Diskusije : Politika

 Komentar
Представа за глупе и наивне
D-Man
(Analyst)
16. jul 2019. u 02.22
Дакле, укратко, Макронове поруке Србима и Србији:

1) Са Косовом да се договорите што пре. Тачију и Харадинају не можемо ништа, они не слушају и гурају по своме па због тога једино можемо вас Србе да стиснемо да их признате. Не очекујете ваљда да ми са Запада поништимо наше властито признање Косова? Мало ћу вам причати на српском а ви ћете, пошто сте глупи и наивни, помислити да вас ми волимо, ценимо и поштујемо па ћете лакше прогутати удицу са признавањем Косова.

2) Од уласка у ЕУ нема ништа пре реформе ЕУ а када ће бити та реформа ЕУ то још ни ми сами не знамо. Али, ви требате да наставите са реформама у Србији па да будете спремни за улазак у ЕУ након што ми завршимо са реформом ЕУ. Иначе, да вас упозорим да нема гаранција за улазак у ЕУ. Да бисте на крају ушли у ЕУ мораћете и да испуните сваку жељу свакој држави која је у ЕУ па вам због тога препоручујем да већ сада планирате уступке и Хрватској како би вас мање болело у будућности.

3) Продаћемо вам ракете и градићемо вам метро. Вашем Александру Нарцисоидном ће на име тога да легне добра провизија. Тако ће бити награђен за признање Косова док ће вама, као народу, остати метро, ракете и дугови.

4) Немојте случајно да падате под утицај неких других (да вам не кажем отворено да мислим на Русе и Кинезе) јер ћемо вам опет сместити конфликте и ратове. Само смо ми са Запада ваши господари а ви сте наши робови и имате да нас слушате и да се смешкате.

Браво, браво, клап, клап, клап!
Види га само како је леп и паметан (каже женски део популације)!
Па, јбт, они су наши пријатељи! Како је само искрен (кажу они наивни и глупи горе из наслова)!

http://scradar.com/politika-vesti/makron-danas-odlazi-ali-ostavlja-četiri-kljucne-poruke-kojima-srbija-ozbiljno-tre ba-da-se/
dulebg
(posmatrach)
16. jul 2019. u 03.31
Ако носи ципеле 37, то му изађе: 37/2-10=8.5см, па ви цуре размислите.
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
16. jul 2019. u 04.09
hahaha odakle ti ta formula Dule?

DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
16. jul 2019. u 04.12
ja bih po njoj trebao da nosim cipele broj 60

:))))))))))))
ofarbaniboy
(varim)
16. jul 2019. u 05.22
A jel se izvinio za ono kad siptarcinu stavio na pocasno mesto a Vucka među orkestar kod bubnjara ?
Werba
(N/A)
16. jul 2019. u 06.29
Vodju je sutn'o preko puta u gornji red, gde su bili stacionirani ugledni (već odrtaveli)pariski pederi i njihovi gosti...
Dikan
(Само буздованом)
16. jul 2019. u 06.42
„ja bih po njoj trebao da nosim cipele broj 60”

на твоју жалост, то ти је IQ (Лака душевна заосталост: IQ између 50-69)
D-Man
(Analyst)
16. jul 2019. u 10.12
Да се мало вратимо теми.

Највећи фазон је што Макрон већ најављује нове преговоре у Паризу. Дакле, успео је да наговори нарцисоидног психопату да убрза процес признања тзв. Косова јер сав тај дијалог не води ничем другом него до званичном признању тзв. Косова од стране Србије чиме ће окупација дела српске територије бити заувек озваничена.
Али, кога то више уопште и изненађује. Па ми смо признали чак и Хрватску и БиХ у постојећим границама. Јбт, НДХ (нова и стара) изврше два геноцида над Србима а ми им признамо државу у границама које су натопљене српском крвљу.
Или, призна се БиХ, преда се цело Сарајево муслиманима а да се није решило питање Брчког које је постало дистрикт тако да пресеца територију РС на два дела.
Немамо ми мозга ни за ниво дебила.
dulebg
(posmatrach)
16. jul 2019. u 11.48
Формулу дали неки у новинама, а ја нисам провераво
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.