Diskusije : Politika

 Komentar
Црна Гора тренутно- протести, хапшења у Подгорици
keser
15. jun 2019. u 04.43
Шта се дешава у Црној Гори.
поводом закона о верским објектима којима се СПЦ одузима преко 600 верских објеката и додељује Мирашу Дедејићу, односно неканонској ЦПЦ.

Протести верниа у Подгорици пропраћен хапшењем и пребијањем народа који се окупља.

Мило је осетио задњи тренута.
Ми смо још увек Југословени и делимично комнисти.
То неће бити за 20- 30 година.
Ако Мило то не урадисада неће моћи ни за 30 година.
Тада ће Срби повратити идентитет и биће много тежи залогај него што су то данас.
Шта ће се дешавати не знам, али, осећај ми говори да нема оптимизма.
Дакле није добро...

keser
15. jun 2019. u 04.54
keser
15. jun 2019. u 05.02
Дешавања уживо:

https://tinyurl.com/yyockflc
zoxthegreat
15. jun 2019. u 06.46
jeste keser , sve smeta
plava boja za sportski dres
mi smo kao komunisti I jugosloveni, pa šta, hrvati su bili komunisti
pa su se borili za ndh, pre bi reko da je problem negde drugde
kiomunizma I jugoslovenstva nema vise u tako značajnom broju
pre bi reko da ima nekih mana I nedostataka u nasem narodu

I ne , ako sad ne sprečimo mila nećemo za 30 godina njegovog naslednika

jer biće kasno

zupa
(DR.MR)
15. jun 2019. u 06.53
Лепо сам одавно овде написао да Србија треба да прекине све односе са
свим новонасталим државама покојне Шугославије које су признале Америчко
отимање КИМ од Србије,уместо тога твој пицоусти се лиже са Колиндом,против Мила нико у Србији ништа не сме да каже итд.
Вучић има подршку већине у Србији,значи већина подржава НОГОВ звано
Мило Ђукановић,шта сте скували то кусајте.
Црна Гора је за Србију НЕПРИЈАТЕЉСКА држава колико пута то треба да
поновим,лично сам имао искуство овде у Аустралију који је од ,,ВЕЛИКОГ
СРБИНА,,постао СРБСКИ НЕПРИЈАТЕЉ тако да ме та дешавања у Црној Гори
уопште не изненађују.
BACATE
15. jun 2019. u 07.21
Ta nemojte tako dragi gospodin Milo samo hoće dragu gospodu Srbe u
Crnoj Gori da oslobodi obaveze da posecuju crkvu.
Zato ja dragi gospodin VASA predlazem da ukoliko dragi gospodin uspe u
svojoj nameri I uvede dragu gospodu KOMUNISTE u Srpske Crkve,tada draga
gospoda Srbi svoje liturgije vrse na otvorenom I prikupe dobrovoljne
priloge za svrgavanje dragog gospodina sa vlasti,samo para vrti gde
ništa drugo ne pomaze.
zupa
(DR.MR)
15. jun 2019. u 07.29
ОВАКО РЕАГУЈЕ ПРАВИ ПОЛИТИЧАР У ОДБРАНИ ИНТЕРЕСА СВОГ НАРОДА:
--------------------------------------------------------------
Predsednik Srpske narodne partije i ministar u Vladi Srbije Nenad Popović oštro je danas osudio najavljeno usvajanje Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori kao nasilno otimanje hramova Srpske pravoslavne crkve i potiranje „hiljadugodišnjeg prisustva srpskog pravoslavlja u Crnoj Gori, kojem pripada najveći broj građana te države, nevezano za to da li se izjašnjavaju kao Srbi ili Crnogorci”.

U izjavi za javnost, Popović je optužio predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića da je „najveći zlotvor srpskog naroda” i da je njegov „kriminalni režim zabadao nož u leđa Srbiji i Srbima, podržavajući uvek i na svakom mestu njene neprijatelje”.

Popović je ocenio da Vlada Srbije, ukoliko novi zakon bude i usvojen, „mora da prekine sve odnose sa Crnom Gorom, protera njenog ambasadora iz Beograda, a Mila Ðukanovića i sve članove Vlade Crne Gore proglasi nepoželjnim osobama u Srbiji”, kao i da o postupcima vlasti u Podgorici obavesti međunarodnu zajednicu.
zupa
(DR.MR)
15. jun 2019. u 07.30
Taj montenegrinski režim po posledicama po srpski narod i njegovu Crkvu, ali i ukupno po srpske interese, pokazao se, navodi on, kao „dostojni naslednik svojih istorijskih uzora, nacističkih ustaša, tih najvećih krvnika našeg naroda”.

- Ne samo što je priznao nezavisno Kosovo i time pljunuo na svu istoriju Crne Gore, sazdanu na kosovskom zavetu i slavi Kneza Lazara i Miloša Obilića, već je počeo da proganja srpski narod iz državnih institucija, da zabranjuje njegovo pismo, njegove pisce, istoriju i kulturu - kaže srpski ministar i dodaje da ni to nije bilo dovoljno, već sada, kaže, Ðukanović stvaranjem lažne crkve želi da protera i potre hiljadugodišnje prisustvo srpskog pravoslavlja u Crnoj Gori, kojem pripada najveći broj građana te države, nevezano za to da li se izjašnjavaju kao Srbi ili Crnogorci.

- Nikada u istoriji nisu bili gori odnosi dva bratska naroda i dve države i Srbija prema tome mora da se odnosi na odgovarajući način - smatra ministar Popović.

