Diskusije : Politika

 Komentar
Пробудите се, дођавола!
dulebg
(posmatrach)
17. jul 2019. u 17.07
https://tinyurl.com/yypmxw9w

Годину за годином, месец за месецом, видим две стране света; два екстрема која постају све више раздвојена:

Видим велике градове попут Хомса у Сирији, сведене на ужасне рушевине. Видим Кабул и Џалалабад у Авганистану, раздељене огромним бетонским зидовима чија је намена да заштите окупационе НАТО армије и њихове локалне марионете. Видим чудовишно уништење животне средине у местима као што је индонежански Борнео, перуански рударски градови или сада готово ненастањиви атоли острвских нација Океаније: Тувалу, Кирибати или Маршалова острва.

Видим сламове, недостатак канализације и чисте пијаће воде, где је чизма западних империја згазила локалне културе, поробила људе и опљачкала природне ресурсе.

Радим на свим континентима. Никада не стајем, чак када исцрпљеност покушава да ме баци на под, чак и када тешко да је преостало имало резерве снаге. Не могу да станем; немам права да станем, зато што коначно могу да видим образац; начин на који свет функционише, начин на који је Запад удесио да га узурпира, индоктринира и покори већину држава света. Сабирам своја сазнања и објављујем их као „упозорење свету”.

Онда видим сам Запад.

Долазим да „говорим”, у Канаду и Сједињене Државе, као и у Европу. Понекад ме, такође, позову да се обратим и аустралијској публици.

Запад је толико претерано богат, у поређењу са уништеним и опљачканим континентима, да се често чини како не припада планети Земљи.

У ствари, скоро читав свет делује као једна велика грешка, лажни ентитет, уколико се посматра из Њујорка, Берлина или Париза.
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
18. jul 2019. u 05.18
Srceparajuce, sve placem niz noge :))))

komunjara koja putuje zapadnim avijonima, radi za zapadnjacke pare, posecuje zapadne razvijene zemlje i onda kad se naputuje, kad napune dzepove, kad se najede i napije, onda on želi da ceo zapad pretvori u SSSR ili Venecuelu ili Kubu i SFRJ ili sve druge propale socijalisticke zemlje razvitka, jednakosti i sreće ..

ovaj clanak ne zasluzuje komentar, i ronjenje krokodilskih suza ne može vise da ubedi ni malo dete, znajuci koliko zla , zločina, bede i smrti su izazvale ludacke ideje koje ovaj ludak propoveda

originalno objavljen na komunjarskom ruskom portalu

http://journal-neo.org/about/

Da parafraziram Trampa od juče , prekjuce kad je porucio onim komunjarama iz demokratske stranke:

„Idite nazad u sve te propale zemlje iz kojih ste dosli i pokazite nam na delu vase ideje o jednakosti, o preraspodeli bogatstva, o socijalistickoj utopiji pa onda dodjite da vam poverujemo, i ne vracajte se dok ne uspete u onom sto propovedate”

sansui1
18. jul 2019. u 10.56
Lepa pesma.. šta fali?

https://youtu.be/YUjVMwOiXe8
Power12345
18. jul 2019. u 17.32
Stevane balaviš li balaviš ..
Navodiš lopove Demokrste i Američko prepucsvanje.
Tj borbu germansko rasnu sa onim lopovima demokratama...
I jedni i drugi isti ku.rac a drugo pakovanje..

Империја лаже без престанка. Лаже ујутру, током дана, увече чак и током ноћи, док људи мирно спавају. То је радила деценијама и вековима. Да би остварила велике обмане, ослања се на безбројне пропагандисте који се представљају као академици, експерти, новинари и „друштвени радници – интелектуалци”. Савршенство уметности дезинформисања је достигло врхунац. Западно рекламирање (које су толико поштовали и користили нацисти у Немачкој) има неке заједничке корене са пропагандом – иако је пропаганда много старија и „потпунија”.

Изгледа да чак и неки лидери Империје данас верују у већину својих измишљотина, док је већина грађана сигурно убеђена. Како би иначе мирно спавали?
cenim_ja
18. jul 2019. u 17.35
Stevane,upitaj trampa zašto to ne kaže kinezima,pa na reci,Boga ti,šta kaže...
Laci_74
(Jugosloven)
18. jul 2019. u 19.57
Daj bre da skupimo malo para pa da se tom pokatolicenom Srbinu Stevanu kupi neka dobra rakija, a ne da se stalno opija tamo nekom jeftinom brljom.
Werba
(N/A)
18. jul 2019. u 21.15
Nema ni za običnu *gibros dzibru*, a i ceka da neko naidje i plati mu kafu...

