Diskusije : Politika

 Komentar
Duplkati
CAHJAP
26. april 2019. u 07.37
Svi smo čuli price tj razne konspiracije kako ovaj ili onaj politicar je uklonjen i na njegovo mesto postavljen dvojnik ili klon i slično. Sve to vise zvuci kao naucna fantastika ili……..? Mi sada ulazimo u eru robotike i ta tehnologije iz dana u dan postaje sve naprednija. Već postoje roboti proto tipovi koje ispoljavaju mnoge ljudske osobine a i sami postaje sve savrseniji. Primer je robot Sofia koje je prvi robot koje je dobilo državljanstvo neke države odnosno Saudijske Aerabije u ovom slučaju. Silikon je takođe usavrsen da neodoljivo podseca na ljusdku koze, ima sensore koje proizvode toplotu i reaguju na dodir i čak pokazuju crvenilo na stisak itd… Ovo je tehnologija inače koja je već dostupna javnosti a u laboratorijama iza zavese sigurno da postoje daleko napredniji primerci uostalom koji se uopste ne razlikuju po pojavi od samog coveka. Bez sumnje takvi roboti će biti proizvedeni komercionalno i dostupni kupcima u sledećih par decenija a možda i pre. Već postoje seks roboti u ponudi koje će uostalom pojedinim usamljenim diskutantima na SC ako mogu da ih priusti pruziti sate zadovoljstava a to ćemo prepoznati tako što će ti diskutanti odjednom postati odsutni na duže vremenske periode i cija aktivnost inače na SC će biti 2 posto od dosadasnjeg. Da se vratim na temi…, dali je moguće da su neki politicari već zamenjeni klonovima ili robotima. Možda neki koji su do juče pricali jedno a danas sasvim suprotno?
Tehnicar
(Tehnicar)
26. april 2019. u 09.17
Ovog našeg psihopatu je nemoguće kopirati, nije nuko još toliko napredovala.
veciti_student
26. april 2019. u 10.49
Bila je svojevremeno prica da su Tita pred kraj zivota zamrznuli i da su ga odmrzavali samo za važne sastanke. Da li su zamrznuli original ili duplikat, to već ne znam ...
Werba
(N/A)
26. april 2019. u 11.04
Najverovatnije da su zamrzli cica Dracu.
Ne kaže se tek tako:
'ovaj bi hebo i smrznutog četnika'..:)
CAHJAP
26. april 2019. u 11.19
Imam osobinu da dok kucam na ovom sokocalu radim nešto drugo i nikad ne pregledam šta sam napisao i tek sad sam uocio koliko gramatickih gresaka ima u mom pisanju. Izvinjavam se diskutantima i madam se da mi necete zameriti. Jednom me je neko izvredjao što se tiče gramatike, čini mi se precanin ili možda njegov duplikat. Inače, napravili su procesor koji u potpunosti kopira AV samo ne moze dugo da traje zbog pregrejavanja iako koristi tecni nitrogen u svom hladnjaku i turbinski fen. Jedini problem je silikon za usne nisu još usavrsili pa ne podseca vise na pi@u.
Jocko4
(observer)
26. april 2019. u 13.21
CAHJAP,

Чекај мало ... ко се сад извињава, ти или твој дупликат ? ;о)
CAHJAP
26. april 2019. u 22.41
Jocko4, da znaš da se malo cudno osecam u poslednje vreme, sve je moguće, možda je zapravo CAHJAP2 na ovim diskusijama?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.