Diskusije : Politika

 Komentar
SRS prikuplja potpise za ukidanje javnih izvršitel
novosadski_radikal
(Clan SRS)
19. maj 2019. u 10.48
Šešelj: SRS prikuplja potpise za ukidanje javnih izvršitelja
Srpska radikalna stranka najavila je da će pokrenuti akciju prikupljanje potpisa u celoj Srbiji za ukidanje javnih izvršitelja, jer ne postoji razlog za njihovo postojanje.
Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Glas Zapadne Srbije: Šešelj: SRS prikuplja potpise za ukidanje javnih izvršitelja
Glas Zapadne Srbije
Srpska radikalna stranka najavila je da će pokrenuti akciju prikupljanje potpisa u celoj Srbiji za ukidanje javnih izvršitelja,

jer ne postoji razlog za njihovo postojanje.

Najavljujućiu tu akciju na konferenciji za novinare Aleksandar Šešelj , poslanik SRS rekao je da su se javni izvršitelji pretvorili u svojevrsnu mafiju koja ne preza ni od čega.

„U stanju su da isteruju ljude iz kuća a uskoro će moći i da hapse ljude koji se protive iseljenju. Dok će troškovi iseljenja ići na teret lica koje se iseljava. To treba da se ukine”, rekao je Šešelj.

On je naveo da nema razloga za postojanje javnih izvršitelja i izrazio nadu da će SRS uskoro uspeti da sakupi dovoljan broj potpisa da bi se njihova inicijativa našla na dnevnom redu parlamenta.

„Zakon o izvršenju je doneo samo siromaštvo i bedu građanima Srbije. Jedan broj ljudi se neosnovano bogati na građanima koji imaju finansijske probleme. Ako treba da bude izvršitelja, onda time treba da se bavi država a ne privatna lica”, rekao je Šešelj.

GZS/Danas
dulebg
(posmatrach)
19. maj 2019. u 13.13
Укинути и јавне бележнике. 90 година смо провели без њих, а да нисмо приметили да нам фале. Они су постојали у Аустро-Угарској, која је на целу Војводину имала 4 суда, па су Бележници ваљали да не мора да се шипчи за СУботицу. А у систему Општинских судова они су сувишни, сувишни су по нашем џепу.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
19. maj 2019. u 16.41
Javni beleznici su takođe svojevrsna mafija, proistekla od nekih pravosudnih moodonja povezanih sa mutnim ministrima.
Kako god, velikom Dahiji 30% u dzep od celokupne mesecne pljacke na ime raznih sudskih dokumenata...

Mladjani A. Seseljkuga (mafijas u parlamentu) koji sa bratom drzi reket od Zemuna do S.Pazove se usr'o!
Jer ako veliki Dahija padne na izborima ili kako god već, izvrsitelji mu ne ginu na vratima. Zato je i dig'o larmu za njihovo ukidanje a ne zato što se bori protiv državnih gusarskih zakona, koji i bukvalno pljackaju narod putem otimacine, pre svega nekretnina, do 200g kafe...
dulebg
(posmatrach)
19. maj 2019. u 16.53
Неш ти бизниса: од Батајнице до Ст.Пазове??! И ајеродром?
А што ви СПО-вци не мрзите Вука? Ваљда вам је више скривио од Шекија?
Werba
(N/A)
19. maj 2019. u 17.30
ti si nešto pomes'o..ili si prespav'o.
Draskovic je tata reketasa i kriminalaca, sve dok nije „stekao” dve fabrika keksa i ostalih slatkisa.
Što se mene tiče njega i Seseljkugu na banderu...
Lorka
(поета)
19. maj 2019. u 22.13
Предлог је ипак добар што се тиче извршитеља. Они су постали исто што и некадашња удба, а сад су чиста мафија антинародног карактера.

Што се тиче јавних бележника, не бих се сложио да их треба укидати, али их треба свести у оквире закона. Они данас послују незаконито, не зна им се радно време, подељени су по општинама (монопол), и обављају послове за које нису надлежни (овера потписа за изборе) а не обављају послове за које треба да буду надлежни (сигурност финансијских трансакција у промету некретнинама).
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.