Diskusije : Politika

 Komentar
Jelica Minić, Milka Minić i Miloš Minić
Istoricar67
14. jul 2019. u 05.00
Evo ko su ove tri licnosti.

Jelica Minic je danas predsednik Foruma za međunarodne odnose Evropskog pokreta u Srbiji. Njeni otac i majka su Miloš Minić i Milka Minić.

Milka Minic je lažno opisna na Wikipediji. Evo pogledajte:

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0_%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%9B
Vidite ovde se ne pominje njen rođeni brat Dusan Janković koga su komunisti streljali u januaru 1945.g. samo zato što nije bio ubica i koljac za vreme rata. Milos i Milka Minic su kao tadasnji komunisticki velmozi najverovatnije ucestvovali u njegovoj likvidaciji pa zato se on i ne pominje u Wikipediji koju su verovatno sastavljale njihove cerke. A ako i nisu cerke sastavljale tu Wikipediju o Milki Minić ipak bi Jelica Minić trebalo da se pobrine pa da te laži iz te Wikipedije o biografiji njene majke isprave.Precutkuju jedinog poštenog clana njihove porodice Dušana Jankovića.

http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:577591-%D0%9B%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%... %98%D0%B5-%D0%B3%D0%BB%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B0-%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B0

A evo šta je radio Milkin drugi rođeni brat Milan Bata Jankovic koji se pominje u toj Wikipediji:

http://www.nspm.rs/prenosimo/prvi-put-u-srpskoj-javnosti-zločini-komunista.html

Evo, pošto je dugačak tekst, da kesiram taj pasus (13.pasus odozgo) koji govori o zločinima koje je počinio taj Milkin drugi brat Milan Bata Janković koji se pominje u Wikipediji i sa kojim se oni ocigledno ponose:

„Стравичну слику комунисти су оставили и у Чачку. У подрумима катастарске управе и соколског дома пронађени су лешеви без главе, док су у подруму испод среског начелства нађени људске очи и просут мозак. Немачки извештаји јављали су о клању жртава, а недићевски о убијању секирама. Главни егзекутор био је Милан Бата Јанковић, који је симболично носио црвену рукавицу без прстију, на левој руци, а убијао је чекићем. Комунисти су педесетих година сакупљали потписе да се Јанковић прогласи за народног хероја, али су одустали јер би то ипак било превише. Али, поставили су му бисту, коју су Чачани првом приликом склонили. Милан је био рођени брат Милке Минић, супруге једног од водећих комуниста Милоша Минића, док је други рођени брат, Душан, током рата био коректор у једном листу у Београду. То је био разлог да га после рата стрељају. Када су му други ухапшеници у ћелији рекли да ће сигурно преживети, због сестре и шурака, он је одговорио: ''Напротив, ја ћу први бити стрељан!''”

A šta reći o Milošu Miniću, čoveku koji je optužio akademika i predratnog profesora Slobodana Jovanovića koji je osuđen na 20 godina robije. A tuzilac Miloš Minić je i za njega tražio smrtnu kaznu.

I sada nam eto Jelica Minić predvodi Evropsli pokret u Srbiji. I znate kada ćemo sa njom da stignemo u Evropsku uniju? Nikad. Još je bila pomoćnik ministra inostranih poslova velikog Gorana Svilanovića. E Srbijo, jadna li si sa ovakvima koji se kobajagi bore za tebe. Nije ni čudo što smo ovde gde smo.
keser
14. jul 2019. u 05.51
Добио си плус.
Све најгоре мислим о породици а нарочито о деди.

Ако мислимо да су Срби антиамериканаци онда је Јелена неко зло.
Али бар ми Срби у Србији то нисмо упркос догађајима 90-тих.
Ми кажемо о је била Олбрајт Америка. Дакле не она права.

А да нисмо баш толико анти противни говори и највећа у историја акција спашавања америчких и енглеских пилота у СР2. од стране шумадијских Срба.
Дакле, да смо мрзели онда би смо радили као и све наше комшије, а нисмо.
kupressrpski
(vozac)
14. jul 2019. u 06.00
Tarpe-
14. jul 2019. u 07.00
Ovaj clanak koji je istoricar postavio sa sajta nspm neće ovde da se otvori ali nasao sam ga preko google. Otvorite ga preko google, dobar je clanak, videcete šta su sve radili ti idioti, a ovo kad čitaš o toj budali bratu Milke Minic, tom Milanu Bati Jankovicu koji je stravicno mucio i ubijao ljude samo da se zgrozis. Eto svi ovi koji danas se predstavljaju kao borci za ljudska prava, za demokratiju, to su sve potomci tih strasnih zločinaca. Pa zato Srbija ne može evo već 30 godina da krene napred i da se iscupa iz prljavstine tih potomaka komunistickih ubica.
dulebg
(posmatrach)
14. jul 2019. u 11.39
Сви ти интернационалисти данас су у служби Глобалистана.
Werba
(N/A)
14. jul 2019. u 12.10
Wikipedija...
Tu je i *Dzibra* glasnik bradonja...
Bas ste nasli inspiraciju iz koje kipujete glupe laži...

https://www.youtube.com/watch?v=7sMD6W0qhYk
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.