Diskusije : Politika

 Komentar
Do kada će Srbi na K&M da ginu?
lisabutterflay
15. mart 2019. u 21.25
NAPAD U SEVERNOJ MITROVICI Grupa Albanaca pretukla dvojicu srpskih mladića (FOTO)
Dvojica srpskih mladića povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala grupa albanskih terorista.
lisabutterflay
15. mart 2019. u 22.21
Sever Kosova bez struje. ZASTO ?
Werba
(N/A)
15. mart 2019. u 23.53


Do kada će Srbi na K&M da ginu?
=======

Ne drami, dobili su batine, što ne znači da su izginuli.
Uzgred, zar Vodjin ubica Milan Radojicic i njegova grupa batinasa nisu mali milion puta isprebijale Srbe na KIM koji razlicito misle od VOdje, pa je to M.Djuric predstavio kao napad Dzvalja, čije demantije
VOdjine medije uopste ne objavljuju u novinama niti bilo gde...

Novak
15. mart 2019. u 23.56
Dok je i ubica.
pravda_i_istina
17. mart 2019. u 19.50
Пападопулос је већ раније говорио о погубности политике коју Вучић води наглашавајући сву размеру не само лоше политике већ и драматично нељудског односа према Косову и Метохији и српском народу које Вучић показује:

„Вучић би искористио би насиље на северу Косова како би рекао стоичком али исцрпљеном српском народу да би то могло довести до још једног рата, па ако би признање Косова као независног, док би север на покрајине повратио, спречило рат, онда би то било у интересу Срба. Не заборавимо да, ако би Вучић искрено бринуо о Косову и Метохији, никада, никада, никада не би ангажовао Тонија Блера као једног од његових саветника и позвао га у Београд. Блер је, дословно, српски убица и наћи ће се на дну српске историје као један од највећих непријатеља са којима се суочио српски народ. Једини пут када би се Вучић требао срести са Блером требало би да буде пред Судом у Београду, где ће бившем британском премијеру бити суђено за убиство Срба, укључујући и убиство српске деце. Али авај, Вучић не гаји никакав интерес за колевку српске цивилизације – Косова и Метохије – и брине се само за огромно богатство које је акумулирао из Вашингтона и Брисела због чувања Србије као роба Запада.”

Цео интервју из кога је овај цитат, који је са др Пападопулосом урадио новинар са Косова и Метохије Иван Максимовић (25.09.2018), можете прочитати на порталима СРБски ФБРепортер и КМ Новине.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.