Kada je god mogao, režim Mila Ðukanovića, kojeg naziva kriminalnim, zabadao je, ističe, nož u leđa Srbiji i Srbima, podržavajući uvek i na svakom mestu naše neprijatelje.

Popović smatra da je poslednji trenutak da Srbija preduzme najenergičnije mere protiv podgoričkog režima, jer su ugroženi najdublji interesi našeg naroda, Crkve i države, na prostoru gde živimo vekovima.
zupa
(DR.MR)
15. jun 2019. u 07.33
- Nema više praštanja i ćutanja Milu Ðukanoviću, i ne može za to biti više nikakvog opravdanja. On je srpski neprijatelj i prema njemu se moramo odnositi kao prema pravom neprijatelju - ocenjuje Popović.

Svi mi, ovde u Srbiji, moramo čvrsto stati uz svoj stradalni narod i Crkvu u Crnoj Gori, uz jasnu poruku Milu Ðukanoviću da mu Srbi neće dopustiti da uništi našu Crkvu, oskrnavi Ostrog i zatre hiljadugodišnje srpstvo Crne Gore - zaključuje Nenad Popović.
------------------------------------------------------------------------
ОВАКО СВАКИ СРБИН ТРЕБА ДА РЕАГУЈЕ,НЕМА ПОПУШТАЊА НИГДЕ И НИКОМЕ.
zupa
(DR.MR)
15. jun 2019. u 07.34
ОНО што ради НОГОВ звано МИЛО Ћукановић је СИЛОВАЊЕ здравог разума.
Laci_74
(Jugosloven)
15. jun 2019. u 09.00

DA LI ZNATE KO JE BIO DEDA MILA ĐUKANOVIĆA?
https://www.youtube.com/watch?v=ObrFvO_8nNw
keser
16. jun 2019. u 04.34
Деда, деда.
Деда му је био можда Србин и некомуниста.

Али он није на деду. Ни мало.

Треба стално истицати ту чињеницу.
Дакле, шта ће комунисти и атеисти црква? Зар то мало не делује чдно.
Ако желимо подршку американаца, то је једнино где можемо да је добијемо.

Чак ни најзагриженији конгресмен русомрзац и србомрзац не сме у Америци подржати комунисте.
Ајде, хватимо се за ту последњу сламку...
Vartolomej
(Student)
17. jun 2019. u 20.39
Milo je kriminalac i ucjenjen je od svojih nalogodavaca iz Brisela i Vasingtona. On sve radi sto mu narede a ne sto želi inače mu ode galava a izgubice je svakako.
D-Man
(Analyst)
19. jun 2019. u 10.25
Ако Ђукановић све то што ради ради по наређењу Запада онда је крајњи циљ Запада да од Србије и Црне Горе направи непријатеље и посеје мржњу какву и осећамо од Хрвата и Муслимана.
У тако нешто могу да поверујем јер, као што сам рекао много пута пре, циљ Запада је да се Србија ''удаљи'' од Јадрана што даље. Не, наравно, није за Запад проблем мала Србија већ то што тај исти Запад сматра да би преко Србије Русија имала директан излаз на Јадран.

Међутим, подстицање мржње између људи који живе у Србији и Црној Гори може врло лако довести до оружаних сукоба пре свега у Црној Гори. Да ли су ти и такви сукоби заиста у циљу Запада? Шта добијају са тим? Можда је циљ да се таквим сукобима створи таква мржња између Србије и Црне Горе тако да те две државе више никад не буду у добрим односима.
Добро, ето и то је могуће али мени у свему томе ипак нешто смрди са друге стране.

Ми и у примеру Вучића видимо колико је човек и некаквом трансу да се ''допадне'' Запада и да буде сматран неком величином коју ће поштовати цели свет.
И Ђукановић је мегаломан по том питању као и Вучић. Додуше, Мило се не експонира у јавности као Вучић (па се, самим тим, и не бламира у јавности толико колико то чини Вучић) али Мило, по мени, на своју руку игра прљаву игру против Срба и Србије из једноставног разлога што ће таква игра на Западу увек добро проћи и бити прихваћена.

Дакле, прилично сам сигуран да управо Мило игра ту игру а заиста не искључујем ни могућност дебеле економске користи пошто је највероватније добро плаћен од шиптарског лобија. То би, у ствари, могао бити и главни разлог Миловог ''рата'' против Срба и Србије. Шиптарски лоби жели Србију увући у сукоб са свима у окружењу како би лакше стигли до својих циљева. Што је Србија више оцрњена и што више има непријатеља то ће им лакше бити извршити притисак директно на Србију (наравно, уз помоћ Запада) да Србија призна тзв. Косово.
То би свакако могли бити притисци на Београд у стилу: ''Или нас признајте или ћете имати опет рат у којем ће опет бити против вас Срба''.
Вучић је управо својим бесмисленим и глупим изјавама како Србија никад неће ратовати (што никако није смео рећи без обзира колико смо ми неспремни за било какве ратне авантуре), чини ми се, дао идеју српским непријатељима на који начин је најбоље вршити притиска на Србију.
Vartolomej
(Student)
20. jun 2019. u 05.03
Odbijanje Patrijraha da prizna Ukrajinsku crkvu koju vode zapadne marionete kao i posjeta Siriji nedavno je razlog za ovu akciju koju vode marionete u CG.
https://www.bbc.com/serbian/lat/amp/srbija-48509332
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.