Diskusije : Politika

 Komentar
Срби у Хрватској живе као Јевреји у Варшавском гет
BeliVuk
10. jul 2019. u 16.56
Срби у Хрватској данас живе као Јевреји у Варшавском гету
Политички аналитичар Бранко Радун оцијенио је да Срби у Хрватској 23 године након погрома у војно-полицијској акцији „Олуја” живе као Јевреји у Варшавском гету
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=306240
Највеће сподобе на Балкану данас још увек подржава запад и хњихови пулени. Опростити се може и мора човеку, али зверима никад. Хрватска не може да дивља да јој није пуне подршке Америке која нема ништа осим геноцида, Србима на Балкану Америка никад није помогла, у другом светском рату на бомбама су ћирилицом писали Срећан Ускрс, они су главни одговорни са енглезима довели Браварску антисрпску звер да дивља над Србима. И где ту видите емгирацију Срба да може живети у Хрватској која слави геноцид над Србима и пре недељу дана пуштени на слободу двојица који су убили Србина на националној основи на слободу, где ту ви видите да Срби имају право на живот у Хрватској?
Lorka
(поета)
12. jul 2019. u 00.00
Нико то не види, а Хрватима то и одговара (Хрватска без Срба).

Уместо да са убицама свог народа разговарају искључиво преко исуканог мача, Срби одлазе на хрватско море, остављају им девизе или перу тањире по њиховим ресторанима.

Истина, Вучић је од Србије направио беду, али чак ни беда не иде у загрљај својим убицама.
Werba
(N/A)
12. jul 2019. u 01.30
Idu, idu, evo dulegb je redovan svake godine.
Diskut Bobo ne može da zamisli a da ne osvane na letovanju u mrcu goru, a u povratku svrati do dulegba u Split. To je što se zna... A što se ne zna,- možda čak i svaki,-naravno sem mene.
keser
13. jul 2019. u 08.10
То је тачно.

Али опет више воле Хрватску тисућлетњу културу него Србију.
dulebg
(posmatrach)
13. jul 2019. u 17.18
Верба, па шта ти мислиш чије је хрватско море? Хрватско море данас је НАТО-во, јер га НАТО контролише и чува (од Хрвата). Рат 90-тих имао је за први циљ да одстрани Србе, како би Немци имали чисто од Минхена до Сплита; рат је ионако НАТО добио, то сви знамо, а није га ваљда добио за Хрвате. Хотели су страни, све остало на лизинг код страних банака. Хрватима остаје да пивају о липом Сплиту.

А ићи треба - у надзор. Ко зна шта ноћ носи, а шта јутро? Зато морамо да знамо шта је и где је, за кад устреба.
Werba
(N/A)
14. septembar 2019. u 23.24
Pošto si na istoj talasnoj duzini duginih boja sa sisojkom69.. onda prvo krenes od njega da si popravite krvnu sliku..Još ako ga ugostis u kupresskom *gorodu..ima samo da izlecu leptiri kupussari...:)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.