Diskusije : Politika

 Komentar
Upozorenja Nemačke, UK - invazija na Sever Kosmeta
pestko
(odzacar)
04. april 2019. u 05.46
Britanci i Nemci izdali su saopštenje svojim gradjanima da ne idu na sever Kosmeta. Navodno zbog kriminala.

Ali, takva saopštenja mogu da znače i da se sprema Bljesak/Oluja za Sever Kosmeta. Dakle, da li je moguć je skori početak rata?

Po nekim tumačenjima, koja su sumnjiva mada ne i besmislena, radi se o dogovoru Tačija i Vučića da se inscenira sukob, kako bi „podela” lakše prošla kod Šiptara ali i u srpskom narodu.

Po drugoj varijanti, sprema se upad na Sever Kosova radi etničkog čišćenja Srba. Šiptari su opsednuti time da „očiste” Kosovo od Srba, a Sever im najviše smeta.

Po trećoj varijanti, radi se samo o provokaciji Britanaca i Nemaca usmerenoj protiv Srbije i Srba. Ova varijanta je po meni i najmanje verovatna.

Dakle, šta se krije iza ovih veoma čudnih saopštenja, i zašto baš sada?

Videćemo uskoro, ali po meni to je dosta zabrinjavajuće. Ne daju se ta upozorenja tek tako. Verovatno imaju neka saznanja (ili su i sami učestvovali u pripremi preko svojih obaveštajnih službi) o tome šta se sprema uskoro.

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
04. april 2019. u 06.17
Šta god da je zakasnili su. Srbi su se dobro pripremili. Vulin je prosao obuku.
rizling
04. april 2019. u 07.15

I unapredjen u cin ** desetara **
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
04. april 2019. u 07.28
haha Vulin da,
da mu nije tetke iz Kanade, još bi živeo u vukohebini iz koje je izmileo

nego ozbiljno, ovakve vesti koje je postavio pestko su samo za zaluđeni narod u Srbiji, iz meseca u mesec, iz godine u godinu,
niko više ne pita zašto nema posla, zašto se ne pridruzujemo EU, zašto ne živimo kao ostatak Evrope i razvijenih država sveta, zašto još dozvoljavamo da nas lažu ??

ukratko, ovo je samo deo divlje ruske anti-zapadne propagande, kao i sve druge gluposti izrecene zadnjih desetak godina.

sine_bane
04. april 2019. u 07.45
Nema mesta panici, daleko je Dedinje od severnog Kosova!
sansui1
04. april 2019. u 09.06
E vala im DedInje ne dAmo.. pa da h*bu oca!
Kenny
04. april 2019. u 09.41
Da siptari nisu ustoliceni na dedinju do svega ovog nikad ne bi ni doslo.

Mi ucestvujemo u finalnom procesu nestanka srba i njihove zemlje. Šta ćeš tu je internet pa i ovi proterani u egzodusu mogu da komuniciraju sa ovima u logoru.

dulebg
(posmatrach)
04. april 2019. u 10.33
Била би фора да их Кинези сад клепе, уз објашњење: поступали без одзволе СБ УН.
CAHJAP
04. april 2019. u 11.25
Ovo su ozbiljne cinjenice i upozorenja jer se ticu opstanka našeg naroda na Kosmetu a i Srbije uopste. Neozbiljnost koja se da uociti iz nekoliko komentara je opsti odraz koliko ljudi za ozbiljno shvataju situaciju u kojoj se nalazimo. Siptari su pokazali i potvrdili svoje namere još pre mnogo decenija a sada im je sever Kosova i novi progon Srba poput Martovskog koji su izveli nekaznjeno na potezu. Ovo će biti pravi ispit koliko je Srbija stisnuta,okupirana i nemocna ili koliko je spremna da po svaku cenu brani Srbstvo svim raspoloživim metodama i silom. Gradjani Srbije nazalost većim delom se ne brinu suvise jer nije na njihovom pragu ne shvatajuci da ovo zapravo otvara vrata za dalje rasparcenje Srbije od ne samo siptara već i drugih suseda, madjara, bugara, hrvata.
Siptari nakon Severnog Kosova krecu na Medvedju, Bujanovac i Presevsku dolinu. Srbija je upala u neki trans, Boga samo pitaj cime smo zapraseni, nek samo ima da se jede, pije, veseli, gledaju razni rijaliti i glorifikuju sramote, kurve i kriminalci i da imamo najveci prosek abortiranja nerođene dece raskidane na zivo u utrobama svoje matere, teško da ćemo opstati još 50 godina. Koliko je ovo ludilo i slepilo zahvatilo Srpski rod a tek kakvi nas sve vode... šta ima dalje da se razgovara. Ako se uskoro ne probudimo kolektivno da barem budemo upola slozni poput siptara, crno nam se piše i jedino Gospod Bog nam može pomoći.
rizling
04. april 2019. u 11.59

Sve ide po plans. Ova vlast je ustolicena tačno pre dest godina , kada su osnovali SNS.Sa zadatkom da nadju rešenje za Kosovo= PRIZNAJU. Garantovano im je da mogu da rade šta hoće u zemlji i biće zasticeni kao beli medvedi. Videli smo da se ove manifestacije po stranoj stampi ni ne spominju.

Sada treba videti šta će izmisliti vlasto drzci, sa vladom na Kosovu, da narod PROGUTA.
Tenzija se dize i unutra zemlje. Samo Vucic zna plan.

Neko proterivanja ne moze biti. I kada bi bilo , opet bi ameri bili iza toga. Kao i u krvatskom, sa Olujom. Mi to nebi mogli da sprečimo. Rusi , bi nas pomogli, moralno. A Kinezi nemaju nikakav interes da se mesaju u to.

Pritisak je veliki na naše vlasto drzce, da sto pre rese taj problem. A Sponsori prete opozicijom. Koju mogu da aktiviraju , ako se ovi mnogo neckaju i dugovlace. A opozicija bi zavrsila taj posao.

MarkizDeNoviSadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

MarkizDeNoviSad
(Sinter)
05. april 2019. u 00.53
Mastan konopac mu se sprema. Bosko će ga kaci, sa Mitrovicem.
seljakipo
10. april 2019. u 11.42
..., grom pukne kad je najcrnje
jojaj
(chater)
13. april 2019. u 16.58
ovo je pi.ka pljačka im materina!!!!!!!!!!!!!

Ovde imamo predstavu da se okrnemo na drugu stranu i ne vidimo šta nam rade iza ledja kao kad dete zamajavaju dok mu vade zub.
Kapitalistička demokartija i otimanje imovine svetinje.
To šta rade Srbima na Kosovu je silovanje humanizma i civilizacije što znači i njen kraj.

zoxthegreat
15. april 2019. u 21.48
Kerry ne lupetaj vise iz te obrezane rupe u okolini cikaga. pravac srbija I kosmet pa se pokazi ako si
toliko veliki srbin kako se prikazujes
Werba
(N/A)
17. april 2019. u 17.26
On će po ugledu na njegovog ortaka dextera, (vodio Zirinovskog preko karpata za Pale)da dovodi dobrovoljce iz Chicaga na KIM, preko
Julinog Brda, posto ih prvo dobrano osisa...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.