Diskusije : Politika

 Komentar
Senatora hoće da lincuju
marisav
(Besposlicar)
19. mart 2019. u 00.52
Senator australski valjda po imenu Aning, tako nekako, ne mnogo bitno, izjavi dugo cekanu recenicu na australskoj javnoj sceni da su glavni uzrok teroristickih napetosti, napada i svakovrsnih ekscesa u cinjenici da je i previse muslimana doseljeno u ovu zemlju.
Skocise na njega i vrane i vrapci, i jastrebovi i sokolovi, te se poziva da ga se odmah istera,,ha ha, kako to demokratski zvuci,,za izneseno mišljenje mars napolje iz senata...lici pomalo da se neki EMIRAT već uspostavlja i u Australiji.
Možeš pricati samo bratstveno jedinstveno,,,nema mamjci,,nešto kao za vreme Titotizma,,a otkuda ono bese rođen Titoizam...
No, si nešto mislim, Senator nije doista na visini zadatka.
S obzirom da ga napalo ssve, i kuka i motika australske demokratije, ON BI TREBAO IZACI PONOVO NA GOVORNICU I RECI DA SE KAJE ZA PRETHODNO IZRECENO,,,i da je dosao do sledećeg humanog koncepta i pogleda na australsku buducnost. To će reći da predlozi da bi se harmonizovali odnosi u Australiji import još barem 5 miliona muslimana,,npr onih tolerantnih sa Kosmeta, Pakistana, Jemena ili Somalije.

Kada masa muslimanska postane milionska nema sumnje Australiju ceka svetla buducnost!!! Aning propusta da iskaze okajanu lajavost izrecenu pre...
Qubic
19. mart 2019. u 01.51
Misliš ovaj... kad slušaš njegove govore i govore one njegove mezimice (miljenice ) Pailine Handsome, kao preslika ili napamet naučen manifest onog „Arijevca” ... ili ko da su pohadjali univerzitet kod vojvode.

Ali žao mi, utepa ono dete bez nevolju golemu...



https://youtu.be/e-Ye7e0l7mg
zupa
(DR.MR)
19. mart 2019. u 07.01
pohadjali univerzitet kod vojvode.

----------------------------------------

Кад је војвода тако нешто предавао,он је близак са појединим муслиманима.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.