Diskusije : Politika

 Komentar
Vracanje imovine
KINTEC
15. jul 2019. u 02.44
Zbog čega Crna Gora ne vrce imovinu Karadjordjevicima.
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
16. jul 2019. u 01.40
pa nije samo Crna gora, ima tu još puno vrednijih nekretnina i lokacija nego sto ima Crna Gora, a svi oni, i Slovenija, i Srbija, i Hrvatska i sve druge danasnje republike rade zajedno da do povratka značajnijih lokacija nikad ne dodje..
Zamisli da se vrati rudnik zlata Bor?
Ne znm da li je poznato ali Borom još upravlja DB i u njegovu upravu dolaze samo provereni kadrovi koji su prošli kroz sovjetsku komunisticku skolu.

Ne mogu da se setim imena sada, ali interesantno je isto da su se direktori javnih preduzeca u sfrj, srj i danasnjoj Srbiji menjali, od komunjara, preko Zlobista i Mirinih, preko raznih drugih, samo Bor nikad nije menjao svog direktora i upravu i njihov direktor je na vlasti preko 40 godina.
dulebg
(posmatrach)
16. jul 2019. u 03.46
Имовина припада сили. Ко нема силу мож да се поздрави са имовином. Па колико је људи стрељано или завршило на робији - јер су имали добру кућу и лепу жену; не само капиталиста, него и револуционара?
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
16. jul 2019. u 04.08
jeste Dule, u dzungli vazi sila jaceg, gorile vladaju ako nema lavova, ali ne ne i u civilizovanim i demokratskim zemljama kakva je Srbija i Kraljevina Jugoslavija bila pre najezde mongolskog divljaka i vas iz bosanskih gudura i hrvatskih vukohebina, ili kao sto su to danasnje zemlje zapada.
Werba
(N/A)
31. avgust 2019. u 01.17
Leka i Krcun pravi ljudi na pravom mestu.
Da nije bilo njih dvoje, ode Srbija i ostatak yuge u carstvo maligana
i očajnika...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.