Spas covecanstva je u nekom starom/novom Staljinu.

https://www.youtube.com/watch?v=h_yD8NSf1tM
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
19. jul 2019. u 02.06
Stevane,upitaj trampa zašto to ne kaže kinezima,pa na reci,Boga ti,šta kaže...

--------------------------------

brzo trci u Kinu, i pisi nam kako je,
i nemoj da se vracas

da vidim koliko dugo ćeš da potrajes dok ne pocnes da grebes da se vratis

ja ti dajem dva meseca

:))))
A što se tiče Trampa i Kine, on će i njih da udesi za vrbicu isto kao i sve druge komunjare

crni_jaguar-bec
(Saobracajni inzenjer)
19. jul 2019. u 07.37
Srbiji treba jedan predsednik kao sto je Putin: koji se ne boji nichega i koji će celom svetu rechi NE na bilo kakvo mesanje u unutrasnje poslove države. Koji neche da klekne pred amerima i Englezima i lizati im dooope ko besan i ranjen pas svoje rane i koji che gledati da svoju državu vodi casno i posteno. Verovatno da i sam Vladimir Putin ima svojih mana, ali je kao državnik nezamenljiv i neustrasen.

Ovo sam naveo iz razloga sto ima i ovde nazalost pojedinaca koji misle da je Srbiji spas zapad i potomak prokletog nekrsta i izdajnika Karadjordjevica
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
20. jul 2019. u 02.08
crni_jaguar-bec
(Saobracajni inzenjer)
19. jul 2019. u 07.37

Srbiji treba jedan predsednik kao sto je Putin: koji se ne boji nichega i koji će celom svetu rechi NE na bilo kakvo mesanje u unutrasnje poslove države.

------------------------------
ajde ti beclija pali za Rusiju pa se javi kako je svim ostalim rusofilima, a nemoj da siljis racku iz Beca sa zapadnjackim novcem.

Ja ne osporavam pravo rusofilima, socijalistima, potuljenim komunjarama, staljinistima, copavofilicarima da odu u te zemlje gde neko može da drvi racku na Amere i na Zapadnu Evropu. Idite vi lepo tamo i živite i odande to radite , nemojte sa Srbijanskim rackom da mlatite Americke gloginje za ruske kurve.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
20. jul 2019. u 12.23
dulebg
(posmatrach)
21. jul 2019. u 12.24
Пјер, а исти тај кадар данас?
crni_jaguar-bec
(Saobracajni inzenjer)
05. avgust 2019. u 14.48
Stevice, ti izgleda da nikako ne možeš shvatiti šta sam ja u zadnjem postu hteo rechi, a to je da je Srbiji i nama Srbima potreban predsednik koji se ne ulizuje zapadu u go...zicu, koji zavlachi državu u sve vechim dugovima, koji radi na priznavanju Kosova, koji ih slepo slusa, koji izdaje svoj narod i koji se dodvorava istim tim zapadnjacima iako je možda negde u podsvesti svestan chinjenice da che ga taj isti zapad pustiti niz vodu i zameniti ga na brzinu chim im zasmeta. Možda i sam Putin ima neke svoje mane, ali je kao predsednik nezamenljiv i veoma poželjno je da i mi imamo jednog takvog. Ako uopste razmeses sustinu rechenog. Sledećhe: vulgarnost i pljuvanjem neches ama bas ništa pozitivno postichi chak i da si u pravu.
To sto ti imaš protiv tvojih komunjara kako ich vech zoves, to je tvoj lichni invidualni problem a ne problem Srbije i Srba. Vechina nas koji smo u dijaspori bi se odmah vratila u Srbiji kada bi u samoj Srbiji zivot mogao funcionisati mnogo, mnogo bolje, kada bi cene bile sasvim korektne u odnosu na plate...
Jedan banalan primer: cena dizel goriva „evro dizel” kosta nekih 160 i kusur dinara. U odnosu na plate trebala bi biti cena najviše 40-ak dinara sa svim onim akcizama i porezima koje država ubira.
Prema tome, ne shvatam tvoju zaslepljenost i podržavanje tog istog zapada koji otvoreno radi na satanizaciji Srbije preko svojih ljudi koji su nazalost na chelu te naše jadne države. Takođe ne razumem niti želim da razumem vise nego besmislenu podrsku izdajnichkoj sorti i olosima poput Aleksandra Karadjordjevica.

Pametnom dosta - kaže nas narod
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.