Diskusije : Politika

 Komentar
Линта: Већина Хрвата су Усташе!
BeliVuk
07. jul 2019. u 13.00
Према његовим речима, већина Хрвата, међу којима су и хрватски војници, има своје идоле који су им узор и које настоје да копирају у свему.

„Први идол је усташки пуковник а затим 'крилнил' (највећи чин у усташкој војсци) и 'витез' Јуре Францетић који је био командант чувене по злу Црне легије у НДХ. Добро је познато да је Црна легија на челу са ратним злочинцем Јуром Францетићем починила стравичне и масовне злочине над српским цивилима”

Други идол већине Хрвата и хрватских војника је, навео је он, генерал Анте Готовина.
„Постоје бројни докази да је Анте Готовина одговоран за бруталне злочине над српским цивилима и ратним зароблкеницима у Крајини и западнокрајишким општинама”, напоменуо је Линта.

„Трећи идол је проусташки певач Марко Перковић Томпсон који се прославио певањем усташких и србомрзачких пјесама. Четврти идол је кардинал Алојзије Степинац који је имао огромну улогу у припреми и реализацији геноцида који је НДХ починила над српским народом”
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=07&dd=07&nav_category=167&nav_id=1563507
За то о овом манијаштву Српска власт ћути?
Power12345
07. jul 2019. u 15.20
hmmm ,...ko da je to nešto novo ...
Lorka
(поета)
08. jul 2019. u 00.11
Нема потребе бавити се усташама. Антисрбизам у Хрвата је општепозната ствар. За време Анте Павелића, Хрвате је карактерисао антисрбизам, антисемитизам и антиромизам. Сад им је остао само антисрбизам као нешто што је од стране ЕУ дозвољено, а по целом Западу популарно и пожељно - чак и у Холивуду. Као што знамо, антисемитизам и антиромизам су забрањени од стране глобалистичких газда, а Хрвати су познати по послушности западним газдама.

Мислим да усташе треба пустити да иду куд су кренули, да видимо где ће их тај пут на крају довести. Њима се не требамо бавити нигде осим у историјским књигама.

Ми Срби треба да се бавимо собом и својим путевима, јер ни наши путеви нису обећавајући, иако су у питању разлози сасвим друге врсте.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.