskih aerodroma, nikakvih pokusaja nije bilo od kapitulacije pa do dana danasnjeg za pojacanom kontrolom ili čak zabranama. putovanja preko Srbije.

5. i što se samog NATO tiče, NATO može i dozvoljeno im je da se setkaju preko Srbije kad god im je volja bez ikakve kontrole.

6. o ubistvu Olivera Ivanovica ne vredi vise pisati, zna se da su ga Rusi ubili jr im je otkazao poslusnost i jer je pokusao da uspostavi normalan odnos sa okupatorima Kosova.

Tako da nije sve crno i belo kao sto Vucko i DB spinuju već saradnja sa kosovskim albancima cveta i nikad nije prekidana, ni za vreme rata a naročito ne danas.

Rusima i komunistickoj DB ne odgovara da Srpsko stanovnistvo sazna istinu i sve šta se dogadja na Kosovu već po oprobanom repceptu drže zategnutu situaciju i lažu stanovnistvo o sukobima i ratu i nekim napadima na srpsko stanovnistvo sto naravno nije tačno i daleko od iztine..

Pokojni Oliver je hteo da razbije sve te laži i zato je ubijen.

seljakipo
18. jul 2019. u 18.03
Poruka negativno ocenjena. Sakrij

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
18. jul 2019. u 01.57
zato što je Sloboslavija iliti SRJ potpisala bezuslovnu kapitulaciju
u Kumanovu i zato što je NATO gazda na okupiranom Kosovu...
------------------------------------------------------

..., međutim, čak šta vise naprotiv,.u Kumanovu je potpisana KAPITULACIJA,... (defakto) u pet celofana, bezuslovna?!!
..., jedino je povoljan dokument,.. posle toga, rezolucuja 1244 (neki delovi) a koji ne obavezuje da se postuje osim Srbije,.. hhhrk, pljuuc, čak ni dnevnice nismo dobili
D-Man
(Analyst)
18. jul 2019. u 20.24
Како неко може стално као проблем да види Русе а не Запад? Мени стварно није јасно где појединци развијају тако бујну машту.

НАТО нас бомбардовао и окупирао па изградио највећу војну базу на Космету а њима криви Руси и Русија!!!???

Па, људи, стварно, имате ли образа?

Werba
(N/A)
18. jul 2019. u 21.18
Па, људи, стварно, имате ли образа?
-------

-i još neki ovuda kukaju k'o narikace, sto nisu dobili dnevnice.
More...
CAHJAP
19. jul 2019. u 03.48
Nije Srbija uopste pristala nego pojedinci koji navodno predstavljaju Srbiju. Ti pojedinci već dugo nam govore kako je sve u interesu Srbije, dali jeste ili nije presudite sami. Jedino znam da se narod uopste ne pita, da se narod nalazi u nekoj komi ili je u potpunosti izgubio volju za svojim identitetom a time i državom što se moglo videti drasticno malim brojem protestanata i ljudi koji su izlazili na ulicama kada su nam teroristi otimali Kosmet, mafijasi Crnu Goru, prodane duse dzelatu i agresoru predali generale i Srpske patriote koji su casno branili Srpstvo na robiju. Narodu su sada bitnije rijaliti sramote, silikonske dame, kriminalci i njihove necasne rabote a najveci ponos je uspeh tenisera i drugih sportista koji ne osecaju jad naroda već baskare u svojim milionima.
Psiholoski rat je ocigledno izazvao daleko vise posledica nego onaj kada su nas posipali bombama i zracili radioaktivnim uranijumom, kada su nas komsije sistematki iscistili sa vekovnih ognjista i krivicu svalili na nas, kada nam stranci dolaze u državu sa ciljem obezcascivanja naših lepih sestara od dejstvom alkohola i droga kojih ima na pretek na svakom cosku.
Ja ne znam gde je dno dna ali znam da smo toliko duboko potponuli u sopstvenim g@vnima da će nas jedino cudo oprati. Možemo mi kriviti strane države i za to imamo svako pravo jer jesu krive i te kako, ali najviše smo krivi mi sto smo podvili repove i posr@li se na čitavu nasu slavnu istoriju i da smo umesto postali slozniji, inatniji i svesniji svoga porekla i namere mnogih da nas satru sa lica zemlje, da branimo sve sto je naše i da biramo put koji će obezbediti svetliju buducnost nama i buducim generacijama, mi trcimi za tim istim strancima i njihovim smecem kao dzukac za koskom.
Cesto se pitam dali je ovo neki kosmar u kom smo zaglavljeni jer tako se čini, dali je narod nekim tehnoloskim ili bioloskim sredstvima zatrovan jer ne znam dali ba zemlji ima naroda koji bi ispoljavao ovoliku ravnodusnost za sve sto im se desilo.

zori
(Чича)
19. jul 2019. u 04.49


sanjar... lepotane... potpuno se slazem
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.